Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 216
  • 810
  •   1
Отговори
# 510
  • варна
 да, найстина добре щеше да е ако доктора беше казал, че е зает няма да може да дойде, но ги оставя на сигурно ръце и че ще потдържа връзка с колегата си за родилката.  Хем  родилката ще е по спокойно, хем нямаше да има бесни  и втрещени хора. Защото аз съм в 7 м. мисля да родя при доктора. Дано при мен ( а и не само на мен) да не се случва нещо подобно. Защото и аз ще разочеровам много хора. Какво повечет хора и аз предпочитам да ми вдигнат тел. и дори да ми кажат оставят те на сигурни ръце, не се притеснявай... няма да мога да дойда, нищо че преди това ми е обещал да дойде!!!!

# 511
Соня, а какво ще кажеш за това, че когато дойдох при доктора да ми маха конците и бях с температура 38,6 той ми каза, че това е вирус и трябва да пия парацетамол. Освен това шева след секциото беше подут, той го погледна на видеозона и каза, че кръв вътре няма, да слагам компрес с риванол и ще мине. Същата вечер се наложи да постъпя в болница, но не защото д-р Славчев ми каза това, а моята лична лекарка, която дойде вкъщи да ме прегледа и каза, че аз нямам симптоми на вирусна инфекция. Оказа се, че шева е пълен с кръв и за капак кръвта от матката спря да изтича. Знам че доктора поддържаше връзка с моя лекуващ и знаеше всичко за моето състояние, но така и не разбрах защо подцени състоянието ми и каза че това е вирус. Съжалявам, че пиша за това четири месеца след случилото се, обаче поста на Nevi888 ме върна назад. Според мен д-р Славчев има прекалено много пациентки, за да може да обърне достатъчно внимание на всяка една от тях и един ден някоя от тях, подведена от неговото "нямам забележки", ще повярва, че има "вирус".

# 512
Когато аз бях бременна имах усещане за по ранно раждане и доктора ми каза ,4е заминава за София.Аз нямах доверие на никой друг,защото съм си патила доста от лекари.Той ме убеди ,4е нямам повод да се съмнявам в лекарите на Окръжна.Но,аз си знаех моята.
Каза ми да си потърся и лекар от конкурентната /ако мога така да ги нарека АГ болница/
При по -ранно раждане директно да тръгвам за там.
В  един през ноща на 25 май в 32г.с.  ми запо4наха контракции на 3 мин.
Обадих му се  и той ми каза да хващам пътя дирекно за АГ.
Там  е спасението за вси4ки недонесини бебета,каквито бяха и моите.
Никога няма да забравя д-р Слав4ев и Соня колко много ми помогнаха да си направя вси4ки нужни изследвания за спокйна бременоост,болни4ни и  прегледи ./ дори всяка седмица във време когато на мен ми е удобно/.
За мен те са един прекрасен екип.
Относно поста ми преди това ,който се разбра 4е е писан от бащата  няма да променя мнението си или да се извиня.Има си други на4ини да се опла4еш от някой ,а не да го нари4аш "изрод,селянин..." и т.н.

Как трябва да нерека аз лекари ,които ме доведоха до единствен на4ин да имам рожба само 4рез АРТ?Ми късметът  ми е тъкъв и това е.
Живи и здрави си гледайте децата  Hug

# 513
Аз съм супер доволна от д-р Славчев, изражда мен, няколко мои приятелки, както и съпругите на 2-ма мои колеги! Всички са възхитени от отношение и човечност!
При мен д-р Славчев си прекъсна отпуската за да ме изроди, а можеше съвсем спокойно да ми откаже! Приеха ме 1 ден по-рано, дойде да ме види вечерта. Той беше единствения лекар, който дойде да говори с пациента си преди операцията. Веднага щом се събудих от упойка, дойде в стаята ми и си говорихме за раждането. Честно казано хич не го слушах, само за бебчо го питах, а той ми даде всичката необходима информация за детето, въпреки, че не му е работа...
Всичките дни идваше да ме види, само в неделя ме помоли да му звънна... понеже всичко беше ОК не му звъннах, към 20:00 ч. той ми звънна притеснен, че не съм му се обадила! Видяхме се и в понеделник преди да ме изпишат... Аз лично, дай Боже един ден, ще си раждам пак при него! Много съм доволна, да не говорим, че не разбрах, че съм раждала секцио! Мъжът ми е категоричен, че съм се възстановила бързо, но това не се дължи само на моя организъм, но и на отличната работа на д-р Славчев. Може понякога да изглежда разсеян, но определено знае какво прави!
Сонче, а на тебе колко съм ти благодарна!  bouquet  bouquet  bouquet Ей, как ме изтърпяхте не знам! Направо не Ви мисля какво ще ме правите един ден и с второто...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 514
Очевадно е , че д-р Славчев има много работа в кабинета , в болницата, в Родилно и в Медицински университет. Няма почивка, няма отпуск, няма съпружески и бащински задължения. Не успя да присъства на раждането на собственото си дете, въпреки многократните обаждания от страна на съпругата му  - беше петък и имаше женска консултация. Няма извинение за него!Подценил състоянието на missgreatest, а защо след като си пролежала в болницата не се върна обратно в кабинета да ни кажеш - д-р Славчев, подценихте състоянието ми, с мен се случи следното ...да донесеш епикриза, за да знаем какво точно се е случило. Колкото й да не ти е приятно , според мен това е правилният начин, защото трябва да има обратна връзка. Най-лесно е да кажеш "изрод, селянин или там каквото ти дойде на езика (в момент на гняв, но дали е извинение грубият език?!)Колко петъци сме работили до 22-22.30 ч , защото някоя от вас е имала усложнения, мога да цитирам и имена, но няма смисъл. Д-р Славчев е помогнал на толкова много жени, съжалявам че се е получило така с Петя, тя има своя истина, ние наша. И ПЕТЯ - НЕ д-р Славчев не се чувства гузен. Той също е разочарован , твоят пост повлия , повярвай ми .

# 515
  • варна
да найстина повлия на бъдещи майки, но всичко написано до тук не прочетох може и аз да съм го пропуснала някъде из редовете.... не знам... може ... защо доктора не се е обадил на родилката да и каже че друг лекар ще поеме раждането, не вярвам да е бил чак толкова зает за две минути по телефона

# 516
да найстина повлия на бъдещи майки, но всичко написано до тук не прочетох може и аз да съм го пропуснала някъде из редовете.... не знам... може ... защо доктора не се е обадил на родилката да и каже че друг лекар ще поеме раждането, не вярвам да е бил чак толкова зает за две минути по телефона
За теб лично отговарям, макар че самата Петя го е написала в поста си ... в 14.30 ч същия ден д-р Славчев лично е бил при нея , успокоил я и е казал, че д-р Алфред Якуб ще води нейното раждане.

# 517
"Д-р Славчев дойде към 14:30 и ми каза „не се притеснявай, тук всички са професионалисти, ще те сложат на системи, аз ще дойда към 18:00 часа, до тогава ти може да си родила .....”.

# 518
  • варна
Да ясно благодаря. Както написах, че може и да съм го пропуснала из редовете. Е тогава кво беснее и за какво недоволничат Nevii888 и съпруга и?????????? Било и е казано, че друг ще я израждане, този д-р Якуб също е добър, доколкото чета в сайтовете.  Нали си е платила и всичко е минало добре

# 519
Има и положителна страна в цялата история - д-р Славчев, вече ще може да казва категорично НЕ, когато не иска да води раждане- това го пиша за Александра. Монетата винаги има две страни, не забравяйте , че той води консултации - девет месеца, гледа ви , понякога сте доволни , друг път не толкова , но ... като кажете "Искам вие да присъствате на раждането ми" , дали това е достатъчно , за да дойде той , някой замислял ли се е дали доктора иска да присъства точно на вашето раждане?
От минимум 500 родилки приблизително за три години от началото на нашата работа (пожелаваме го на всички акушер -гинеколози ) две - три , дори десет недоволни е абсолютно допустимо. Има процент на усложнения, от които никой лекар не може да избяга, дори и най-добрия, какво остава за д-р Славчев, който не се изживява на такъв, нито е такъв според него самия. Но винаги както той е казвал се е старал да е прилежен в работата си , да я върши с желание и удоволствие.
Александра - за теб : извинявай , че цитирам името ти , точно както с Петя , но няма друга със субфасциален хематом от всички секции до сега, което е далеч под допустимия процент определен от държавните стандарти. Здравната система не позволяваше на д-р Славчев, да те приеме наново като рехоспитализация в неговото отделение, затова си отишла в Частна болница, в което няма нищо лошо, просто трябваше да направиш обратна връзка с нас след това. Ако си спомняш , д-р Славчев в разговор със съпруга ти , когато ти вече беше в Родилно, но още не беше родила също искаше раждането ти да завърши при друг лекар, предвид обстоятелства , които знаеш много добре, но не можем да коментираме в сайт(от колегиалност), и пак доктора седя в Родилно , докато получи разрешение да ти направи секцио, защото беше убеден , че не можеш да родиш нормално. В крайна сметка килограмите на новороденото ти дете, доказаха, че общото ви решение е било правилно, но ти нямаш идея какво му коствало това на доктора...И това наистина е краят на тази тема!!!Всеки има право на избор , но и доктор Славчев има право на такъв!

# 520
Аз съм пациентка на доктор Славчев от както забременях. Реших и аз да си изкажа мнението. Не забравяйте,че всички ние сме различни, и очакваме различни неща, някои от нас дори прекаляват с добротата му, според мен. Например аз съм доволна от отговора му "божа работа" и "всичко е наред", ако някоя от вас очаква да чуе нещо лошо, има много лекари които ще ви го кажат, но защо да се притеснявате за различни неща. Ако искате подрбни обяснения питайте, интересувайте се. Лекарят за мен лично е за да ме успокои и да ми вдъхне доверие, затова съм избрала д-р Славчев. Друг  е въпроса, че повечето бременни жени( а и не само) винаги мислят за най-лошото. Не забравяйте,че и той е човек и има право на грешки! Случва се и на най-добрите. Важното е,че доктора ви изслушва и е готов, както каза Соня на обратна връзка.

# 521
Явно ще трябва отново да пиша, колкото и да нямам желание.
Нe тая злоба или омраза, просто искам да се защитя след поста на daniela_85.

На моя мъж по телефона беше обещано няколко пъти от д-р Славчев, че ще дойде да присъства на раждането. Той разбра едва на 30.06, че доктора не е дошъл. Умишлено му спестявах известно време тази информация, за да не побеснее, както и стана. Не можеше да повярва.

Да, наистина д-р Славчев дойде за 5 минути в болницата, успокои ме, че „всички са професионалисти и скоро ще ме сложат на системи” и си замина. С кой д-р е говорил и какво не ми е казал. Обеща да дойде отново в 18:00 часа, което не се случи. Не знам защо после не се обади да каже на мен или моя мъж, че няма да дойде. Не знам и защо не си вдигна телефона сутринта, когато му звънях. Не знам защо и не дойде в някои от следващите дни (от 28.06 до 05.07) да попита как съм или просто да ми се обади и да каже "съжалявам, но нямах възможност да дойда".

Относно въпроса ти Соня.   „Трябваше ли д-р Славчев да дойде, да си пише актив, да вземе избор на екип, в последния момент , след като другият лекар е свършил основната работа?” В моя случай беше съвсем удачно д-р Славчев да дойде и да направи секциото след като д-р Якуб ми е следил раждането известно време. Както писах секциото беше направено по спешност около 19:00 часа  от д-р Георгиева именно защото д-р Якуб нямаше физическа възможност за това. Явно д-р Славчев не е поддържал непрекъсната връзка с д-р Якуб, да не говорим за мен мен и моя съпруг.

Никога нямаше да го обвинявам за нищо, ако още сутринта си беше вдигнал телефона и беше казал, че няма възможност да дойде. Още по-малко щях да имам право да го обвинявам, ако още от самото начало беше казал, че не може да поеме всяка родилка. Тогава нямаше да се чувствам задължена да раждам при него или в Окръжна болница. Не знам каква е тази операция в Гинекологията, но извинението пред мен за това че ще се включи по-късно беше, че има работа с някакви студенти. На мен за операция не е споменавал.
Ако някой иска лекарят при който се следи и на който има доверие да го прехвърли към „всички специалисти в болницата”, колкото и добри да са те  – успех.
Отново благодаря на д-р Якуб и д-р Георгиева за доброто отношение . За мен те са истински професионалисти и бяха откровени с мен до край. Както писах д-р Якуб дойде да ми обясни защо се е наложило секцио и да изрази съжаление за това. Не д-р Славчев.

"Има и положителна страна в цялата история - д-р Славчев, вече ще може да казва категорично НЕ, когато не иска да води раждане" - напълно съм съгласна с теб Соня. Така трябва да бъде.

# 522
Соня, за рехоспитализация изобщо не ставаше въпрос, нито в неговото отделение, нито в частна болница! Аз постъпих в болница само защото ми го каза моята ЛЛ. По въпроса на моето раждане аз не искам да коментирам, тк в моя първи пост не ставаше въпрос за това Simple Smile

# 523
  • Някъде там
 Ехеее голяма буря се вихри  Sad.
Неви 888 Много съжалявам че така се е получило при теб Sad.
 Но за др Славчев мога да кажа че наистина е професионалист благодарна съм му че бебенцето ми се роди живо и здраво и аз че съм жива и здрава  Hug. Наистина е много натоварен и е само на повикване в ОБ. А в гинекологията не са по леки операциите напротив има много по тежки случаи за които хората също се надявят да им помогне все пак основно работи там. Аз въобще не съжалявам че родих планово секцио, защото също много се притеснявах дали ще успее да присъства в най важния момент за мен.
 Затова мами и да не успее да присъства на раждането ви много Ви моля не го нападайте по този грозен начин, както се е изразил БЕСЕН. Тези девет месеца ви следи постоянно ако има някакъв проблем като му се звънне и веднага гледа да помогне. Наистина радвайте се на дечицата си всичко остава зад гърба след време. Най-важното е че си имате едни сладки съкровища до вас и вече те са единственото нещо на което човек наистина си заслужава да се радва и да живее.  Hug

# 524
Искам да отговарям адекватно, в същия момент вече не искам да коментирам. Истината е някъде там, както се казва. Въпрос на личен избор е за всяка жена, при кой гинеколог ще ходи, къде ще ражда , кой ще бъде педиатър на бебето й и т.н. Както и по-горе споменах има и хубава страна в цялата буря. С Петя и Алекс всичко е наред, не са доволни от доктор Славчев, ще посещават вече други гинеколози. Както и при нас идват недоволни жени от колеги на доктор Славчев, няма как , не може само суперлативи. Който доволен - ок, който не - отива при друг лекар , за щастие във Варна има много специалисти. Доктор Славчев си е професионалист , и ще стане още по-добър , защото се развива, не тъпче на едно място. Да , има много спънки, и в Родилно и на други места , но ще се справи. Бъдещи майки, обмислете много добре при кого ще раждате. Но ако сте от нашата консултация , имайте си едно на ум , че би било редно да е в Окръжна Simple Smile, все пак сте си наши бременни майчета. Важно е кой ще ви следи бременността, важно е и къде ще родите. Доктор Славчев не е единствен и незаменим, той просто е неповторим Simple Smile. Избора е Ваш , но и негов надявам се вече.

Общи условия

Активация на акаунт