Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 628
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хелоу дами Simple Smile Много мило ми стана, че сте се сетили за мен. В неделя сутринта мъж ми ме изненада, като каза да стягам багажа и бяхме за 3 дни при нашите. Вчера се върнах, но гледах да смогна да ви изчета, че много сте изписали. Вече съм тук и ще досаждам по-честичко smile3532
Първо, Ехо82, прегръщам те силно...думите са излишни.
Весито82, леглото, което си харесала е на фирма ДИБО, за която бях писала в предната тема-вземете ли го няма да съжалявате. Имат фирмени магазини доста-мога пак да ти постна линка, ако искаш. Нашата детска е обзаведена изцяло с техни неща http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5471&AlbumId=108831. Е, сега е с килим на улици, сложихме много готин детски полилей и налепих звездички по тавана, но само аз им се радвам в момента Simple Smile
Стела Русева, честит мъж и стискам палци, на Мървет77 също.
Лорини....какво да ти кажа-представям си я ситуацията, все едно съм била там-ясна ми е картинката с движението край Луксора. Аз с колата избягвам да минавам от там. То с количката ще ме отнесат, пък какво остава...Има ли кой да оправи колата? Ако не свирни-мъж ми има сервиз - минути за реклама Wink
Аз също ще ползвам количката от баткото - зимната е ползвана 6 месеца и е много запазена. За мен 2000 лв са си мнооого за количка-при положение, че моето Пежо струва 2600...и се возят 5 човека hahahaНо всеки сам си преценява.
За възпитанието - е Бате е точно в бебешкия пубертет - не се издържа  smile3511 и много хора ми се чудят как съм се навила на второ. Когато реши е голям инат-тръшка се, когато не стане на неговата, но аз не му обръщам внимание...Бие се, но никога без причина. Еми днес например едно 4 годишно дете не спря да го дразни-взима му играчките, бута го и нашия, нищо че е с една глава под него го наби. Първия път му се скарах, но като видях, че онова продължава да го дразни го оставих да се оправят двамата. Сигурно много майки в квартала ме мразят, че все правя забележки-ама как може да си пият кафето без да им пука какво им правят децата. В детския кът трошат играчките, защото не били техни, пукат топките за скачане...Аз постоянно съм до с извинение за израза гъза на моето, за да го наблюдавам. Писва ми на моменти, но като ми е буйно детето не мога да го оставя ей така. Отнесох се малко, но съм още афектирана от "сутрешното кафе" с малкия. Дори мъж ми ми прави забележка, че само аз съм се карала-ами да ги оставя да трошат ли или да се изпобият. За моя син не ме е страх-оправен е, но после майки, които не виждат, че тяхното дете е виновно правят изказвания колко невъзпитано било моето дете. Не, то просто все още е първично и не ги щипе тайно...Спирам, че се улях. Абе сложно нещо си е възпитанието. Онзи ден се замислих-Боже...догодина по това време ще тичам след 2...Хем ми е малко уплашено. Сега с едно дете решаваш и хващаш пътя. С две ми се струва вече по-сложно...Но ще поживеем, ще видим Simple Smile
Смайлинг Сиси, ти пееш по светофарите, аз пък търся убийци и ходя по погребения...Не съм проверявала в съновника, какво означава, но се събудих стресната и вече трети ден не ми минава главата. Дори се чудя дали следобяд да не ида до докторката(понеже ми е наблизо) и да я питам какво да пия, че не смея да пия аналгин...
Съни4, в щатите са доста известни тия бебешки партита. Тук се правят след това - на погачата, което не пречи ти да направиш и двете smile3503
Копривке, теми много - първата за следващата, втората картинка за по - следващата...Ох, аз сега се каня да засядам над фотошопа и да майсторя покана за РД на Хриси, ама нещо нямам музааа.
Ей, ама аз се разписах като за дните, през които ме нямаше hahaha
П.П Лорини, изпревари ме с поста, ма с такъв роман...
Забравих да кажа за килцата +2 и така достихнах кг, които бях по същото време с Хриси. То тогава едно качване беше....
Лелееее абе голяма съм ОФЦЪ(то от зодията де) - забравих да ви се похваля с най-важното - онзи ден и моето мъниче се обади. Първо си помислих, че имам някакви газове, ама то за да потвърди повтори и потрети...Бях забравила какво е чувството Hug

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:33 от Доника

# 226
Здравейте сладурки!  bouquet

Първо да пожелая много късмет на stelaruseva и  murvet77  , всичко да мине гладко и те, и бебетата да са добре. Момичета, ние ще ви чакаме и силно ще стискаме палци Praynig

suny4, всички снимчици са страхотни, големи сладури са. Дай Боже и ние януари месец да се радваме на такива сладки и мили бебчета.

Честито на всички, разбрали пола на бебетата! Hug

lorini и аз си похапвам добре и определено без хляб не мога. Хубавото е, че откакто забременях почти не ям сладко, много рядко шоколадов бонбон. А преди бях звяр на сладкото, колко вафли, кроасани, бисквити и тем подобни съм изяла, мяра нямат. А сега не ми се яде просто. И аз имам коремче и паласки, ама поне краката сами още бая слабички, та си нося поли, панталонки и рокли с голям кеф.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 227
Копривке, на мен ми харесва повече първият вариант, но който и да сложиш пак ще е хубаво.
Бръм, Жени честито ви сини щъркелчета.
Стела Русева, по вода да ви върви и да показваш снимки после. Пък че няма да можеш хоро да играеш, не му мисли и без друго само до тва ще ти е.
Кюфтелина, ти за каква кака се имаш. С бебе в корема на леля по мязаш. Иначе можем да си изтъпаним снимките да видим коя е по-голям кюфтак.

# 228
  • София
Доника- и аз си мисля за възпитанието, че  хич не е лесно и аз затова, като досега не ми се е алучвало да възпитавам малко дете, избягвам да коментирам и да да вам съвети на прятели смалки деца- всеки преценява за себе си, въпреки че ми сеиска да споделя една случка, на която веднъж бях свидетел- майка, баща и дете на три години пият кафе, детето иска шок.яйце- купува му се, то го хвърля, след минутка иска дъвка- получава я, то хвърля и нея и иска вафла- е тук бащата каза не и детето започна да пиши и да се търкаля по по пода и така се дереше, че чак посиня, тогава получи два шамара, още повече с разрева и накрая си тръгнаха......
Много пъти съм се чудила аз ако бях на мястото на теи родители как трябваше да постъпя......
Така и не намерих за себе си отговор......
Честити мъже на Евжени и БръмHug

# 229
Здравейте момичета!
Днес почивам и реших, че е крайно време и аз да се похваля - вчера ни викаха за 4Д и ни гледаха основно - добре сме, активни, с дълги крака и ще си имаме МЪЖ. Докторката позна още от първия път в 14 седмица, само дето ние не повярвахме, де.
Иначе нито съм гледала, нито съм мислила за колички, кошари и дрехи. Аз предпочитам най-обикновен кош...пък наш татко нали е дърводелец...та той отговря за това. Laughing
Относно възпитанието не искам да кавам нищо, защото според една приятелка, която "много" разбира от възпитанието на деца /а и не само от това/ - щяла съм да бъда цербер - ще си замълча  smile3505
Както и да се казва новата тема - то по-важното е да си казваме добри думи...  bouquet
Лек ден на всички  Grinning

# 230
Аз пак набързо (дори не съм ви и чела...  Sad ) - за сънищата - тази нощ сънувах как някакви охлюви се излюпват от яйца... Ама всичко си имаха - и "къщичките" даже... само дето бяха адски малки... Crazy
Айде, надявам се довечера да наваксам с форума...
Късмет на Стела и murvet! Дано всичко мине ок!  Praynig

# 231
Здравейте, Мами!

Доня Коприва, на мен ми харесва първият вариант повече!
Съни4, снимките са невероятни и най-важното е, че предизвикват искрена усмивка!
Стела, Мървет77, пожелавам ви от сърце успех и вярвам,че всичко ще е наред! Hug

# 232
  • София

Днес почивам и реших, че е крайно време и аз да се похваля - вчера ни викаха за 4Д и ни гледаха основно - добре сме, активни, с дълги крака и ще си имаме МЪЖ.

Леле, момичета, за последните 1-2 странички- 3 момчета се показаха.....хайде ред е на девойките!

# 233
За яденето и аз си смених навиците, ям хляб но и много сладко, вчера си купих едно бурканче течен шоколад и направо с лъжицата, манджи туй онуй много не ми се ядат, повече сандвичи и тостери. за сега съм +4кг, дано пак да не се улея, че при големия бях +25кг. #Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273487
Ето и нашата детска, гардеробчетата ни ги направи един майстор по поръчка, между тях ще има плот и ще се използва като бюро. А на мястото на телевизора мисслим да сложим бебешко легло и скрин, на стената между  леглото о гардероба ще има малък тв с плай стайшън и двд, също и леглото ще бъде заменено с това:
http://www.cilek.com.tr/biturbo/home.html

# 234
Къдравелка, Бръм ,  Evjeni , Честити ви сини гащи!!!

Минавам набързо днес, че си имам мъж цял ден у дома  Heart Eyes, още го боли крака и няма да ходи да ремонтира.

Бях на лекар. Килцата са и + 3, вече съм 55. Кръвно 90/60, нормално за мен. И най важното отглеждам си дългобедреста мадама  Joy Joy Joy
Според док. бебка си расте идеално, развива се във всички норми, но бедрата и отговарят на 1 седмица повече  Shocked
Височка ще да е и стройна  bowuu

Понеже съм ливада забравих да си попитам док. за най важното дали се е вдигнала плацентата, а сега не мога да се свържа с него по тел.
Иначе продължавам да си седя в къщи, не ме пуска на работа, каза, че е рисквано да се връщам, така че ще ви досаждам  тук   Laughing Laughing Laughing

Изчезвам засега, после пак ще пиша  Hug

# 235
Свързах се с док. току що. Плацентата се е вдигнала малко, супер!!! Започвам да пия УТРОГЕСТАН. За какво се пие това чудо??? Забравих да го попитам   Embarassed Embarassed Embarassed

# 236
Къдравелка, Бръм, Жени , честити ви сини гащи! Аз дано следващия вторник да разбера моите какви ще са.
Доня Коприва, браво ! Много се радвам, че се подобряват нещата> Пък айде щшм е за беба ще те търпим  Wink  А доколкото знам утрогестана е прогестерон и май подпомага матката по някакъв начин.

# 237
  • София
murvet77, тапети ли са цветните вертикални ленти? А втория сайт малко не се ориентирах - кое точно ще вземете? И директно от Туция ли-видях, че е турски сайт.Понеже ние планираме да заменим бебешкото легло с легло формула и тия неща, които си показала много се връзват Simple Smile А и имам познати, които пътуват доста често дотам....

# 238
Здравейте сладуранки  Hug
Радвам се че не сте ме забравили, аз вече оздравях но на работа съм самички цяла седмица и не мога да си вдигна главата и търчане абе с две думи много напрежение ме е налегнало  #2gunfire започвам да пиша и нещо изниква и затворя страницата. ooooh!
stelaruseva и  murvet77   Praynig въпреки серклажа трябва да се устиска до края, дано да е по леко след него  Hug
Честити Ви сини и розови щъркелчета  Laughing
нашето не се знае още а аз съм една любопитка  hahaha
Лорини много неприятно това с колата  #2gunfire
доня КОПРИВА  аз защо съм останала с впечатления че утрогестана се приема първите 3 месеца  newsm78, може при теб и сега защото ако не бъркам имаше кървене от време на време
За възпитанието да Ви кажа честно не съм се замисляла  Embarassed и нямам идея как ще се справим, но мен също много ме дразнят разглезени и невъзпитани деца на които никой от родителите не обръща внимание на държанието им.Аз много обичам да чета и предполагам като се роди бебето ще се запася с книжки за възпитанието  Laughing
Ей това легло на DIBO много ми хареса дали ще го имаме в стара загора  newsm78 трябва да пообиколя.За количка гледам сайтовете но още на нищо определено не съм се спряла, беше ми харесала една количка на inglesina, но май само със зимен кош,някой има ли впечатления за тях?
Още нямам предсватбена треска, но като изляза в края на месеца в отпуска ще имам доста задачки и по нея.
Ей старозагорки къде се поизгубихте и Вие   Wink Рокси77, Вайлет79 ?
Прегръдки на всички  Hug

# 239
айде пак и аз да се включа...и аз като доня КОПРИВА днес си имам мъж вкъщи и затова не съм толкова активна...(само за трети път днес)...та исках да кажа..........сетих се какво искам да кажа...айде дано да съм от отбора с розови гащи, че верно много момченца ще имаме...а аз така искам бебо да е бебка...
и се сетих някои неща, които съм чувала, че на бременни с момчета им се яде повече солено, а на бременни с момичета повече сладко...аз като elli_g почти не ям сладко, а иначе обичам...всичко ми е безсолно и соля ли, соля...
и още нещо, което вече спада към бабините девитини, но да ви споделя...майката на моя приятелка беше у нас на кафе с моята мама и ни показа как се гледа на халка за пола на бебето...става за раждали и бременни жени...
та взимате една халка и конец и я слагате над ръката...ако се завърти в кръг- МОМИЧЕ, ако се залюлее напред-назад-МОМЧЕ...
при майка ми излезна както сме,първо-момче,второ-момиче,трето-няма...при мен да ви кажа се получи точно така както искам да бъде...три момичета и едно момче...първите три пъти ми се завъртя в кръг, на четвъртия път се залюля и пети път нямаше....
та исках да кажа, на тез които знаят какво ще им донесе щъркела да пробват и да кажат и тези които имат деца също могат да пробват...това е единственото на което вярвам, не за друго, а защото ми отговаря на желанията...е айде стига толкова от мен...лека вечер мили мами...и да си нагушкате мъжете, аз това ще правя цяла вечер Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт