LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 568
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Момичета имам въпросче към тези, които са поръчвали долница на Adidas. Харесала съм си тази, но се чудя за размера. Помня, че някой беше поръчвал през зимното намаление подобна, но в синьо, а си мисля, че материята няма еластичност. В магазин на адидас съм пробвала 34 (ми е малък) и 38 номер (голям). А и ако съдя по потниците, които ми пратиха от намаленията, поръчах 36 по европейската, а те ми пратиха по френската номерация. т.е с номер по-малък И сега може да направят същото, знам ли ги.  newsm78
Та ако някой има такава долница, моля да сподели размери, за да се ориентирам.   bouquet

# 766
Мда снощи имаше проблем със сайта и явно хората са сменяли цените - днес почти всичко от новата е намалено с някакъв % само тези които са в лот по няколко бр. не са и то човек няма какво да сложи ненамалено,че да оползотвори код  #2gunfire #2gunfire

# 767
elku-elena благодаря много,ще го поръчам на дребния. Hug

# 768
Момичета, след като сте писали на мейла от първа страница и сте получили автоматичен отговор с входящ номер след колко време ви пишат действителен мейл  newsm78

# 769
Момичета, след като сте писали на мейла от първа страница и сте получили автоматичен отговор с входящ номер след колко време ви пишат действителен мейл  newsm78

Различно - понякога веднага или пък след два дни, понякога изобщо не ми отговарят и им пиша пак.

# 770
Нека да не ми пишат пък аз...  #2gunfire #Cussing out Ще им досаждам до последно  Mr. Green

# 771
  • В офиса
Момичета, съвет  Sunglasses
Трябва ми тоалет за официален случай. Мислех да си го купувам от тук, но докато браузвах из ларедут открих...

И си го представих с това ( с надеждата да не са толкова жълти в действителност):

Как ви се вижда на вас? Много ли е "авангардно"  Wink

# 772
  • БГ
Първото- мислех че е омален размера но не е 174 става на мен точно. Довечера ще пиша пак ,ако искаш някви размери. Peace

tevolere, може ли да споделиш размерите на това яке http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … tegoryid=23112482
Аз съм нисичка, но ме интересува на бюста и на талията как е? Благодаря ти предварително  Hug
сега чета и довечера ще меря ,но си побира и бщст и талия,модела си квадратна форма,няма някакви извивки.ще пиша довечера че съм на работа ,но моето е размер 174 и определено ще ти е голямо.

# 773
Момичета, съвет  Sunglasses
Трябва ми тоалет за официален случай. Мислех да си го купувам от тук, но докато браузвах из ларедут открих...

И си го представих с това ( с надеждата да не са толкова жълти в действителност):

Как ви се вижда на вас? Много ли е "авангардно"  Wink

Решението ти изглежда супер, но си мисля, че обувките ако са черни биха подхождали повече....сиви също....

Не е е авангарден в лошия смисъл на думата, супер интересен...

# 774
Искам да помоля,ако някой има 34-ти номер от това якенце и му е малко,да го размени с мен за 36
http://www.laredoute.fr/vente-veste-army.aspx?productid=32409510 … tegoryid=23110319
Че ми е голямо малко...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 775
  • БГ
tevolere,

Първото яке става ли като модел и за мъж, естествено не този цвят.
Второто яке за себе си ли го взе, защото казваш, че е голямо, а ти си 178 см висока, че аз съм 168 см и мислех да взема точно този размер.

това яке е с доста къси ръкави по мое мнение
на вид са къси но като се облече  пада ръкава и на мен ми става р.168 но ако си  вдигна ръката идва малко, но все пак не е моя номер,аз съм 178см. висока, та мисля че си отговаря на номера според мен .има и качулка,което ме изненада.

# 776
... Решението ти изглежда супер, но си мисля, че обувките ако са черни биха подхождали повече....сиви също....

И на мен ми се струва, че черни обувки ще са по-добре  Peace

# 777
Току що са ми отговорили... Чудя се кво да правя сега, защото майка ми снощи успя да ми оправи ципа на ботите, но ще трябва горе да го пришия за да се застопорява самата плъзгаща и закопчаваща част. Иначе са ми писали да им ги изпратя, а те или ще ми изпратят нови или ще ми възстановят парите, както и разходите по изпращането... Май не ми се занимава обаче и ще си ги нося така  Confused
Hello,

You received a deffect item in your packet, I apologize for this trouble.

You could send it back to us by using this address :

La redoute-martinoire
Service Retour BAT N
500 rue de la martinoire
59150 Wattrelos
FRANCE

Thanks to specify on the back of your invoice "ARTICLE DEFECTEUX" and your instructions ( renew or refund ).

You could also put in the packet your receipt of the returns costs, it will be refund as well.

Best regards.

# 778
  • Варна
неРАХОВА, връщаш им го на адреса, който са ти дали като пишеш на фактурата си това с големите букви и дали искаш да ти върнат парите или да ти пратят ново. Можеш да сложеш и бележката за платените пари за пращането, а те ще ти ги върнат.

# 779
... Решението ти изглежда супер, но си мисля, че обувките ако са черни биха подхождали повече....сиви също....

И на мен ми се струва, че черни обувки ще са по-добре  Peace

Още един глас за черни обувки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт