® E-bay - тема 14

• 45 032
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
  • На черешата
  chocha,честито -много са яки.Да минеш да ги видя ня живо. Crazy

# 676
  • София
Искам пижама, дълга, памучна, с копчета отпред. Ако си спомняте"Али Макбийл" тя носеше постоянно такива. Никъде не намирям, помагайте.

# 677
  • там, където ми харесва
Молиш ги да пишат по-ниска стойност и не се обмитяват.Повечето знаят и не правят проблем.
Досега не съм видяла някой да се е съгласил на такова условие.... всички изрично пишат, че не го правят.

Добре де, ако ми се наложи, къде се ходи до митническа агенция и колко струва обработката на документите??
Кажете моля да съм подготвена....  just in case  Wink
Митническите  документи  ти ги попълват в агенциите , които се намират около митницата. За тази услуга заплащаш такса, която може да варира от 15, 17, 25 лв и нагоре. Не знам таксата от какво зависи. Аз например платих 25 лв за попълване на митн. декларация за 3 бр блузки от юридическо лице, за което ме хвана страшно много яд. Да не говорим колко време я попълват тази декларация. Отдели си за попълване и приемане на документите около два часа. Ако имаш късмет ще си вземеш веднага стоката след всичките горни гимнастики. При мен това стана на другия ден, така и не разбрах защо, просто ми отговориха с някакви техни терминологии от който се обърках още повече, а и бях вече толкова изнервена, че само исках по-бързо да се махна от там. Не твърдя, че винаги е така, аз имам един, единствен опит и надявам се това да не ми се повтори.

# 678
  • Бургас
На мен за попълване на митн. декларация ми взеха 17 лв. (за часовник).

И, досега всички продавачи са се съгласявали да пишат по-ниска стойност на пакета, за да се избегне обмитяване.  Wink

Специално за alabalaxx!   bouquet

Пристигнаха балеринките, много са сладки!

# 679
Мммм, честито Мимита! Със здраве да си ги носиш. Ако ги разпозная ще се обадя.
Аз от време на време проверявам за 6-ца.

# 680
  • sofia
Добро утро,докато сме на тема придобивки,да се включа и аз с тези ботушки

Спечелила ли си ги или играеш за тях,че и аз съм ги набелязала,да не вземем да се надцакваме?!

# 681
Благодаря ви за отговора!
Преди или след като спечеля да ги питам за по-ниската стойност??
Мисля си, че ако ги питам предварително ще са по-склонни да откажат... Thinking

# 682
  • Бургас
Благодаря ви за отговора!
Преди или след като спечеля да ги питам за по-ниската стойност??
Мисля си, че ако ги питам предварително ще са по-склонни да откажат... Thinking

След това. И няма какво да ги питаш, направо ги помоли да напишат еди-колко си.  Grinning

# 683
  • into the blue
lyuba84,спечелих ги снощи,успех  Peace

# 684
А как да питам колко е обиколката на крака на прасеца (или най-широката част) за ботуш, за да преценя дали ще ми е добре?

# 685
само да се похваля какво получих днес от Италия.
Този продавач не приемаше ПП и му платих в петък чрез банков трансфер.
В понеделник ми писа ,че обувки са пратени
Много са красиви.
Вярно е, че платих 18евро за доставка, но и за обувки от  Америка толкова съм плащала

# 686
Извинявам се, че нахълтвам така в темата! Искам само да попитам, ако има такива от вас, които са наддавали на търг за парфюми каква е разликата между тези на които пише NIB (предполагам е New In Box) и другите Sealed. Разбирам, че когато е само NEW означава че е нов тестер, а за предните две категории можете ли нещо да ми кажете   newsm78
Очевидно и двете са нови парфюми с кутии, но къде е уловката  Thinking

# 687
И аз да се похваля! smile3503Вчера спечелих търг за един мр4 player за моята госпожица! smile3521Днес го платих и чакам всеки момент продавачът да ми прати e-mail,че го е пратил! smile3525

# 688
  • Sofia
някой май беше купувал преса за коса или се заблуждавам newsm78 Искам да сменям мойта,а незнам още откъде и с каква да я сменя Tired

# 689
  • София
някой май беше купувал преса за коса или се заблуждавам newsm78 Искам да сменям мойта,а незнам още откъде и с каква да я сменя Tired

Ами аз си купих от немския и-бей-Солинген някъде за 130лв с доставката, а тука същата мисля е около 170лв

Общи условия

Активация на акаунт