Fragrancex.com обсъждане на...аромати и доставки

• 39 665
  • 891
  •   1
Отговори
# 810
  • Шумен

Като добавят БГ аз съм готова да рискувам с поръчка, ако някой иска да се комбинираме, но мах с един артикул, да е премерен риска.
[/quote]
и аз се присъединявам  Peace

# 811
  • Пловдив
Кажете нещо за Samsara, само го споменавате напоследък  Praynig
Прочетох, че е oriental-woody и ми стана интересно...

# 812
  • Бургас
поръчах си тази миниатюрка на Samsara , надявам се в началото на следващата седмица да мога да споделя впечатления

# 813
  • Варна
Така...получих си поръчките от 11 и от 14...получих: Hermes - Caleche, EL - Pure white linen, Kenzo - L'eau par Kenzo, Ralph Lauren - Ralph Lauren Blue и CK One - CK  Heart Eyes
много съм доволна, че пристигнаха  Mr. Green

# 814
  • на пистата
стефони,мислих и премислях и се спрях на интимно на бекъм,имам женскияи направо съм обсебена от него така,че реших да пробвам и мъжкия.пък и коментарите за него са секси а аз това искам.

# 815
стефони,мислих и премислях и се спрях на интимно на бекъм,имам женскияи направо съм обсебена от него така,че реших да пробвам и мъжкия.пък и коментарите за него са секси а аз това искам.
Аз ти препоръчвам да пробваш БАЛДЕСАРИНИ на ХУГО бОС и черният код на армани

# 816
  • Варна
Така...получих си поръчките от 11 и от 14...получих: Hermes - Caleche, EL - Pure white linen, Kenzo - L'eau par Kenzo, Ralph Lauren - Ralph Lauren Blue и CK One - CK  Heart Eyes
много съм доволна, че пристигнаха  Mr. Green
jorjeta Pure white linen как би го описала?
И някой от вас има ли: http://www.fragrancex.com/products/_lid_H-am-pid_513W-am-cid_Per … me__products.html, защото съм забравила как мирише.
Да ви се оплача  Cry Cry Cry Аз все още си чакам виртуалната карта на ДСК и не мога да си поръчам нищо. Стоя си пълни кошнички тук и в редута и чакам да минат промоциите. Пък искам сама да поръчам, за да се науча така да се каже  Laughing

# 817
jorjeta,  Hug Айде дано и мойте дойдат другата седмица:)
И аз съм поръчала Pure white linen. В началото ми идваше малко силен, но след 2ч се "укроти" и остана чиста, сапунена миризма. Мойто пате каза, че много му е секси и затова го поръчах Blush

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 17:42 от милееенка

# 818
Още не са ми шипнали нещата поръчани във вторник  #Cussing out
Писах им. Отговориха ми да имам търпение, е да де ама вече нямам  Crossing Arms

# 819
И някой от вас има ли: http://www.fragrancex.com/products/_lid_H-am-pid_513W-am-cid_Per … me__products.html, защото съм забравила как мирише.
Лично за мен е незапомняща се миризма. Не ми беше много траен. Свеж общо взето за лятото  newsm78

# 820
  • Варна
jorjeta Pure white linen как би го описала?
Да ви се оплача  Cry Cry Cry Аз все още си чакам виртуалната карта на ДСК и не мога да си поръчам нищо. Стоя си пълни кошнички тук и в редута и чакам да минат промоциите. Пък искам сама да поръчам, за да се науча така да се каже  Laughing

Много сапунен...много ми е любим...силен е и го свързвам с чистота, свежест...обожавам го...и заедно с Pure на Jil Sander ми е много, много любим  Heart Eyes

# 821
Още не са ми шипнали нещата поръчани във вторник  #Cussing out
Писах им. Отговориха ми да имам търпение, е да де ама вече нямам  Crossing Arms

Hug На мен първата поръчка ми я шипнаха шест дни след като я бях направила. Ама не издържах, пуснах днес втората  Praynig

# 822
  • Бургас
Жоржета, а как ти се струва Лена спрямо Калеш /никога не съм мирисала първия, но винаги когано го описвате си представям Калеш/, та имат ли нещо общо  Rolling Eyes

# 823
  • София
Не знам дали тук е мястото,но тези от вас,които са поръ4вали от Ягодата,с какви впе4атления са останали...По-бързи ли са от фрагранса....??Подаръците,които са полу4или за първата поръ4ка,полу4или ли са ги? Изобщо ако някой се навие да ми пише ЛС за допълнителни обяснения,ще съм му ужасно благодарна!!

# 824
  • Варна
Не знам дали тук е мястото,но тези от вас,които са поръ4вали от Ягодата,с какви впе4атления са останали...По-бързи ли са от фрагранса....??Подаръците,които са полу4или за първата поръ4ка,полу4или ли са ги? Изобщо ако някой се навие да ми пише ЛС за допълнителни обяснения,ще съм му ужасно благодарна!!

Горе-долу са еднакво бързи. Подаръците към първата поръчка си ги получих. Има теми за Ягодка в КМ, почети ако искаш там, доста неща ще научиш.

Общи условия

Активация на акаунт