LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 376
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 885
здравейте днес си получих от4,08 поръчката има коментирани неща но за това мисля че не видях нищо http://images.desytka.multiply.com/image/9/photos/39/500x500/1/2 … mp;nmid=111742480
това не е ли якето,дето беше 1 евро  newsm78 на него ми мяза.

# 886
здравейте днес си получих от4,08 поръчката има коментирани неща но за това мисля че не видях нищо http://images.desytka.multiply.com/image/9/photos/39/500x500/1/2 … mp;nmid=111742480
това не е ли якето,дето беше 1 евро  newsm78 на него ми мяза.
Не

# 887
  • Пловдив
Божура, тази риза не бях я забелязала - изглежда страхотно - има ли еластичност и имаш ли възможност да дадеш снимка  Praynig Praynig Praynig

# 888
  • София-там нейде в западната част
silvi@ не е от едно евро,15 Е е цената от албанцине е поръчано но нещо не го намирам вече  Peace

# 889
Аз пък ще се ухапя от яд Mr. Green!
Поръчах пола 36 номер, подлъгана от една друга която ми стана. И днес като я получих - нъцки, малка ми е. Много ме е яд, защото полата е страхотна и не намеря с кой да я сменя с 38 - ще поръчвам пак.
Та - ако някой има за смяна - черна такава 38 - разменям за моята 36.

# 890
Божура, тази риза не бях я забелязала - изглежда страхотно - има ли еластичност и имаш ли възможност да дадеш снимка  Praynig Praynig Praynig
Ризката не е еластична, на мен моят си размер ми е добре. Снимки не мога сега, че излизаме за рожден ден, но утре - с удоволствие. Ризата е на сиви райенца и не стои толкова ярко лилава.

# 891
  • Някъде там...
Плучих си и аз поръчките от 1 и 3.08 и са дошли за 3 дни до тук, на 18 -ти са тръгнали от Франция.

Ето малко снимчици с коментари, че не ми се търсят по сайта:
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=7103062
Някой ако иска да заменим анцуга на Адидас за по-малкия размер, моя е 98.

# 892
Не мога да си спомня имаше ли друг цвят от дънките, защото са ми фактурирали блу деним фонсе, а получавам само блу деним, някой дали ще ми подскаже нещо по този въпрос?

Божура, не мога да повярвам!!! Уцелила си топ 4 на предпочитаните ми артикули!!! Ще те замоля за снимки  Praynig Praynig Praynig
Не казваш нищо за дънките... Хареса ли ги? Очарована или разочарована си  Grinning Цвета от началото си е един единствен, нямаше как да поръчаш по-различен  Peace

П.П. прочетох за снимките, ние не бързаме  Wink

# 893
Здравейте,
питането ми е относно Maty(сайта за бижута). Уж в списъка при регистрацията е включена България, а когато въведох номера на картата си, за да платя ми даде съобщение, че имало проблем и той бил, че картата е чуждестранна? Има ли някой обяснение? Благодаря ви.
Ехооо, никой ли не знае за какво иде реч?
Явно не, защото тук се обсъжда само Ларедута!

Момичето правилно си пита тук - ето вижте:
http://www.maty.com/page.aspx?ref=redoute

# 894
Ето и нещата http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=225710&pid=7100382
Всичко е коментирано, най съм доволна от якенцето, страхотно е.
Но бая съм се изхвърлила с размерите  Mr. Green Тамън за детската градина ще му е  Joy
A може ли размери на якенцето  bouquet
П.С. и на дамските туники - бялата и черната, че много ми бяха харесали, ама в едни други туники пак 34/36 плувам и сега тея не смея и да ги погледна....
Якенцето: ширина 40, дължина 59, ръкав 43  Peace
А туниките са супер, аз съм 158 и 45кг и ми заспаха. Много хубаво седят.

Пате, да за момченце съг го взела, екстра си е. Унисекс  Mr. Green

# 895
Не мога да си спомня имаше ли друг цвят от дънките, защото са ми фактурирали блу деним фонсе, а получавам само блу деним, някой дали ще ми подскаже нещо по този въпрос?

Божура, не мога да повярвам!!! Уцелила си топ 4 на предпочитаните ми артикули!!! Ще те замоля за снимки  Praynig Praynig Praynig
Не казваш нищо за дънките... Хареса ли ги? Очарована или разочарована си  Grinning Цвета от началото си е един единствен, нямаше как да поръчаш по-различен  Peace
Стефони и аз бях забелязала сходство във вкусовете Blush Дънките първоначално ме притесниха, но сега на друга светлина считам, че ще се комбинират добре. И стоят доста добре на дебелото ми дупе. Laughing
Изчезвам!

# 896
  • DE
неРАХОВА, нали се извиних вече заради некомпетентността си???

# 897
  • София
Якенцето: ширина 40, дължина 59, ръкав 43  Peace
А туниките са супер, аз съм 158 и 45кг и ми заспаха. Много хубаво седят.

Еййй, най-после някой с подобни мерки - само дето ме биеш с 2-3 см на височина;) А ще може ли снимки на теб, ако не е вече мнооого нахално от моя страна  bowuu

# 898
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, имам питане за намаленията в ларедут-а, понеже не съм много запозната  Blush та питам целогодишно ли се намаляват нещата или повече в края на сезоните? А около коледа има ли повече намаления?
  bouquet

# 899
  • София
Ето снимките с днешните неща.

Почвам да свиквам с обувките...какво ми остава...
Сега си спомням, че когато избирах обувки (тези също съм разглеждала) и изчетох коментари към всичките, та именно към тези имаше нещо, че малкия пръст се упирал и дрън-дрън подобни работи. Та сега виждам, че малкия ми пръст някак се нагъчква  Crazy
Моля, моля, моля, кажете, че не са много ужасни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт