Споделете 76

• 32 770
  • 989
  •   1
Отговори
# 885
  • Майничка
Айде, писна. Отлитам... Joy

# 886
Явно не ви стигат селинджър, сопрано, Борис и компания, та скокнахте и на Татти. Ненаситници или скучаещи домакини и баби, това е въпросът. А отговорът е,  както винаги, 42.

# 887
  • Русе
Добро утро. Пак е било весело снощи. Ама така е - от както съм на работа,  лягам рано и изпускам всичко интересно  Crossing Arms
Смях се много и на линка на летящата, и на историята на градската  Joy На Вучков прилича по това Ааамааан бееее и по "чукане". Ама може да е всеки друг луд от тази "телевизия".

Много ми се споделя,  ама напоследък много народ чете у форОмЪТ и не смее човек да се изкаже на спокойствие. Евала на Зуи за което. Моето от притеснение кой чете, някой ден ще избие като анонимка  Crazy
Слънчев и усмихнат ден ви желая  Hug

# 888
Добро утро! Grinning Трябва да проверя по-макото сън да прави една жена да изглежда по-добре дали е случайно явление или има някакъв вариант да е наистина ползотворно.  Joy Да видим до колко часа ще издържа!? Thinking

Споделям приятно утро в очакване милото да се натъркаля, да благоволи да стане и да се приготви, за да ме закара на работа.

Хубав ден на всички  bouquet

ПП. Посмях се с линка на Крав за добро утро hahaha

# 889
Имам нещо в окото от вчера. Ще умра направо, толкова ме дразни. Давих се в някаква купа вода и се опитвах да изкарам пустата му гадина от там, но не ми се получи. Сега ще ходя за Визин. Дано поне с капките го изкарам. Най-гадното е, че е под горния клепач и не мога да го достигна сама по никой начин. Дори не мога да разбера какво е. Накрая ще се окаже, че е някоя от царствените ми мигли и като хвана ножицата... и клъц, клъц  Crossing Arms

# 890
Добро утро, Кейси! Бъди здрава, усмихната, щастлива от това че имаш неща, които не си заслужила с нищо.  
А отговорът е,  както винаги, 42.

Именно. Laughing

# 891
Чудя се и се мая сега дали след тези среднощни взривове петицата ще се движи(трамвая имам предвид). Прочетох някъде, че до Македония бил отцепен района. Хак им е на бомбаджиите. По-честичко да се случва така, а не невинни да го отнасят.

# 892
Споделям, че преди десетина дни изчетох възможно най-пълния Пътеводител на Галактическия Стопаджия (за кой ли път) и пак за кой ли път ми се прииска да не свършва така наникъде последната му част "Младия Зейфод и безопасността". За съжаление Д. Адамс не е имал възможността да я довърши.

Отговорът 42 ми навя тези мисли отново днес.

За какво си говорят Кейси и Мишон не знам, но не ми се връзват с 42.

# 893
  • България-Швейцария
JJ, по бабешкия начин (клепач върху клепач) не стана ли?
Ако и капките не помогнат, по-добре отивай на доФтУр, не ми прилича да е мигла това.
Може би нещо тип сухота в окото, случвало ми се е след n-часово взиране в монитора, с Офтагел закърпвам аз положението в такива ситуации; Визинът е по-скоро за фасон, да не приличам на оксиженист във физиономията.

Да споделя, че и аз ще съм на енергийни напитки днес smile3507
не ги обичам много едрите емотикони, но по-изразителен от този няма

# 894
Джей, иди на лекар. Слагат обезболяващи какпки и вадят боклучето за секунди. Може да е забито, а ако опитваш сама да го извадиш, ще влошиш положението.

# 895
Нямате си ни най-малка представа какъв кошмар е сутрин по Гоце Делчев и после по България към центъра....Мисля да продавам смущаващо скъпата ми кола,  решена естествено в модното бяло и да яхвам куллото (както го наричаше упоритото зелено зайче)...
От къде се взеха толкова много коли последните дни незнам...Вероятно защото петрола пада на световните борси. Днес гледам спот цена 109 $/ барел, а юни беше над 140....?!

КАто казах петрол, да ви кажа един виц за блондинки като вас.
- Муцка, разбрали....бензинът пак поскъпва!
- На мен ми е все тази. Аз винаги зареждам за 30 лева!

Сори ако го знаете Simple Smile

# 896
  • Варна
Джей Джей, ти сигурна ли си, че има нещо? Видя ли го? Защото аз например също си помислих за сухота на окото, и аз съм имала такъв проблем. Другото, което ми иде на ум е малка пъпчица. Понякога излизат и там, колкото и невероятно да звучи. Също дразни окото и създава усещане за чужд предмет. Я иди на доктор, или поне накарай някой друг да погледне в окото, за по-сигурно.

# 897
  • тъгата в мен
Сел,извинен си!
Само прелитам да гушна Балу и отлитам нанякъде...
Преди малко се обадиха майсторите,че нямало да могат да дойдат..Егати кефа!
Благоверният рибарко веднага спретна такъмите и запраши,чувайки вестта.
Е,днес го пиша тогава- ден за чантокупуване!

# 898
Добро утро, Кейси! Бъди здрава, усмихната, щастлива от това че имаш неща, които не си заслужила с нищо. 
Shocked А ти от къде знаеш?
И защо е тоя тон? Какво ти става? Защо се дръгнеш с всички?

# 899
Селинджър, този виц го знам, но се чудя, дали
от тебе или не от тебе. Дежавю, нещо такова.
Пък аз да ви разправям каква чудна торта врътна
Лиско вчера - с лук и шунка, чудесен чудесон.
Киш Лорен знаете, това е друг киш, сега пак ще ям.

Общи условия

Активация на акаунт