LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 373
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, бихте ли ми пратили на лични писмо на френски да питам дали ми е приета поръчката защото току що пуснах поръчка за 300 евро и получих писмо от тях че ще се свържат с мен да уточнят как ще получа пратката, предварително ви благодаря  bouquet

# 361
  • Пловдив
Днес си взех поръчката от 30,07 на митница Пловдив.Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274400
Може да се каже,че съм доволна от покупките.Уцелила съм почти всичко,с изключение на страхотното сако-палтенце на Актив.Взех 36,а ми трябва 40 или в краен случай 38.Ако някой има този номер и иска да си ги разменим,много  ще се радвам. Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274400&pid=7040368

# 362
бялото яке Актив  №36 е с размери цяла дължина-57 ширина мерена под мишниците-45 и дължината от от ръба на мишницата до долу -31

# 363
  • В Голямото село
За едно и също говорите - карамеленото шалте. Какво толкова чудно има? Кутията се е изчерпала като подарък и явно вече пращат шалтето.
Да Simple Smile Само дето за съжаление то няма да се изчерпа скоро  hahaha

# 364
Съжелявам за късният отговор, но както вече МамаВ е писала, пуловера е супер, наистина стой вталено, но според мен е от кроиката,а не защото е умалено. Вече трети път го поръчвам  Peace Майка ми също си го взе, и нищо че е с по пищен ханш е стой добре.

сакото тук не изглегда много добре,но ако някои иска по добри снимки, да пише,утре ще видя някой да ме снима облечена с него

дънките не точно лъскавеят,но не знам как да опиша ефекта който имат  newsm78  сами вижте

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 22:00 от contesa

# 365
здр. вече съм писала по моят проблем в предните теми, пуснах поръчка на 03.07.08, която не е дошла до сега, не са ми изтеглени парите, бяха блокирани, но от вчера са ги отблокирали, писах им два пъти и ми отговарят, че всичко е ОК, но аз вече нямам надежда  Sad това е което ми изпращат
Vous vous inquietez de ne pas avoir recu votre commande..
Je vous presente mes excuses pour cette attente.Votre colis a ete expedie le 9/07/08. Le delai de livraison vers l'etranger est de 2a 6 semaines.Il vous parviendra prochainement a votre domicile.
Si votre colis est mentionne "en preparation" dans votre suivi de commе ande, merci de ne pas en tenir compte.

Някой да даде съвет по казуса ......

# 366
Днес получих поръчката си от 31.07.-в пощата.
Детски анцунг http://www.laredoute.fr/vente-jogging-prix-mini.aspx?productid=3 … tegoryid=22920638 много ми харесва само да кажа, че няма връвчици на долнището и ако е с по-тънка талия може да му стои по свободно.
тази блуза много ми харесва http://www.laredoute.fr/vente-blouse-cote-femme.aspx?productid=3 … tegoryid=32408675
бях поръчала друга пижама, но са ми пратили тази: http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-longues-comme-le-jo … 6&prodcolor=3
Доволна съм от всичко.

# 367
Момичета, много съм подпушила и ако задавам тъп въпрос,не забелязвайте Blush Кажете как да разглеждам само новата колекция? Пак не ми работят никакви кодове и реших да пробвам онзи хубавия 30 от 59 + БД, обаче не мога да си изкарам само артикули от новата колекция,а ровя измежду другите неща и чакам да ми изскочи снимка с този надпис. Или много съм затъпяла или има друг проблем newsm78

# 368
здр. вече съм писала по моят проблем в предните теми, пуснах поръчка на 03.07.08, която не е дошла до сега, не са ми изтеглени парите, бяха блокирани, но от вчера са ги отблокирали, писах им два пъти и ми отговарят, че всичко е ОК, но аз вече нямам надежда  Sad това е което ми изпращат
Vous vous inquietez de ne pas avoir recu votre commande..
Je vous presente mes excuses pour cette attente.Votre colis a ete expedie le 9/07/08. Le delai de livraison vers l'etranger est de 2a 6 semaines.Il vous parviendra prochainement a votre domicile.
Si votre colis est mentionne "en preparation" dans votre suivi de commе ande, merci de ne pas en tenir compte.

Вие не се притеснявайте от които са получили поръчката си ..
I представи извиненията си за това attente.Votre пакет е превозват по 9/07/08. Момента на доставката на чужденеца е на 2 а 6 semaines.Il ще пристигнат скоро, за своите посетители.
Ако вашият пакет се споменава "в процес на подготовка" в своя мониторинг comm е ande, благодаря ти да не го вземат под внимание.

# 369
Благодаря ти desita1234 , аз също ползвах услугите на преводача, но досега не ми се е случвало такъв проблем, много ще съм благодарна ако някой помогне и дали въобще да се надявам минаха многоооо дни

# 370
  • В Голямото село
Момичета, много съм подпушила и ако задавам тъп въпрос,не забелязвайте Blush Кажете как да разглеждам само новата колекция? Пак не ми работят никакви кодове и реших да пробвам онзи хубавия 30 от 59 + БД, обаче не мога да си изкарам само артикули от новата колекция,а ровя измежду другите неща и чакам да ми изскочи снимка с този надпис. Или много съм затъпяла или има друг проблем newsm78

като пуснеш търсачката, в ляво избираш Nouveautés - поне аз така ги търся  Peace

# 371
  • София
Golden girl , от лотчето с джинсите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274400&pid=7040374 кой номел взе? Ако са 94 или 102 може ли размери. Благодаря предварително.

# 372
Който не е чел внимателно пита  Blush
Пуснах поръчка, появи се в сюиви-то, имам и потвърдителен мейл, но нещата си седят в кошницата. Аз ли да ги изтрия или тя сама ще се изчисти?

# 373
Който не е чел внимателно пита  Blush
Пуснах поръчка, появи се в сюиви-то, имам и потвърдителен мейл, но нещата си седят в кошницата. Аз ли да ги изтрия или тя сама ще се изчисти?

Аз в такива случаи трия кошницата  Peace

# 374

Аз в такива случаи трия кошницата  Peace
ОК, трия смело   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт