Споделете 76

• 32 749
  • 989
  •   1
Отговори
# 75
Дрено,  Hug Mr. Green

Искам да се оплача. Жалко, че няма наблизо бюро "Хленч".
Тоооочно пред нас, на около 400 метра пряко разстояние има дивно състезание с джетове.Вдигат шум до небесата, от 8 часа сутринта. ВОдещият е пил нещо, което не го пуска и крещи като подивял в микрофона. На тая жега?!!! Довечера щяло да има "плажна фиеста". Да им го фукна у фиестата. Искам да спяяяяя! Искам да ми чисто и тихо! Искам да удуша кмета, който лично им подписва разрешителните за подобни мероприятия. Искам едно лятно денонощие никой да не ме тормози с шум, ремонти и тъпи чалгии.
Искам да спрат да паркират точно под балкона ми, защото това не е улица, а пешеходна пътечка и градинка. Искам да спрат да къртят колчетата, за които и за пари съм дала.
Искам ама няма. Ето това най ме вбесява.

# 76
Егати, бързаците дет сте.
Докато прочета постовете в темата за набор 75 и бам, заключиха я. Тц - тц.
Тая тема и аз ще я дефлорирам.

Специални поздрави на Вайсманчето!

# 77
Тони, ти за Калпазанка ли ми разказва, че е супер пичка? Или бъркам....

О, зайче, къде се губиш....ТОлкова много ми липсваше....НЕ си тръгвай друг път така без да знаем къде отиваш

Simple Smile

# 78
Здравейте самоделки-споделки!
Нямам нищо за споделяне, пиша за да се запиша.
Студено ми е, облякох си една чиста рубашка от син док.
Това намерих в гардероба. Не се бъзикам, климатика се прее-а, не е-ава да изключи.
Редуваме се на ръчен режим, бърррр.
Нищо не казвам, след като една Червена шапчица яде пилата, да приказва каквото ще.

# 79
Здрасти, здрасти.
Поне на някой да липсвам.... perko
Друг път, тържествено обещавам, кат изчезвам да бодна на таблото бележка, че си отивам! Заклех се!

Снощи, мноо се нальонкахме с едни приятелчета. Drunk
Реших, че съм много печена и скочих върху колелото на детето и естествено, нали съм луда, се блъснах в едно бездомно куче. Тъпо.

# 80
Мда, забравих да кажа, че от 2 дена съм абсолютна блондинка. И преди си бях, но замаскирана. Милото не ме хареса, щот цвета на косата ми бил плейбойски. Боже, няма угодия...

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 15:35 от упорито зайче

# 81
  • London, baby
Зайче, да ти се връщат!!

Трябва да сядам да уча, а все още съм тук. За бан-ан, плача, офф.

# 82
  • София
Споделям, че морето си остана в Созопол и Варна, а ближните ми се прибират. Е, време беше.
Изпоизоставиха ме тук, сама и непочерняла.

# 83
Сподлелям, че днес Лиска се беше избарала със сандали и безсрамно червен секси лак на краката.

Завидях ú. Аз поради леко забременяване не мога да си достигна копитцата. Още днес ще си запазя час при педикюрист да смени актуалното ми неактуално кафяво по ноктите!

# 84
Още час и офейквам. Кеф!
Обичам отпуските. Още повече обичам морето.
Следващата седмица, ако видите една оранжева шапка да се налива с мартини на Кариди бийч, да знаете, че съм аз.  Mr. Green
Хайде, приятно споделяне!

# 85
Сподлелям, че днес Лиска се беше избарала със сандали и безсрамно червен секси лак на краката.

Мола ти се, все пак посетихме мола, трябва
поне малко уважение да му имаме, нали!!!
Споделям ви, че с Мамунката мушнахме от
най-чудесния италиански сладолед в целия
Берлин. Само дето времето не ни стигна баш...
Повторението е майка на сладострастието обаче.

# 86
  • Русе
Скапана съм! Цяяяял ден обикаляме в тая адска жега. На всичко отгоре, снощното пиене се провали. Останах си вкъщи. Може би ще ме огрее утре следобед.
Ходенето до яслата беше успешно. От понеделник Сашко е в нова ясла  Hug Дано е добре там, дано се грижат добре за него. И дано свикне бързо. От първия ден, демек  Rolling Eyes

Няма по-хубаво от това, след цял ден обикаляне в голяма жега, в недобро здраве, ниско кръвно и още нещо, което ще го спестя, да се прибереш вкъщи. Дори не забелязвам кочината. Просто ми е хубаво.  Heart Eyes

Детето също се умори, което само по себе си е достатъчно, за да ми осигури спокоен следобед   Mr. Green

# 87
Споделям чуденка. Дали е нормално дългогодишен мод да си изпуска лаишки нервите, а?

# 88
Споделям скандинавски арт Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/sameli/486472305/
Е как да не му се живее на човек там, я как се забавляват! Laughing

# 89
Готово! Пернах се късинко  Flutter обаче ходя леко прегърбена, щото още търся баланса на главата  Mr. Green Фризьорката беше мълчалива почти през цялото време. Опита се да ме остави на каре, но аз се развиках, че искам да ме направи с дължина като на момченце. Страх я бе първоначално, но после като се опусна и като хвана машинката...

ти пък! Аз тъкмо се направих на каре, за да казвам, че съм като тебе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт