Отговори
# 255
Честит рожден ден и от мен   bouquet newsm59 nbirthday newsm67    ura

# 256
ЧЕСТИТО НА НАДЯ!! newsm59 nbirthday Tada Gift  party002
Много здраве , щастие и успехи!
Надя, с теб не се ли засичаме при януарските мами 2008?
Сиси, кога имаме пак теория? В понелник или друг ден? newsm78

# 257
и аз за съжаление няма да мога да се включа в тази среща, ако е в събота, защото съм на работа и в събот и в неделя....  Sad

# 258
Аз мисля  да отложим срещата за догодина  newsm78.
Меги в понеделник съм на кормуване от 16 и след това ще имаме теория или ще решаваме листовки на мен ми дадоха вече пълен набор и съм го подхванала вече  Tired
Да видим като се приберат децата от яслата днес дали ще са доволни от подаръците от дядо Коледа  Rolling Eyes.Ние си поръчахме  розово  пони   ooooh! и куп други неща.Дано в тая галимация днес не объркат подаръците  Thinking.

# 259
  • БГ
Да, май ще се срещнем догодина...

sisil76, не надписахте ли подаръка, аз много не му треперя, защото го бях взела с мисълта да остане там, но ако пък успее да си го донесе в къщи, няма лошо.

Аз пък не съм доволна от календара!  Crossing Arms  На таблото беше закачен чудесен картонен календар с мотиви от Мечо Пух, а днес получих едно мижаво подобие, като от гланцирана хартия с други герои, пфууу...

Надя, честит рожден ден (на патерици) и от мен!!! Бъди здрава, щастлива и обичана жена и майка!!!

Благодаря на всички за подробните напътствия към Джъмбо, Александропулис, дано отскочим някой ден!

# 260
Еее добре, до Нова година има шанс да пуснем нова тема Laughing
Съжалявам, че срещата се провали.
Вили така и не успя да отиде на тържеството в ДГ вчера - не съжалявам!
Честито на Надя  bouquet

Сесил и Вили си е пожелала розово Пони и не само .. ooooh!

# 261
Браво, Сиси, ти си сериозен човек при мен се видя, че пак ще го карам на бързо. Аз още учебника не съм минала целия. С това дете за къде по-напред. Hug Аз съм на курмуване в неделя и в понеделник ще гледам да дойда, че вчера таткото беше ангажиран служебно до 18.30ч и нямаше как. Party
Момичета, след нова година щетрябва наистина да се съберем.
Гледам, че софиските мами и Форумски партита си организират. newsm78

# 262
хайде да споделим, кой къде ще посрещне Новата Година, щом като срещата се отлага, поне тук да си кажем:) ние най-вероятно ще сме си у дома събрани с приятели или пък на гости  у приятели....така е който много работи си стои в града по празниците Sad

# 263
  • БГ
Ооо, Бубу-линка, и аз съм от много работещите, в смисъл има-няма работа, стоиш и чакаш да дойде края на работното време, същото важи и за днес, за съжаление и за 26 и 27-ми, 29,30 и недай боже 31-ви!!!  Close  Искаше ми се по Коледа да се приберем в Пловдив за три-четири дни, но едва ли ще имаме време даже да отскочим?! За Нова година организацията е сериозна, отиваме 5 семейства с деца на планина, тръгваме на 30-ти, връщаме се 3-ти. Много се надявам да има сняг и да пробваме Марти на ски!

По повод ясленото коледно тържество Марти е много доволен!!!  Laughing  Дядо Коледа му е подарил точно такъв трактор какъвто бил искал. Бях му снимала от протеста на земеделците различни трактори и той си бил харесал един от тях, ама същия като подаръка!!!  Grinning

# 264
Аз като гледам то никъде вече няма места и ние ще си я посрещаме в къщи.  newsm78А за Коледа нищо не сме мислили. Thinking Като решим ще пиша.  Hug

# 265
При нас тази година имаше сериозна организация отрано, та успяхме да запазим къща в село Стойките, до Пампорово. Та, живот и здраве, за Нова година и ние сме на планина с приятели, от 31-ви до 4-ти януари, ама без деца  Wink
На Коледа, както обикновено семейно вкъщи и по гости.

# 266
  • под шипковия храст

По повод ясленото коледно тържество Марти е много доволен!!!  Laughing  Дядо Коледа му е подарил точно такъв трактор какъвто бил искал. Бях му снимала от протеста на земеделците различни трактори и той си бил харесал един от тях, ама същия като подаръка!!!  Grinning
Joy Joy Joy и аз много се радвах на тракторите, ама това ме разсмя от сърце!

# 267
в началото на годината 1-2-3-ти искам да мръднем на някъде, но все още се ослушвам за свободни места

# 268
Здравейте маминки  Hug
За нас започна ваканцията вече яслата приключи за таз година ,а училището е само днес  Tired утре Митака ще си правят тържество и празнуват   ura Tada  Party Time  costumed034  ura  и край чак до 5 сме си в къщи .За празниците -Коледа ще сме на гости у нашите сигурно ,а Нова година не сме решили още но има време .
Аиде лека седмица от нас и на всички весели празници  Hug.

# 269
  • БГ
Еййй, sisil76, тъкмо щях да ви питам (мамите, от нашата ясла) дали днес децата ни не са заедно?! Марти е в дежурната група - днес и утре, на 29 и 30-ти - и тази сутрин ни поканиха от задния вход на яслата и ни въведоха в стаята веднага в ляво от стълбите.

Вчера и в къщи се сдобихме с елха, татито купи естествена, украсихме я, следобед, докато Марти спеше иииии като се събуди можете да си представите как се радваше, подскачаше и тичаше из хола на зиг-заг като пинг-понг топче!!!  Laughing

mit*bul, и ти май си някъде по Димитровградско шосе, да не сме комшийки по работа?

Хайде чао от мен с пожелания за прекрасен слънчев ден и успешна, макар и разпокъсана,  работна седмица!!!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт