LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 813
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 195
  • Все на втория етаж
Аз скоро не съм се включвала, но нямам никакво време. Стягам се за раждането.
Включвам се да питам, на митница също ли пазят поръчките 20 дни? Чакам поръчка от 29. 07. с една въртележка за кревата на бебко, но четвъртък постъпвам в болница и явно няма да я дочакам, а мислех че ще дойде. Sad Ще поседя 7-8 дни, в болница и се чудя как ще стане вземането, ако не е за поща. Ако е в пощата, мъж ми лесно ще я вземе, но за митница, ще трябва и ЛК и пълномощното. Поръчките идваха бързо от намаленията, а тази какво я смятах да дойде преди да вляза в болница, нещо не я доизкусурих. Tired

# 196
  • Станимака
Благодаря ви много Hug Бях се притеснила, че има някакъв проблем с поръчката Rolling Eyes Сега вече съм спокойна Heart Eyes

# 197
  • София
............. Ако е в пощата, мъж ми лесно ще я вземе, но за митница, ще трябва и ЛК и пълномощното. Поръчките идваха бързо от намаленията, а тази какво я смятах да дойде преди да вляза в болница, нещо не я доизкусурих. Tired

След постъпването дай картата на някой които може да я вземе или да поръча доставката до адрес където да може да я чака / офис, кабинет......./ а пълномощното все могат да те подпишат Mr. Green
Леко раждане!  bouquet

# 198
  • Разпиляна във въображението

Момичета тези точно ли се взимаха или +1. Нося 36 номер обувки, но леко ме стягат (след бременността краката ми леко се разшириха).

# 199
  • София
Здравейте,мацки  Grinning
Нямаше ме само 4 дена,а сте изписали толкова много.И нова темичка има  Laughing

В пощенската кутия имаше приятна изненада-3 известия наведнъж Grinning.Поръчките от 9.07.ги чаках точно месец.
Ето снимки на нещата.Най-много се радвам на чаршафите Mr. Green

Сега се връщам да ви чета назад Whistling

# 200
  • на морето
Момичета,някой получавал ли е това яке?Знам,че на Окао си отговарят номерата,но се чудя за зимата на мойто зверче 102 или 108 да взема-дали имат голяма разлика.Той сега носи точно 94 от Окао-имаме една ризка,но все пак якето е връхна дреха.Та съм в голяма чуденка newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … tegoryid=23112482

Иренка и от мен леко раждане ти желая-мисля,че сме контактували в продавалника Hug

# 201
  • на морето

Момичета тези точно ли се взимаха или +1. Нося 36 номер обувки, но леко ме стягат (след бременността краката ми леко се разшириха).
Аз ги чакам-поръчах си точно номера-така бяха писали момичетата Simple Smile

# 202
  • София
Иренка, леко раждане  Hug Момичета ти обясниха, но и аз да кажа, че не е проблем да се веме от митницата - отзад се попълва пълномощното и се подават двете карти, никой не разглежда подписите какви са. Аз така взимам от на мъжо акаунта.

Та в тоя ред на мисли имам две известия за двата ми акаунта, предполагам от 09.07, тогава бях пуснала две поръчки. Получих и ваучер по пощата, въпреки, че съм им писала, че го искам на мейл.

# 203
Здравейте, искам да питам, някой има ли това:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5620007& … ue&ksource=-1
и какви са отзивите

# 204
  • София
Получих си поръчките от 21 /митница/, 23, 24 и 29.07 /поща/.....ето някои от нещата:

- хубава е, но не си отговаря цвета с този на снимката и този лъскав ефект също го няма.

- също ми харесва, но мислех че шарките са златисти пък те се оказаха като бели.

- да е комплект с чантата  Mr. Green

- тези в розово № 24 /някой питаше за стелката, но утре ще мога да я измеря/....малко са й големи на щерката, но докато застудее има време....приличат ми на кецове само където вместо плат е кожа нагоре.

- тази чантичка е сладка, но цвета е по-ярко жълто и точно ми се връзват с едни от по-старите форумски балеринки в бяло и жълто.

- поредната чанта....вече има мъжа ми къде да ми събере партакешите и да ме изгони с тоя Редут  Grinning .....хубава е, дръжките са от естествена кожа, но идва малко по-голяма отколкото би ми се искало, ама ще я нося де.

- тази блузка е от детската номерация и много ми харесва.........имам я и в лилавия вариант.

- чаршафите са много хубави....от доста време ги търсех, че имах само калъфките и най-накрая вече се сдобих с цял комплект  Simple Smile

- това за детето в лилаво и сиво също е добро.

И още други неща за детето, но повечето са обсъждани.........като цяло съм доволна от всичко  Peace

# 205
miriel,пьрво порьчах +1 номер и ми бяха доста голями,днес пристигна моя си номер и ми е добре. Peace

# 206
# 207
  • Пловдив
sparkk , може ли да пейстнеш линка към първата чанта или да напишеш къде да я търся.
Редакция - намерих я.

# 208
  • Пловдив
 sparkk, може ли реални снимки на ботичките, че розовия цвят го нямаше на снимка. Благодаря ти предварително!   bouquet

# 209
Момичета, кой има номер 48 от тези дънки, дайте размери, моля ви :
http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … tegoryid=22904855

Джемма, точно този модел нямам, но мога да ти дам по принцип на 48 от La Redoute Essentiels, кажи ако те устройва да меря  Peace

sparkk - страхотни покупки, особено чантите са невероятни!

Аз си чакам търпеливо от 22.07, 29.07 и 30.07  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт