LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 480
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 780
Може ли някой да ми разкаже подробно какво пише в статията във вестник "168 часа", че се съмнявам тук, където съм, да го намеря?

и на мен ми е любопитно:)

# 781
mimi_blanco, измерих 2 сутиена. Дължината на колана е 71-72 см. Единият се разтегна до 91 сн, а другият - до 88 см. Моята подгръдна е 82 см. Дано съм те ориентирала.  Hug

Sun, както винаги ми помогна много   bouquet благодарности, но сега измерих моя 100 и е точно 10 см по-голям колана  Thinking така че май ще си се придържам към него.

Момичета, искам да поръчам тази риза

се чудя кой номер да поръчам за мъжа ми. Официални ризи носи 43/44, но спортните са му размер L което отговаря на 41/42 и са му добре.
Може ли съвет от някой който я има?

Има я в тази тема някъде, прочети 10-15 страници назад, и съм сигурна че ще откриеш размерите й!  Peace

# 782
mimi_blanco, измерих 2 сутиена. Дължината на колана е 71-72 см. Единият се разтегна до 91 сн, а другият - до 88 см. Моята подгръдна е 82 см. Дано съм те ориентирала.  Hug

Sun, както винаги ми помогна много   bouquet благодарности, но сега измерих моя 100 и е точно 10 см по-голям колана  Thinking така че май ще си се придържам към него.

се чудя кой номер да поръчам за мъжа ми. Официални ризи носи 43/44, но спортните са му размер L което отговаря на 41/42 и са му добре.

Има я в тази тема някъде, прочети 10-15 страници назад, и съм сигурна че ще откриеш размерите й!  Peace

Не се чуди много време!Ризата си струва,ако трябва я поръчай с един номер по-голяма/не е фатално/все пак това е риза!Аз вече я поръчах за съпруга си!Ако имаш въпреки всичко опасения-изчакай  да получа пратката -и ще ти дам подробни обяснения. Peace

# 783
  • Някъде там...
 Shocked
какви са тея цитати  newsm78

# 784
doba33 , както е писала Спокойна, това е относително. Някои си отговарят, други не. Ако харесаш конкретен модел питай, за да може, който ги има да ти отговори.
Благодаря Весела-вече наистина съм-спокойна след като имам такава невероятна подкрепа Two Hearts newsm10 Two Hearts  love001

# 785
Ами на мен ми звънаха и ми преразказаха статията -описано е как се пазарува стъпка по стъпка, къде се проверява дали е направена успешна поръчка, къде се взимат пратки под и над 2 кг, похвален е сайта, че излиза доста изгоден за онлайн пазаруване-това разбрах, но и на мен ми е интересно лично да прочета статията!

# 786
  • Варна
Не съм чела статията, но си мисля, че пак някой журналист е чел Бгмамма, не мислите ли? Thinking

# 787
После като излизам на разходка с малката, ще го потърся този вестник, да видим какво пише вътре. Той вчера ли е излязъл или просто сега се разбра, че има статия? Ако пощенските служители сега мислят, че им отваряме много работа с нашите колети, да му мислят в бъдеще какво ще става  Laughing

Абе то верно тия журналисти доста инфо черпят от сайта.

# 788
  • Beyond the Frontiers
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a23309374080be1e2a -50% на новата колекция

# 789
# 790
  • в страната на абсурдите
алекс1статията е имам пред мен,мисля че в основата стои твоя труд от 1 стр.даже преводите на дънките и обувките са дадени в реда ,който ти си дала.обяснено е как се пазарува,1,2 ,3 и 4 стъпка.къде се получават...............все едно чета 1 стр.!

# 791
  • Варна
алекс1статията е имам пред мен,мисля че в основата стои твоя труд от 1 стр.даже преводите на дънките и обувките са дадени в реда ,който ти си дала.обяснено е как се пазарува,1,2 ,3 и 4 стъпка.къде се получават...............все едно чета 1 стр.!
Големи изроди са тези журналисти, да се възползват от чуждия труд.
Nelly6900, нямаш ли възможност да сканираш страницата.  Flutter

# 792
Имат ли право да копират така за статии и да не посочват източника? Пише ли нещо в статията за използван източник или нещо подобно?

# 793

Ще взема да го купя и аз  Thinking и ако наистина е така, смятам да пиша един мейл до редакцията. Особено, ако страницата е подписана от някоя, която ще вземе и хонорар за това. Дам, така мисля да направя.

# 794
имам нужда от помощ, днес мисля да пусна поръчка, а искам да сложа и тези клинчета
http://www.laredoute.fr/vente-2-leggings-enfant-prix-mini.aspx?p … &categoryid=0
тези дни една мама ги получи, но не помня коя Embarassed за да я питам, да даде размерчета

Общи условия

Активация на акаунт