LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 355
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 405
Ако някой има тази мъжка тениска може ли да ми каже дали си отговаря, защото мъжът ми е на границата на два номера, а има в наличност само по-малкия. И това якенце става ли за зимата или по-скоро е есенно и отговаря ли си

# 406
Здравейте, знам че много момичета получиха това съобщение след като са си пуснали поръчката Nous avons bien reçu votre commande du 19/08/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.  но от много четене съм забравила каква е развразката след това Thinking дали ще ми приемат поръчката или да я пускам наново, от снощи ми стои този надпис #2gunfire

# 407
  • Разпиляна във въображението
Моя надпис си стои. Парите не са блокирани/изтеглени - моя извод е, че не са регистрирали поръчка

# 408
  • София
mela, тениската е от футболната серия, така че е малко по-широчка и по-дългичка, ако сте на границата, може да рискуваш и с по-малкия номер Peace
Якето е много хубаво, но според мен не е за много студено. Има поларена подплата. По-скоро за късна есен. Аз го взех пролетта за есента, така че още не съм го обличала на малкия, но мисля че отговаря Peace

# 409
Здравейте, знам че много момичета получиха това съобщение след като са си пуснали поръчката Nous avons bien reçu votre commande du 19/08/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.  но от много четене съм забравила каква е развразката след това Thinking дали ще ми приемат поръчката или да я пускам наново, от снощи ми стои този надпис #2gunfire
И аз имах такъв надпис и им писах писмо. Нещата се оправиха. Пиши им

# 410
благодаря ти Miriel   bouquet

# 411
Днес бях на Софийската митница, претъпкано е с колети от Ларедута.

Успях да видя две имена:

Светлана Бончева
Десислава Борисова

# 412
Пропуснах да попитам. Тези обувки отговарят ли си на номера или са +1?
http://www.laredoute.fr/vente-sandale-tricolore-femme-la-redoute … tegoryid=22907132

Отзиви?

# 413
Ако някой има тази мъжка тениска може ли да ми каже дали си отговаря, защото мъжът ми е на границата на два номера, а има в наличност само по-малкия. И това якенце става ли за зимата или по-скоро е есенно и отговаря ли си

Аз го взех за сина ми и съм доволна. Според мен става за зимата. Сина ми е на 2 г. почти и му взех 102, малко ще му е широчко, но до края на зимата ще го напълни Simple Smile

# 414
Здравейте,
някога коментирал ли се е този тренчкот? Търсих с търсачката, но не намерих...

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 11:51 от милееенка

# 415
Здравейте,
някога коментирал ли се е този тренчкот? Търсих с търсачката, но не намерих...

аз го имам в кафяво-страхотен е Peace

# 416
Cvetelinka, може ли размери на двата чифта дънки /от 19 страница/ .

# 417
  • София
Golden girl , ще съм ти много благодарна, ако пуснеш размерчетата на джинсите №86.  Wink  Моята дъщеря е на 1 г. и 7 м., но пък е висока в момента 85 см. Поне за преценя за кой размер ще е.

# 418
Днес направиха плах опит да ми пуснат кошницата.  Crazy Влязох за секунди, маркирах един изчерпан артикул, дадох да се трие и хоп, каката се появи отново...  Tired

# 419

mela, аз имам тениската Адидас в размер ХЛ, но според мен отговаря на ХХЛ... Мисля да я пускам към продавалника, защото толкова голяма няма да я носим...ако някой има Л или М - нека да ми пише - може да разменим ако му трябва по-голяма...

Общи условия

Активация на акаунт