LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 694
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 855
Уни, мерси за инфото, но вече е късно. Ето малко реални снимки и от мен. Повечето неща са за малката, но и аз не съм валат.
много са ти хубави маратонките Найк  Peace може ли линк

# 856
  • Пловдив
Velesa, какви са размерчетата на дънките?   bouquet  bouquet  bouquet

# 857
  • Враца
Да си признава коя Врачанка засяках в Принцесата преди половин час с кафявото потниче на Актив уеар

# 858
Angie мерси много  bouquet

# 859
 #2gunfire #2gunfire

Да ви се оплача!  Получих една от поръчките ми от кръглите цени изцяло със слипове за баща ми. Вместо 48 са изпратили 52-размер! И да им пиша... вече няма такива цени от по 0.75Е и 1Е!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 860
Извинете, но под влияние на еуфората... Whistling

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:55 от Пипи Дългото Чорапче

# 861
Момичета, на фактурата имам код за намалание, но не мога да разбера за какво. Ето какво пише:
-25% sur votre Article prefere и  -20% sur le Reste de votre commande. Благодаря ви предварително.

това е за другата тема  Mr. Green

# 862
#2gunfire #2gunfire

Да ви се оплача!  Получих една от поръчките ми от кръглите цени изцяло със слипове за баща ми. Вместо 48 са изпратили 52-размер! И да им пиша... вече няма такива цени от по 0.75Е и 1Е!
ох те май ги слагат както си искат и на мен са ми изпратили мъжко яке ма МЕКС XXL а аз поръчах XL,a якето e 45E  #Cussing out

# 863
#2gunfire #2gunfire

ох те май ги слагат както си искат и на мен са ми изпратили мъжко яке ма МЕКС XXL а аз поръчах XL,a якето e 45E  #Cussing out
Много неприятно! Ти какво направи? Писа ли им?
Аз се чудя какво да правя с 21 чифта гащи 52-ри размер (доста е голямо) newsm78 newsm78
Нямам такива познати.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 19:41 от gevestra

# 864
ами не не съм им писала мисля да го занеса на шивач и да го свият,но ти с толкова чифта гащи  ooooh! най-добре им пиши

# 865
  • София
Започвам с новата колекция!!! Днес получих тези неща за малката! Това палтенце http://www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=45538143 и дънков сукман http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-fille-a-bretelles.aspx?p … tegoryid=45538870
Нещата много ми харесаха!
Это и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&view=1&pid=6938392 newsm10

На сукманчето от доста време съм му хвърлила око.......отговаря ли си на номера и като дължина докъде горе-долу идва?

# 866
... Аз се чудя какво да правя с 21 чифта гащи 52-ри размер (доста е голямо) newsm78 newsm78
Нямам такива познати.

Снимай ги и ги пусни в Продавалника, много мъже носят 50-52.
Може и тук да пуснеш някоя снимчица или линк.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 20:15 от argun

# 867
  • Варна
Взех си поръчката от 25-ти (мерси на Пипи, че ми каза да проверя!   bouquet).

Alexandra, специално гледах за твоето име - ако си Александра Малева, има колет за теб! Също за Тодорка Тодорова.

В тази поръчка имах само три комплекта чаршафи от кръглите цени - един за майка ми и два за мен. Много са хубави всичките:

- това, само че в цветния вариант; според мен е най-хубавото от трите. Понеже нямаше калъфки, взех един чаршаф в повече, който, за моя радост, дойде раиран, а не на фигурки.

Разменили са ми подаръка и сега имам едни червени чанти в повече. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 20:12 от chockolina

# 868
  • In The Middle Of Nowhere
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но много искам да попитам нещо за детската номерация. Аз съм висока 163 см., 44 кг. тежа.
Би трябвало до колкото разбирам да съм за №162, но мерките ми отговарят повече на 156, с кое да се съобразя - височината или мерките???
Мерси!

# 869
  • Варна
Chockolina, благодаря ти че си погледнала, аз съм  Hug Утре ще отидем, работели до 13ч.

Общи условия

Активация на акаунт