за браковете от един пол

• 12 984
  • 368
  •   1
Отговори
# 210
Въпросът за възникването и формирането на сексуалната ориентация все още е висящ - т.е. основава се на разни хипотези, които не могат да се докажат сто процента.
Лекарите са на различно мнение.
Това обаче, не означава, че хомосексуалността, както педофилията, както мазохизма или пък садизма са нормални явления, които трябва да служат за пример на децата и на обществото ни.
Последствията от такъв начин на живот са СПИН, венерически заболявания, психически отклонения......списъкът е дълъг и за това не е нормално да се поощряват.

Последствията от такъв начин на живот са СПИН, венерически заболявания, психически ...... Всичко изброено може да се случи и на теб и мен. Много тесногръдо мнение.

# 211
Всичко и на всеки може да се случи, да, но нали е в това въпроса - да направим най-доброто, което ние лично смятаме за такова, за да не ни се случи, за да се предпазим! Превенция...чувала ли си?

# 212
Всичко и на всеки може да се случи, да, но нали е в това въпроса - да направим най-доброто, което ние лично смятаме за такова, за да не ни се случи, за да се предпазим! Превенция...чувала ли си?

Аууу viliko спри се. След "на сапун" и сега "превенция" ..........
Здравословното състояни е на човек е в липсата на лична хигиена или пък от независещи от него обстоятелства.............

# 213
  • София
Всъщност знаете ли какъв е проблема?
Толкова много нормални двойки живеят без брак.
Обаче.
Ако разрешат гей-браковете, шарените само и само за да се докажат колко са готини, ще се юрнат на влакче към гражданското и ще правят шарени гей-сватби само за шоу.

И накрая гей-бракуваните ще станат повече от нормалните! Mr. Green Mr. Green

# 214

Здравословното състояни е на човек е в липсата на лична хигиена или пък от независещи от него обстоятелства.............
Знаеш ли, що си мислиш, че можеш само забележки да правиш...  Wink
За сапуна беше майтап, но явно и от майтапи не разбираш...освен от тая тема.
Да, за мен да обясня на детето си, че това е ненормално влечение към подобния пол - е превенция! Да му обясня защо са ненормални тия бракове - също! Да му обясня какви последици за децата може да има - също! Както да му обясня, че наркоманията е страшно нещо! Това не определя дали ще стане или не такъв, естествено. Но аз съм длъжна да направя всичко по силите си да го предпазя. Всяка майка обяснява на детето си кое е правилно и кое не - според собствените си виждания. Или пак според собствените си виждания - просто не обяснява  Wink Аз съм от първите!

# 215
Всъщност знаете ли какъв е проблема?
Толкова много нормални двойки живеят без брак.
Обаче.
Ако разрешат гей-браковете, шарените само и само за да се докажат колко са готини, ще се юрнат на влакче към гражданското и ще правят шарени гей-сватби само за шоу.

И накрая гей-бракуваните ще станат повече от нормалните! Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy

# 216

Знаеш ли, що си мислиш, че можеш само забележки да правиш...  Wink
За сапуна беше майтап, но явно и от майтапи не разбираш...освен от тая тема.
Да, за мен да обясня на детето си, че това е ненормално влечение към подобния пол - е превенция! Да му обясня защо са ненормални тия бракове - също! Да му обясня какви последици за децата може да има - също! Както да му обясня, че наркоманията е страшно нещо! Това не определя дали ще стане или не такъв, естествено. Но аз съм длъжна да направя всичко по силите си да го предпазя. Всяка майка обяснява на детето си кое е правилно и кое не - според собствените си виждания. Или пак според собствените си виждания - просто не обяснява  Wink Аз съм от първите!

Ти не се ли обърна към мен с това - Ти за ....... Или просто си пишеш?
Със сигурност вече знам, че имаш социални проблеми или , когато четеш - нищо не разбираш. Къде намеси и детето си.......
Радвам се, че срещам такива хора само виртуално

П.С. Колкото до "шегичката" ти, в много държави биха те подвели под съдебна отговорност за тези думи. Не знам до колко разбирам от темата за хомосексуалистите, но ти живо и дейно вземаш участие. Това те прави голям разбирач.
Спирам да се занимавам с теб, защото няма смисъл да ти обръщам повече внимание, само подхранвам желанието ти да "блеснеш".

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:05 от Dencho

# 217
Айдеееееее, вече и социални проблеми имам реши...  И ще ме съдят за шегата ми... Joy Joy
Верно си разбирач, ей  Laughing

# 218
Най-яростните хомофоби обикновено са латентни гейове.

# 219
  • Costa Rica
Ей, хора, темата за религията я заключиха. И с основание. Моля ви, не я пренасяйте в една чисто светска тема. Все пак навън е 2008г. и църквата е отделена от държавата. Който не го кефи, да ходи в Иран.

# 220
  • Costa Rica
Най-яростните хомофоби обикновено са латентни гейове.
...които толкова се страхуват от себе си, че пренасят страха си върху околните. И се прикриват с цитати.

# 221
Как как  newsm78
Ще преведете ли, щото май не разбирам...

# 222
Как как  newsm78
Ще преведете ли, щото май не разбирам...
Демек ти си латентен гей Mr. Green

# 223
Ама тва сигурно ли е?

# 224
  • Costa Rica
Дефинирам - "пренос" означава да виждаш в околните, това, което чувстваш подсъзнателно, но имаш задръжки да го признаеш. Нямам предвид лично теб, но Мадам е права, такава закономерност има. Ако нямаше, то едва ли би се заинтересувал/а от проблема "еднополови бракове".

Общи условия

Активация на акаунт