LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 780
  • София
струва ми се, че някой беше писал за това, но не го намерих. дебело ли е като за зимата и дали си отговаря на номера
http://media.laredoute.fr/product/picture/48040643o_aix.jpg
1-то си отговаря, за зима е, но не от най дебелите.
Ками, кой номер са дънките, аз трябва да съм с твоя. На сайта изглеждат  Sick, но на теб  Hug

# 781
  • София
Мерси много!Сега ако се включи някой и да ми даде в см стелката ан номер 32 или 33 ще съм много благодарна...
№33 - 20.5 см.

# 782
  • Бургас
Мама В,анурачето е от тъничко трико.Размери за ръст 102 см : Дължина - 40 см,ширина - 35 см,дължина на ръкава - 36 см.Трикото е с една идея по-плътно от оранжевата блузка за 2 евро.Дано съм те ориентирала правилно. Peace

# 783
струва ми се, че някой беше писал за това, но не го намерих. дебело ли е като за зимата и дали си отговаря на номера

или това
Първото е за зимата, поне за зима като миналата е идеално. Отговаря си на номера според мен...даже и малко по-голямо идва или моята дъщеря е дребна и ще си го носи и тази зима. Второто май е за момченца и нямам наблюдения

# 784
kloie Благодаря   bouquet Дори чудесно ме ориентира  Hug

# 785
  • София

За първото яке-имаме го размер 132 мисля беше,дъщеря ми е 126.Нарочно и го взех по голямо.Якето е чудесно за зимата,много дебело и-цялото отвътре с каракула,с изкл на ръкавите.Нашето е в един тъмен цвят,не мога да го определя точно,нещо като винено-кафяво.

# 786
  • До хладилника, който обичам
Този зелен мъжки пуловер получих, 100% памук. По-зелен е от снимката, мъжът ми и баща ми го одобриха.

# 787
  • София
Този зелен мъжки пуловер получих, 100% памук. По-зелен е от снимката, мъжът ми и баща ми го одобриха.
Да, страхотен е! И моя мъж е доволен.
Въобще от всичките пуловери от сайта е доволен...слава на God

# 788
  • Пловдив

А каква е плътността му  Laughing
И какво значи по-зелен  Mr. Green

# 789
  • София
Някой да е купувал шалтета?

Може ли линк към домашни потреби нещо не можах да ги намеря

Какво ви е мнението за приборите които пускат като подарък?

Аз поръчах шалте плюс 2 възглавници след дълго чудене. Grinning Пристигнало е и е на митница. Нямам търпение до понеделник да го видя, дано да ми хареса, че е доста шаренко.
Това е линк към намалените.  http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-maison-blanc-linge-de-lit-boutis-edredon.aspx?categoryid=36806771

# 790
Някой плащал ли е с Виза Електрон на Пощенска банка, че аз имам някакъв проблем  newsm78 Sad

# 791
  • София

А каква е плътността му  Laughing
И какво значи по-зелен  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243287&pid=6174011 - снимка. Тънък, не е много дебел.

# 792
  • Пловдив
sVeshti4ka   bouquet

Този цвят няма да се одобри вкъщи  Rolling Eyes

# 793
  • До хладилника, който обичам
Този цвят няма да се одобри вкъщи  Rolling Eyes
Аз, честно казано, се покъртих от цвета. За щастие, фирмения цвят му е много подобен на моя мъж, та го одобри.

# 794
  • Балчик
Момичета, някой ако може да ми помогне с линк към пола, която се набира с шнур долу ще съм безкрайно благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт