Хоп отляво, хоп отдясно ОКТОМВРИЙЧЕ рита - става тясно!

• 16 236
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Адина, аз знам че ако миомата не е много голяма я оставят и при евентуално раждане правят секцио по време на което махат и нея. Ако обаче е голяма,създава рискове за бебето или заема много място прекъсват бременноста. Дано при приятелката ти е първия вариант. Praynig

# 196
Здравейте и от мен момичета! Честито на мама Поли за синчето й, да са живи и здрави и по бързо възтановяване. Днес бях на ЖК и нашето момиченце може да се окаже момченце, ама да е живо и здраво. На лекциите днес имаше много момичета и беше страхотен купон имаше и бъдещи татковци. За сега е това от мен лек ден на веички!

# 197
 Аз се записах за 19-ти в Тина Киркова и за 28-ми във II-ра градска newsm44,дано се видим там и се познаем.Много ще се радвам!

# 198
  • Варна
Ех, дойде и първото октомврийче  Hug
 Честито ПОЛИ   bouquet,  бебето ще е живо и здраво-щом толкова му се е излизало, значи си има мисия човечето и трябва да си я свърши.
Бързо възстановяване и много сили за теб и таткото Heart Eyes

Момичета,много се радвам-намерих си нощница за кърмачки,ама с мотиви на Дисни и подобни-едната от септемврийките си беше купила такава-много я харесах, и все търсех във Варна-та днес случайно я мернах
но нямах хич време да си избирам цветове, затова или утре,или в петък като си купя ще пусна снимки

Питах свекито какво е искала да ми каже за момченцата и момиченцата,родени в осми месец-било заради белите дробчета,при момиченцата били вече оформени и можели да дишат самостоятелно,а момченцата ги слагали  в кувьоз(не винаги,но пак зависи колко рано се е родило).
А повечето болници имат от стари кувьози,които водели до увреждане на очичките-в смисъл,че рано слагат очила

# 199
  • Варна
Абе Тони, какво сега за кувьозите се хвана да мислиш? Ще дойда и ще те натупам да знаеш. От оня ден само негативи в главицата ти. Я се стегни и не мисли такива работи. Кога си пак на преглед?
За сведение аз съм седмак, роден преди повече от 30 години, брат ми пък е осмак, имам братовчед роден 800 грама и нито един от трима ни не носи очила.Аз даже шия гоблени и имам прекрасно зрение.

# 200
Северинка ,телефона на Тина Киркова е 8221808 -бъди упорита ,аз от вчера упорствам ,все никой не вдигаше.Записах се и за Втора градска за 28,08 -като гледам ще сме голяма тайфа октомврийки!

# 201
Ех, каква радост!
Честит да е Калоян!

# 202
И аз съм седмаче Laughing, даже гигант 2800 съм се родила, природата си знае работата Peace
Адина - стискам палци за твоята приятелка Peace, надявам се всичко да е ок, да износи бебчето и да му се радва Hug
Ей за втора градка ще споделите мнения нали? Не съм чувала никакви, имам приятелка ражда там преди 7 години....., но давали бебчетата на майките, което е едно от основните ми условия в избор на болница Peace
В Тина Кирова няма повече места, аз звънях да запиша моя приятелка от Ноемврийките Sad

# 203
  • Варна
Ох, Пуки-разсмя ме  Laughing
Ами всичко тръгна от тоя учебник по акушерство-от глупостта ми да знам всичко, пък той е от 1979год, въпреки латинските термини  разбрах повечето аномаалии и болести.На преглед съм на 01септ. ама на държ.ЖК,пък то това не го броя за  преглед

Тъй-няма да се занимавам повече,сама си пълня главата с глупости,просто като почна да си внушавам....такива неща мога да измисля....
Докога ще се печем в тия жеги...днес направо е ад

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 15:14 от Госпойца Димитрова

# 204
Сладки момичета от Варна, къде във вашия китен град има най-голям избор на креватчета,
че ние май оттам ще го купуваме.

А преди малко шефката ми, която роди преди два месеца, дойде да се "сбогуваме" и ми заяви отново, че
тя е сигурна, че ще имам момиче, защото... забележете... съм приличала на момичешка майка  Laughing

# 205
Честито на мама Полина,да расте здраво и щастливо бебе малкия Калоян.Пожелавам им на цялото семейство търпение и се надявам скорор да си го приберат и гушкат Hug

# 206
Момичета, много се развълнувах и уплаших от новината за "нашето" бебе! Да ни е честито и голямо да порасне!
Да ви призная, хич не ме трогна така септемврийското - може би защото то не избърза много, а пък и никого не познавам от тяхната тема, но днес ми се насълзиха очите и даже не мога да се концентрирам върху работата, откак прочетох...

А как ме боли гърбът - не е истина Sick

# 207
  • Варна
Сладки момичета от Варна, къде във вашия китен град има най-голям избор на креватчета,
че ние май оттам ще го купуваме.

А преди малко шефката ми, която роди преди два месеца, дойде да се "сбогуваме" и ми заяви отново, че
тя е сигурна, че ще имам момиче, защото... забележете... съм приличала на момичешка майка  Laughing

Най-много избор има в Образцов дом,на втория етаж.Но като влезеш там, изрично поискай да ти покажат креватчетата,които са в склада, защото нямат място явно да ги излагат отпреде всичките и повечето астават скрити за посетителите. Продавачките не са никак любезни да те предупредя, така че се въоръжи с нерви и търпение. Другото място където има много легълца е магазин Бебчо, който се намира срещу входа на окръжна болница. Имат два магазина на разстояние около 10 метра.Единия е за дрешки и дреболийки, а другия е само за легълца. Този за легълцата е постоянно заключен, та за целта трябва да се обадиш в другия им магазин, да ти го отключат и разведат.

# 208
  • Бургас
Здравейте Красавици!
Набързо ви прочетох по диагонал.Дано всички бебоци и майчета са ОК.
Ха честито ни първо Октомврииче.
Ние сме следващите.Дано само дребните дочакат октомври.
Аз още съм при мама и съм сташно спокойна и доволна.
Момичета, абе мойто дребното сякаш се е отдало на мързел заедно с мен.
Вашите съкровища още ли са много активни?

На работещите майчета дано да мине бързо времето да почивните дни,а на мамите които не работят вече повече почивка и приятни изживявания.
Светли честит нов адрес.Русе е много хубав град.

Засега чал от мен и мого много Hug  love001

# 209
Пуки, много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт