Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 328
  • 786
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца
Дайте снимка на раничките..,че и аз съм карък..изчаках си реда за да ме хванат ,че играя с 5 акаунта

# 721
И аз днес получих 2 пакета от прайзето. Ключодържателя дявол и плюшената рибка. Пощальонката ми ги донесе до вратата на 7 етаж. Ама много са любезни от наща поща да ги похваля.

Някой да е печелил магнитчетата, че се бях наредила на опашката,  но вече няма да се предлагат и ме компенсираха с буби.

# 722
Дайте снимка на раничките..,че и аз съм карък..изчаках си реда за да ме хванат ,че играя с 5 акаунта

Дайте снимчици...
А в какво, според теб са се усъмнили, и са те хванали?

# 723
  • Враца
И петте ги бях регистрирала на един адрес..сигурно за това...даа но един бяха пропуснали да ми заключат....най ме беше яд ,че толкова чаках за раничката...още не може да ми премине...
Нора дай снимки...и за раничката чакам снимки,че още не съм се отказала..

# 724
# 725
МНого ме дразни, че не зареждат вече чоко в Джинито  Twisted Evil Иначе вчера си спечелих още един ароматизатор от опашката и си купих плюшката дяволче с диаманти. Сега остава да чакам.

Btw, на някой друг, освен мен, забива ли му the dare of diabolo на бета призето? Аз не мога да я мина от 5 дни. Добре поне, че не ме връща в началото.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:22 от lullaby

# 726
Похвал!  Blush
Полу4их си първата награда-електронното зар4е!
На 19.09 е изпратено ,на 3.10 е полу4ено в нашия клон на пощата,но 4ак днес успях да се замъкна да си го взема...
Мислих си,4е е голямо ,колкото пинг -понг,но не-колкото голям орех е!
Беше на името на сина ми,не ми поискаха нищо,да докажа,4е съм му майка...

# 727
  • София
lullaby - от кога пък не зареждат чокота ? И защо?

# 728
Последните 3 пъти нямаше. не знам защо. newsm78

# 729
  • София
Аз не миналия, а по-миналия път си купих...може би просто ги купуват мн бързо и не си видяла когато е имало...

# 730
Някой може ли да ми даде разяснения... тия джакпоти как се печелят...уж събирам зеленчуци при заека, печеля някакви си фрагменти на  тетриса, и пр., а нищо... после все не ми ги запазва... с макспак ли само могат да се печелят?

# 731
Когато някой спечели джакпота, започваш наново да събираш, т.е първият който събере нужните неща за джакпот, само той го взима.
И с 1 макспак не става, повярвай ми. От скромния ми личен опит мога да кажа, че трябва да изиграеш минимум 100 нива на една игра поред, за да имаш някакъв шанс.

# 732
който пръв успее да ги събере печели джакпота - при нормална игра е невъзможно да се спечелят, защото докато събереш 1-2 елемента и някой вече е спечелил и се почва наново. Печелят тези, които зареждат по-няколко макс пака и ги изиграват на един път - ако преди това някой друг не ги изпревари  Laughing

# 733
Значи, да погреба надеждите си за печалба.... Mr. Green

# 734
Купих си макспак. Сега ми кажете как да го активирам. Искам да вляза в клуба. Може ли да ми каже някой? Трябва да натисна макс пак ли....  и после  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт