LaRedoute - кодове - 9

• 38 733
  • 471
  •   1
Отговори
# 75
Ако някоя от вас иска този панталон на So Home ето No42 нека ми пише:))

# 76
А първият пост прочете ли?

извинявам се Embarassed Embarassed, явно съм го проспала Mr. Green

# 77
Пробвам долнището,но не се намаля,нито с един от тези... newsm78
22241   от60 на 35 Peace

# 78
Комплекта с код 40630

le sac à dos sonic
Снимките са от фр.сайт докато някой се похвали,че ги е получил

yesyes

76716 -БД при поръчка над 90 Евро условията са като 76740 и е също валиден до 04/09/2008

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 20:00 от mamaB

# 79
# 80
Не става,направих и нов акаунт и пак нищо...

# 81
Аз направих нов акаунт на името на майка ми и захапа кода за надуваемото легло. ooooh!Сега ще пусна,дано го има още,да не ми пратят шалтето,че.....  #2gunfire

# 82
  • Разпиляна във въображението
Какво ми се случи на мен с този код за дюшека.
Захапа ми и на двата акаунта и разбира се на 14 пуснах поръчка с него. Изписа ми, че ще се обработи ръчно, кошницата се изпразни, но никакво писмо от франсетата. Писах им и те ми отговориха, че втората ми поръчка от 14-ти пътува към мен. Такааа. И сега. Парите ми не бяха дръпнати няколко дни и си направих извода, че нищо няма да стане ами да пусна кода и поръчката отново. Така и направих, кода отново си захапа - опитвам се да пусна поръчката - не става и ми пише да се обърна към банката. Сега проверявам наличността - изтеглена е сумата от 14-ти, като ми е зачетена в днешна дата но в описанието липсва дюшека. Извода е че ще остана без леглото нали newsm78

Мога ли да се направя на ударена и да питам за дюшека?

# 83
  • Sofia
Тези ги имам от миналата година и тежат безумно много, иначе са симпатични. Бях поръчала лигавници за пощата да дойдат и ползвах код за безплатна доставка, а ми пратиха тези посуди.

# 84
от какъв материал са чините

# 85
  • Sofia
Керамика са, ползвам ги за някакви дребни ордьоври да слагам на масата, че веднъж пробвах да сервирам торта в тях, но като видях с какво усилие си местят гостите чиниите се отказах.

# 86
  • Карлово
но като видях с какво усилие си местят гостите чиниите
сори за спама, но  Joy, може ли все пак реална снимка, на мен ми харесват, червено-черни, а и керамика

# 87
  • Бургас
но като видях с какво усилие си местят гостите чиниите
сори за спама, но  Joy, може ли все пак реална снимка, на мен ми харесват, червено-черни, а и керамика

Червено-кафеви са!  Peace

Miriel, пиши им да ги питаш за подаръка!  Wink

# 88
  • Разпиляна във въображението
Писах им писмо, но днес е събота и не се надявам на някакво развитие. Дано другата седмица да получа входящ номер.

# 89
  • София
Имам нов код за чантата Ла фума
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2ae9b38dd29224a580

Ако е публикуван ме извинете.

Странното е че имах и предната оферта с тази чанта,даже поръчка направих.

Общи условия

Активация на акаунт