Италианска следваканционна

• 19 715
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Ники, нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!Честит празник и от мен!

# 226
Ники , прошка  Hug !
Честит Рожден Ден !
Много щастие , здраве и успехи в живота !

# 227
 Laughing Laughing Laughing
Уф,и аз съм така.Не знам от къде да захвана и все още искам...Лукувици продават само есен.Може да си ги поръ4аш и после да ги запазиш...те не искат нещо специално.Мисля си newsm78 Така или ина4е в БГ се садят по-късно,нали е по-студено.Аз си поръ4ах за 19 и нещо 100те лукувици-там има от вси4ко по малко.И някой други нещица EmbarassedНо ве4е сум замислила следваща поръ4ка-ананас и и едно "роза деи дезерто"...Във всеки слу4аи поръ4ай сега Peace

# 228
Благодаря ви моми4ета  bouquet
Снощи така преядох,4е после цяла нощ пъшках в леглото Sick

# 229
Ей ме на и мен  Crazy

Честит Рожден Ден(на патерици) Ники   bouquet     bouquet   bouquet 
Здраве и Много Да Те Радват Любимите Хора  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 
http://www.youtube.com/watch?v=7oQ8SLhzuS8&feature=related 

Моя кукла, НЕЗАБРАВИМ ДЕН  Grinning Grinning Grinning

Лени, да права си,но пък и задавам 5 въпроса и дори 1 дума не се обелва за това....малко хм тъпо наистина  Peace права си....тъпа е темата  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 230

W GLI SPOSI!

# 231
Деси,много щастие по пътя ви напред(и една девойка,може би)

Снимки,снимки,снимки,снимки.....

# 232
Деси и Валтер пожелавам ви вси4кото земно щастие,много здраве ,късмет и пълна къща със деца Heart Eyes

# 233
Честит рожден ден на Ники на патерица, Hug Heart Eyes
 много здраве, късмет, радостни мигове и все да те слушат твоите мъже!
  bouquet

Честито на младоженците- Деси и Валтер, Heart Eyes  bouquet
 много години щастлив съвместен живот!

# 234
Честит рожден ден на Ники на патерица и от мен  Hug  bouquet Здраве, Щастие, късмет и много успехи  Hug

Много Щастие, разбирателство и дълги, дълги години съвместен живот за Деси и Валтер, специални целувки и на малките им мъже Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 23:22 от dune

# 235
Ехо къде сте бре банда  Rolling Eyes
предполагам вси4ки сте си хапнали както му е реда в неделя и вси4ки сте се изпонатръшкали по леглата Laughing Mr. Green newsm78
Дуне с тоя Yoox  полудях тия дни Money

# 236

Деси и Валтер ,
Честито !
Желая ви много семейно щастие , здраве и любов !

# 237
Моя кукла,

Нямаме  Crazy

# 238
Eлено моме,каква я свърши с китките???Тук ми пристигна някаква оферта "покани приятел"трябва да я разгледам по-добре,дали не мога аз да ти ги поръ4ам  newsm78 Ще про4ета после.
Младоженката,кога ли ще ни писне малко инфо Crazy

# 239
  • Italia
Явно кризата си казва думата, вси4ки работят усилено и никой няма време да пиШе тук.  newsm78 Тая тема съвсем хвана паяжини....

Хайде малко да я побутна нагоре....
Ние с ДиРока отиваме за един дълъг уикенд до ШУтландия   Wink по слу4ай годиШнината от сватбата ( миналата година беШе кръгла,но малката миШка беШе оЩе малка за да ми даде сърце да я оставя на някой ). НаШите идват вдруги ден за 10 дена хем да си видят вну4ките,хем да ни отвържат малко ръцете. Mr. Green

НеЩо ново при вас?

Общи условия

Активация на акаунт