Придобивки лято/есен 2008

• 65 865
  • 875
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря  bouquet, ще отида да ги видя в софийския МОЛ.

# 526
The same myselfe,сакото е от един аутлет на Пепе,намалено от 230 лв на 100 Crazy.Оба4е остана само Л размер,ако те интересува на ли4ни ще ти обясня къде се намира! Peace
Тонето,4антата е от едно магазин4е на Красно село,има я същата и още един вариант в по-разли4ни цветове в едно много малко аутлет4е то4но срещу НОИ,даже е изложена на манекена(или поне в4ера беше) Crazy.Цената е 69 лв!

# 527
Тонето,страхотни неща си ни показала,много ми хареса всичко Hug
BeRrY_GiRl,лилавото палтенце и лилавото сако са много хубави Peace
renyto,обувките са невероятни  Heart Eyes Тъкмо се канех да те питам в другата тема от къде са Wink А може ли да кажеш и каква им е цената Praynig

# 528
  • някъде там
BeRrY_GiRl,лилавото палтенце и лилавото сако са много хубави Peace
renyto,обувките са невероятни  Heart Eyes Тъкмо се канех да те питам в другата тема от къде са Wink А може ли да кажеш и каква им е цената Praynig
ооооо да разбира се, цената е 36лв. имаше и в черно, а също и подобни но без каишката и лачени  Peace

# 529
И аз да покажа Wink:

дънки
на мен
пак дънки
обувки
и пак

Има и още,ама сега ме мързи да снимам. Laughing

# 530
Ла Перла-първите дънки и обувките са много хубави  Peace

# 531
  • София
dilandii,мерси много за коментара  bouquet
Безгрешна,петлите са ми от Франция,а дънките и двата чифта са ми оттук.Питай за кои по-точно Wink
mimozata,не знам защо така ConfusedПробвах някои неща,но не става.

# 532
dilandii много мерси за инфото!                    

Благодаря, Jezabel  newsm51

LaPerla и дънките и обувките са страхотни! Честито!  newsm10

# 533
Момичета, искам да ви питам от къде да си купя / не знам как да ги нарека ,така 4е ще импровизирам/ възглавни4ки за обувки на висок ток.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбрахте ли? Пробвах в няколко магазина за обувки ,ама май в аптека трябва да опитам?  Crazy

# 534
Toneto,страхотна си! Simple Smile
Всичко ми хареса! Hug
Witchy , за пръв път чувам за такова нещо Rolling Eyes

# 535
Момичета, искам да ви питам от къде да си купя / не знам как да ги нарека ,така 4е ще импровизирам/ възглавни4ки за обувки на висок ток.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбрахте ли? Пробвах в няколко магазина за обувки ,ама май в аптека трябва да опитам?  Crazy
Аз съм си купувла на Scholl такива, пробвай в аптека, има ги и в магазини където продават тази марка!

Момичета, честито на вси4ки Simple Smile Страхотни неща сте си накупили!

Да се разпиша и аз в темата..
рокля
облечена
друга рокля
облечена
риза

# 536
La Perla,първите дънки и обувките са прелест.Вторите също много ми харесват,ама следващия път да ги обле4еш и тях,да ти се порадваме още малко на страхотната фигура! Hug
Susikata,роклите са много стилни! newsm10

# 537
  • София
В Пикадили има такива

# 538
Witchy , ето тези http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vRL9G2ApL._AA280_.jpg  ги има в Пикадилито в Мола до автогарата (за Варна говоря)  Peace мисля че бяха към 7 лв
Купих си ги преди седмица  Peace преди съм търсила и са ми казвали че ги няма на склад... но успях да ги открия.  Peace

# 539
Купих си т.нар. възглавнички  Hug. Сега остажа и да не ми се скапва крачето на кокилите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт