Ваксини Дискусия

• 93 841
  • 1 551
  •   2
Отговори
# 780
Извинете ме! Самуин, молбата ми за линк за германската медицина е към теб. Сори за грешката

# 781
Аз мога да ти отговоря:

Това е темата за Германската Медицина   ако искаш други материали, дай имейл...

# 782
Темида на мен  Nenaatoa ми прати сборника статии на имейла
Прочети ги ,обърни внимание на статията микроби в служба на мозъка
Обърни внимание и как описват разпадането на тумора
Nenaatoa още веднъж благодаря   bouquet
Както и на всички положили труд за превода   bouquet

# 783
Чухте ли за новия начин на изнудване чрез ваксина:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=324650.780;num_replies=782
Направо не мога да повярвам, че още има хора, които се връзват.

# 784
# 785
В крайна сметка стана ясно,че е инжектиран физиологичен разтвор.

# 786
Исках да споделя нещо което коментирахме тук. В момента се извършват годишни профилактични прегледи във фирмата в която работя. Снощи минах и аз на преглед при офталмолог, кардиолог и невролог. Попитах ги какво им е мнението на поставянето на ваксини на бебета. Те казаха че са против, като разбраха че става дума за противогрипната. След като уточних че говорим за задължителните в бебешка възраст. Мнението на всички беше че трябва да се слагат защото заболяванията са много сериозни ако се случат.

Това по повод репликата че лекарите не вксинирали децата си.

# 787
Suzza, това, което ти е разказала Темида ми звучи много красиво и дано е така. Защото моето дете категорично отказаха да го приемат в детската градина без имунизационен паспорт. Имахме приятели, които бяха много близки с директорката на ДГ. Разговаряха с нея за нашият случай. Отказа ни, по закон било така и ако дойде проверка от ХЕИ (а тя идвала често) и види, че са приели дете без имунизационен паспорт, щели да следват големи глоби.
На всичкото отгоре личната лекарка ме заплаши, че детето щяло да бъде частна ученичка, защото и в училище нямало да бъде допуснато. Такава психологическа атака направиха на семейството ми, че ние наистина се опитахме да направим и невъзможното, за да бъдем честни до край. Но... не се получи. Когато с теб постъпват нечестно, го правиш и ти.

# 788
Нивеа, ти си лекар, нали? Адски сложно е да вземеш решение за здравето на децата си, и да си сигурен, че решението ти е правилно....За голямата ми дъщеря се страхувам, понеже съм я ваксинирала с всичко задължително, а пък за малката се страхувам, понеже мисля да не я ваксинирам....

Мари Анка, ние сме от Бургас, а вие? Ако мога, бих искала да ти съдействам за ДГ, все пак сме с връзки... Laughing

# 789
temida, и аз съм от Бургас, да си бях останала там, щом проблеми няма. Laughing Сега живея в едно градче близо до Пловдив. Благодаря ти много за предложената помощ, но случката за която разказвам се случи преди 3 години. Дъщеря ми вече е в предучилищна. Тогава алармирахме дори и медиите за нашият случай - участвахме със съпруга ми в едно предаване по БТВ и нищо! Никакъв законен начин, никакъв! Помня, че освен нас, като гости бяха поканени и ръководни лица от ХЕИ - Пловдив. Те не само, че категорично отказаха да се явят, но дори не вдигаха телефоните...
Нивеа, Кристиан е лекар, нека той да разкаже колко от колегите му ваксинират децата си. Аз няма да споря на тази тема, защото не познавам много лекари и моята информация е прочетена в книги.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 09:01 от Мари_Анка

# 790
   Предшният ни педиатър има пет деца и твърдеше, че са изцяло ваксинирани.
Не го попитах, обаче дали са здрави. Но друго е много интересно - все попадам
на педиатри-алерголози, които защитават ваксините - май си осигуряват работа...? Thinking

# 791
Ани, разкажи по-подробно, моля те. Как, с какви аргументи си защитаваха позицията?

Мари Анка, обади се като идваш към Бургас  Hug

# 792
Самуин, Ненатоа, мнооого, ама много ми е трудно да я възприема тая ГНМ. Че микробите са полезни, и, че ще се излекуваме като си решаваме конфликтите. Ами то така все ще сме болни - та нима в това динамично ежедневие е възможно да живеем без проблеми. Мръсния въздух, отровите, които ядем, водата, която пием - това каква роля има тогава...
То, какво ще излезе - например туберколозния бацил не е вреден и не предизвиква туберколоза. И съм се разболяла от туберколоза не заради бацила, ами защото например с мъжа ми се караме....
Но ще продължа да чета темата за ГНМ, защото ми е интересна, въпреки скептицизма ми.

# 793
  • София
temida, продължи да я четеш наистина. Ако човек се задълбочи, може да открие много връзки и обяснения на болести и неща, които са се случвали с него или негови близки. Много от нещата са изключително логични, за други може просто да ни липсва знание.

Специално туберкулозата не се "хваща" от караница с мъжа ти, но е резултат на конфликт, свързан със страх от смъртта.

# 794
   Temida, аргументите не са подробни - просто така ваксинирани децата били защитени,
казват, а неваксинираните - не. Повечето лекари не обичат много да обясняват.

Общи условия

Активация на акаунт