Септември на вратите чука!Трeтокласници,желаем,Ви сполука3!

• 24 597
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Гаргамела, извинявай, но нещо съм пропуснала.....каква операция? Ако си писала по-напред, моля те пусни ми линк да прочета.

Стискам палци всичко да успешно! Hug

# 91
  • Майничка
Момата си беше одялкала средния пръст на дясната ръка на една фитес-пътека, та й правиха присадка на кожа и пръстът е захванат за показалеца. Сега всъщност е финалния етап - ще ги разделят и ще почне да раздвижва средния самостоятелно.

# 92
  Божкее!!! Ужас! Стискаме палци бързо да се оправи детето. Peace

# 93
Nastasja, виждам ,че си от София. За Бога, за кое училище говориш???? Shocked Това е безумие!!!! #Cussing outКакво се прави от училищното ръководство и настоятелството ,за да се подобрят нещата?

Е, как  - става въпрос великото руско училишще 133 СОУ "Пушкин"  Laughing, дето хората се записват, стоейки 3 денонощия на опашка Simple Smile
Нищо не се прави по въпроса....вдигнали са ръце...пеят познатата песен - пари няма, кадри няма, дрън-дрън Simple Smile 

Gargamela, стискам палци на момата да се оправи по-бързо. Сигурно е много бойна, щом си е навлякла това преживяване Simple Smile

# 94
Момичета, добре че споменахте бележниците, бях изумила за тях ooooh! Иначе с покупките сме почти готови - анцузи, маратонки, разни други дрехи накупихме, остана един по-хубав панталон. Пък ученически пособия колко имаме, ще чакам госпожата да каже какво точно ще им трябва и ще купувам само това, което нямаме Peace
За среща няма да гласувам и няма да дойда най-вероятно, но ви пожелавам хубаво време и приятно прекарване Hug
За училищните лекари и аз съм ЗА, въпреки че предаването е записано и за статистиката няма значение.
Gargamela, късмет на щерката с физиотерапията Peace

# 95
Девойки, нещо ви изгубих дирите, та се цопвам и аз в новата тема  Grinning
Първо да приветствам новодошлите мами   bouquet
Второ, много ми допада идеята за общонационална среща, но при нас съществува проблемът - трудно пътуване на малката  Confused Можем да я оставим на Бабин дом за 2-3 дена, но и тя ще бъде "ученичка" от 23.09., та май няма да може да се класираме  Sad Надявам се, обаче, да има повторение по-нататък, за да се включим и останалите  Hug

С покупките за новата учебна година сме доникъде - имаме само раница. Но има още малко време - ще наваксаме бързо.

gargamela, важното е, че страшното мина  Hug Всичко ще е наред  Hug

# 96
Гаргамела, пожелавам ви операцията да е ок и раздвижването след това и....всичко! Praynig Представям си, какъв път сте извървяли от инцидента досега Hug  bouquet

# 97
Сложих,дата 27.09.2008г. за да може да се съберем,повече хора! Peace
До тук желаещи съм записала:
Verdad-4бр.
Моли Уизли-2бр.
Радостина-1бр.
Птица-2бр.
Вълничка(морска)-4бр.
Мама Цоцоланка ???

Ако има объркани желаещи,и бройката също,Моля да ме поправите! Embarassed
Приемам критика на драго сърце! Heart Eyes
Да уточним датата и желаещите,после с анкета ако искате да изберем и мястото.
Давайте идеи,за къде с линкове.

# 98
Ето ме и мен!
Обзета от треска, че училището наближава, а аз не съм купила и един молив, вчера направих бърз тур по книжарниците наоколо. Сдобих юнака с някоя тетрадка, флумастер и други подобни, почти не съм купувала дрехи- ще се справям в крачка  newsm78. Май не му се вярва, че веканцията свършва, кротко се подмотава в къщи.  Whistling
Гаргамела, успешен край на сагата у вас!  Hug

# 99
  • гр.София
 Здравейте!
 Как изписахте толкова много?!
 За срещата.Не искам да се оправдавам,но с малкото (дето не е чак толкова безпомощно Simple Smile) и с мъж ,работещ и в събота и неделя-според зависи-, не мога да зачезна за 2 дни.
 Ей на-написах го и ми стана много кофти. Не може ли да изкачим някой връх за един ден-и после-по домовете?
 Вие се уговорете,пък ние-аз и третокласник може да дойдем за единия ден.

Добре дошли на новите майки в темата Hug
 Тук сме три вече от едно уч-ще, но още не сме го разбрали Wink

В София има училища с големи дворове,с басейни-но те са в кварталите-отделено им е много място,когато е застроявано. В Центъра няма такива условия.

Определено съм ЗА лекари в училищата. Също и зъболекари. Понеже стана дума,че сме старо поколение - първите ми пломби са от училищната зъболекарка и са си на мястото Simple Smile.

dorothy, Честит Рожден ден! Само здраве и радости да те спохождат!  bouquet

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 09:38 от blanc

# 100
Ау, не съм видяла, честит рожден ден и от мен- весели и здрави хлапета, спокойна и щастлива мама и послушен татко ти желая!

Гаргамела, стискам още палци, пиши каква е развръзката с дъщерята.

# 101
И от мен,Жива и здрава!Най вече желана и щастлива мама! Hug  bouquet

# 102
Честит рожден ден, Дороти!
Широки хоризонти и попътен вятър!
  bouquet

# 103
Честито и от мен, Дороти   bouquet Да си жива и здрава, щастлива и обичана  Hug

# 104
  • София
Няма да мога да дойда на срещата. Появиха се разни препятствия и ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт