Обичате ли парфюми? - 5

• 123 232
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 275
Здравейте всички...За да не прибързам за пореден път, моля, кажете какво мислите. Струва ли си парите (115) Allure EDT? В смисъл, защото е тоал. вода...?Някой има ли впечатления, точно от "водата"?  bouquet

онзи ден го продадох,толкова е силен,че след 1 пръсване,няколко дни мирише.Не се притеднявай. Peace
Специални благодарности!  bouquetТова исках да чуя! Hug

# 1 276
  • София
Мисля да си взема този 
http://www.parfumi-shop.net/pictures/2007/11/19/prd_458_bbig_1195469202.jpg
Досега не съм го ползвала,имате ли мнение за него?
Имам го, хубав цветен и лек шипър, през лятото в горещините не ми седеше особено трайно и го оставих за по-хладно време...сега пък ми се носят по-сладки и тежки неща...аз не съм любител на шиприте...ако трябва да съм честна, Red Delicios ми харесва повече. Може би трябва да пробваш преди покупката.

# 1 277
Здравейте всички...За да не прибързам за пореден път, моля, кажете какво мислите. Струва ли си парите (115) Allure EDT? В смисъл, защото е тоал. вода...?Някой има ли впечатления, точно от "водата"?  bouquet

онзи ден го продадох,толкова е силен,че след 1 пръсване,няколко дни мирише.Не се притеднявай. Peace
Аз пък ще ти кажа да го купуваш само от специализиран магазин. Stop Парфюмите на Шанел са най-имитирани и щом не го познаваш, почти сигурно ще ти пробутат менте за 115 лв. А з съм горяла и съветвам затова всички тук. Шанел само от ул."Витоша". Има два магазина Прити шоп иоще един. Дори от Бюти Зоната няма да купя. Тук писаха, че са им дали менте точно на Алюра. И си купи EDP, ако имаш възможност. В двата има съществена разлика, а за трайност са траен. Първо го пробвай на кожата преди да дадеш 150 лв. Шанел не е за всеки. Най-трудните парфюми. Особено ако си под 30 години. Mr. Green

# 1 278
Аз искам да попитам дали е възможно в Beauty Zone да имат и по някое менте? Онзи ден пробвах Classique na Gaultier, и останах потресена! Имам го купен от чужбина и няма нищо общо с този тук. Все едно е различен парфюм!!! Пробвах и Jadore и пак останах с впечатлението че това не му е истинската миризма...просто не се задържа и 30 мин. на листчето.  И така не мога да преценя истинското му ухание.
Ако някой има впечатления от Jadore закупен от Зоната моля да сподели!

# 1 279
е сега да ви хвърля една бомба - на дъщеря ми приятел работи на летището във фрий шоп-а. Той твърди , че всичко там било имитации (понеже менте е силна дума). На същото място работеше моя съседка, тя твърдеше преди време същото за всичката парфюмерия у нас. Онзи ден излизахме с колежка, която каза че едни от вносителите на тези артикули са братовчеди на гаджето й.......и те твърдяли, че у нас всичко (включително техния внос) е имитация......и тя си купува нещата 3 пъти по-евтино отколкото в мола примерно.

# 1 280

Аз пък ще ти кажа да го купуваш само от специализиран магазин. Stop Парфюмите на Шанел са най-имитирани и щом не го познаваш, почти сигурно ще ти пробутат менте за 115 лв. А з съм горяла и съветвам затова всички тук. Шанел само от ул."Витоша". Има два магазина Прити шоп иоще един. Дори от Бюти Зоната няма да купя. Тук писаха, че са им дали менте точно на Алюра. И си купи EDP, ако имаш възможност. В двата има съществена разлика, а за трайност са траен. Първо го пробвай на кожата преди да дадеш 150 лв. Шанел не е за всеки. Най-трудните парфюми. Особено ако си под 30 години. Mr. Green
 :  bouquetЗабравих да кажа, че става дума за ЕДТ-тестер.
Allure съм го пробвала, но парфюма, тоал. вода, не съм. Много ми хареса, но щом казваш, че има разлика между ЕДП и ЕДТ, ще трябва да помириша и водата. Реших, че за мен, по удачният вариант ще е "водата", защото напоследък, много силните аромати ми "пречат". Аз исках Amour, но понеже в момента го няма, пред ненаситния ми поглед, попадна Allure. Нямам мира, писна ми, хубавите парфюми се оказаха толкова много...
Благодаря ти Densi, наистина ми помагаш!  bouquet
Добре де, не е ли много скъпо, да се правят толкова сполучливи "ментета"?  

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 20:06 от magdarina

# 1 281
   Не е скъпо въобще. Ментетата са не само сполучливи, но аз го нося на човек занимаващ се с парфюми т.е. "нос" в Париж. Да потвърди че е оригинал. Дадох менте и се обърка в първия момент. Аз знаех че е менте. Изключителни меунтета има. Но аз си знам, че не е произведен от Шанел и не давам луди пари на алхимици.Тестер не купувай въобще. Ще си хвърлиш парите на вятъра. Послушай ме.Избери друг парфюм за момента. Уточнявам,че коментирам само парфюмите на Шанел и техните ментета. А срама да подариш менте на Шанел не се забравя. Аз така обидих мама. Не мога да си го простя. Оттогава Алюр отпадна от желанията ми. Свързвам го с прецакване.

# 1 282
   Не е скъпо въобще. Ментетата са не само сполучливи, но аз го нося на човек занимаващ се с парфюми т.е. "нос" в Париж. Да потвърди че е оригинал. Дадох менте и се обърка в първия момент. Аз знаех че е менте. Изключителни меунтета има. Но аз си знам, че не е произведен от Шанел и не давам луди пари на алхимици.Тестер не купувай въобще. Ще си хвърлиш парите на вятъра. Послушай ме.Избери друг парфюм за момента. Уточнявам,че коментирам само парфюмите на Шанел и техните ментета. А срама да подариш менте на Шанел не се забравя. Аз така обидих мама. Не мога да си го простя. Оттогава Алюр отпадна от желанията ми. Свързвам го с прецакване.
OK! Thank you!  bouquetДоволна съм от себе си, този път!
Добре че не дадох парите, преди да попитам.

Моя приятелка ме "хвърли в музиката", като каза, че парфюмите на Chanel, толкова скъпи, защото са изключително синтетични. Едното противоречи на другото, но...така каза тя. Слуховете са "голяма работа", но аз все пак, гледам да търся някаква логика. Човек си мисли, че след като е достатъчно запознат, трудно би се излъгал, но явно е възможно, за съжаление.
Аз май ще изчакам Amour-а
Благодаря ти, Densi!    bouquet

# 1 283
A аз възприемам Агента като доста съблазнителен  Rolling Eyes
Може би химия на кожата, някак меко ми стоят острите шипри, като Агента. Съответно, сладости разни не ги понасям. Има резон някакъв май?

# 1 284
  • Варна
A аз възприемам Агента като доста съблазнителен  Rolling Eyes
Може би химия на кожата, някак меко ми стоят острите шипри, като Агента. Съответно, сладости разни не ги понасям. Има резон някакъв май?

Абсолютно има! Аз пък излъчвам парфюмите по-сухо и заради това по-сладките ми пасват (е сладкарските чак не, тях не понасям върху себе си)

# 1 285
Bastet, ти ме хвърли в оркестъра с това изказване. Все съм имала съмнения относно някои магазини,ама.... Rolling Eyes Май наистина единствената алтернатива си остава Ягодката  Tired

# 1 286
  • Варна
е сега да ви хвърля една бомба - на дъщеря ми приятел работи на летището във фрий шоп-а. Той твърди , че всичко там било имитации (понеже менте е силна дума). На същото място работеше моя съседка, тя твърдеше преди време същото за всичката парфюмерия у нас. Онзи ден излизахме с колежка, която каза че едни от вносителите на тези артикули са братовчеди на гаджето й.......и те твърдяли, че у нас всичко (включително техния внос) е имитация......и тя си купува нещата 3 пъти по-евтино отколкото в мола примерно.

Shocked
Ами... да живеят Ягодка и Фрагранс!

# 1 287

Shocked
Да така е. Peace

# 1 288

Shocked

Особено Фрагранс-а  Laughing Иначе по повод имитациите на Шанел - напълно съм съгласна с Densi. Аз също изгорях с много удачна имитация (но все пак имитация) на Алюр-а, хем от парфюмерия го купих. 

# 1 289
  • при морето
Лалик,
и как разбра,че е имитация?Бързо изветряваше или какво,чудно ми е!

Общи условия

Активация на акаунт