LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 105
Бу, второто поръчах. Най-обикновен суитчър си е. Даже не съм много очарована от кройката - от качулката до ципа...на снимката не си личи , но е леко скосено, все едно е мислено за V-деколте, а после са му сложили цип...не знам дали разбра нещо от това обяснение Laughing Третото определено повече ми харесва, но тогава това беше намалено, а и не можех на снимката да видя че всъщност ципа не продължава до качулката

# 106
  • Пловдив
Бу, първото определено е най-готино, обаче и то не ми се струва кой знае колко дебело. Не е при мини, така че може и да го намалиш с някой от другите кодове, които дават намаление при сума (над 50 Е имаше)

# 107
  • София
И на мен първото много ми харесва! Peace Страхотно е!Ако имаше 168 щях да се възползвам.

# 108
и аз съм за първото най много ми хареса

# 109
  • До хладилника, който обичам
Благодаря за мненията Simple Smile Сега остава да измисля как да го намаля, без да пускам отделна поръчка с код (правя тук едни математики, в края на които ми излиза все едно не е намалено и се омотах съвсем  Crazy).

Змейковица, ти разбираш френски Simple Smile Кажи - пише ли нещо за подплата на първото? На снимката определено се вижда, че има нещо - докато на второто се вижда просто обратната страна на плата при зум, на това се вижда плат на точки.

# 110
  • Пловдив
То аз разбирам, ама тая част с материите хич не ми е любима  Mr. Green
Без да си залагам главата - мисля, че е от тези ватираните, пише шарен детайл на гърба, качулката и на джобовете. Няма го изречението, че е подплатено отвътре!

# 111
  • София
    Здравейте! Алекс много е добър сайта, който си направила, осебено за новаци като мен... Аз имам въпрос не знам дали тук му е мястото направих си регистрация и довечера искам да поръчам тези обувки  http://www.laredoute.fr/vente-bottines-bebe-garcon-a-lacets.aspx … tegoryid=45544426  за сина ми. Той носи 23-24 номер, но не намерих информация в предишните теми за това дали номерата на детските обувки си отговарят или има някакво разминаване, може ли някой да ме посъветва?
      bouquet

# 112
И мен ме интересува-някой има ли впечатления от това  яке ,като бризентена шуба ли е,дали не е много грубо?   bouquet

# 113
уф,бясна съм,четох в темата че сатенираните дънки били уголемени и ги поръчах 34 номер и естествено са ми малки  #Cussing out,Ако някой ги иска ги продавам или заменям за 36,моите са черни. Cry

# 114
  • Варна
Днеска получих от 27.8, за поща, Варна, но пак ми го донесоха до вратата  Crazy  Blush

Това компл … 90;че на живо е доста по-обикновено, и материята ми изглежда от тия дето се разтеглят навсякъде несиметрично, а ластиците са широки - вместо да прибират, се разширяват някак си. Ватирано е, само качулката е с подплата. Размера отговаря точно. Но ще се носи за ясла, така че да не съм чак толкова придирчива  Blush
Сакчето Лафума е идеално за багажче на командировано детенце при баби/дядовци  Mr. Green

# 115
То аз разбирам, ама тая част с материите хич не ми е любима  Mr. Green
Без да си залагам главата - мисля, че е от тези ватираните, пише шарен детайл на гърба, качулката и на джобовете. Няма го изречението, че е подплатено отвътре!

И аз така мисля, въпреки че съм на Вие с френския...  Crazy Но на първото и на третото палтенце пише, че е molleton което май означава че е ватирано...  Hug

# 116
даже и линка за сатенираните дънки не намирам ,ако на някой му е под ръка ще бъда благодарна

иначе получих това за малкия-страхотно мека материя са.http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=33998168&a … documentid=201208

# 117
Пусни един гъгъл картинки с molleton и ще видиш какво е Simple Smile Не е точно ватирано според мен  Rolling Eyes

# 118
Пусни един гъгъл картинки с molleton и ще видиш какво е Simple Smile Не е точно ватирано според мен  Rolling Eyes

Аз не казвам, че със сигурност е такова, но и в гугъл като написах molleton първо ми изкара някаква статия със снимка на навита вата...  Peace

# 119
  • In The Middle Of Nowhere
уф,бясна съм,четох в темата че сатенираните дънки били уголемени и ги поръчах 34 номер и естествено са ми малки  #Cussing out,Ако някой ги иска ги продавам или заменям за 36,моите са черни. Cry

Може ли линк към тези дънки?

mirama мерси че се отзова, аз всъщност все бързам и забравих, че сигурно в описанието към артикулите пише  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт