LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 873
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 255
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272972 - ето малко снимки от мен
Не съм ги надписвала, че нещо ме примързя, но белия панталон е 34 номер и ми е много голям.
А се сещам, че не съм снимала и един пак бял панталон, който е за ръст 150 и ми е мнооого по-добре Simple Smile)) явно ще се ориентирам предимно към детската номерация Simple Smile
Че ти си била колям кльощавеляк Rolling EyesДъщеря ми е 41кг. и за нея вземам 156 ръст newsm78.Иначе нещата ти са много хубави,част от детските съм ги вземала за сина ми.

# 256
днеска май никой още не е похвалил с получен колет  newsm78

# 257
Аз като гледам как върви темата, май всички са на опашки по митниците.  hahaha

# 258
Получих обувките за момиченца на SO Home,много са сладки ,но са два десни!  ooooh!

Ако някой е получил два леви да свирка! Joy Joy Joy

Това беше в кръга на шегата,ще станат май за домашни чехли! Tired

# 259
  • Пловдив
Писах мейл на Редута относно все още непристигналия ми колет от 17. 07.  Sad

# 260
  • Пловдив
Получих обувките за момиченца на SO Home,много са сладки ,но са два десни!  ooooh!

Непременно им пиши. Някой (wb мисля) беше получил две леви обувки, беше ги върнала и й изпратиха нормален чифт.

# 261
Писах мейл на Редута относно все още непристигналия ми колет от 17. 07.  Sad
дано да ти отговорят , но то все още не е минал и един месец

# 262

Непременно им пиши. Някой (wb мисля) беше получил две леви обувки, беше ги върнала и й изпратиха нормален чифт.

Като ги пратя за моя сметка дали си заслужава! newsm78

# 263
  • София
Имам питане, като правите трети акаунт, на чие име го правите?
Аз имам два, на мое и на мъжа ми, иска ми се да пробвам една карта дали става за плащане в сайта и да не си гърмя патроните, направо да направя трети акаунт, хем ще има повече места за сработване на кодове...но се чудя има ли проблем да повторя име, но с нова банкова карта?

# 264
...
Като ги пратя за моя сметка дали си заслужава! newsm78

Защо пък за твоя сметка? Грешката е тяхна, вероятно ще ти изпратят ваучер за разходите. Аз връщах наскоро артикул и ми писаха да им изпратя и копие от фактурата за разходите  Peace

# 265
Ще пробвам тогава благодаря!  bouquet

# 266
  • Sofia
Аз имам два, на мое и на мъжа ми, иска ми се да пробвам една карта дали става за плащане в сайта и да не си гърмя патроните, направо да направя трети акаунт, хем ще има повече места за сработване на кодове...но се чудя има ли проблем да повторя име, но с нова банкова карта?
имам 5 акаунта Crazy 3 мои и 2 на мъж ми и ги въртя с 4 карти Peace

# 267
...

Всички акаунти са на мое име, понеже не мога да карам мъжа ми все да разписва пълномощни или да ходи лично да прибира пратките (това второто всъщност никога няма да се случи, де). Просто изписвам името по различен начин, също и адреса (улицата, квартала).

# 268
  • До хладилника, който обичам
...

Всъщност можеш на каквото си име искаш да го направиш Simple Smile Само да не забравиш всеки път да сменяш адреса и името за доставка с твоето собствено.

# 269
Имам бележка за пощата-най-вероятно за поръчката от 22.07,но няма да се учудя и ако е за от 1.08  Mr. Green а от 18.07 за митница - още нямам,но щом днес са получили нови ще чакам.Освен това днес си получих и ваучера от 18.07,който явно няма да мога да ползвам  Sad

Sun - ти си истинско слънчице  - БЛАГОДАРЯ ТИ! newsm51

И да си признае коя мама с детенце вчера на митницата са си се оплаквали с мъжа ми,че не е получила и тя колетите си от 1 месец насам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт