Май 2005- Тема 115

• 25 818
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Привет на всички!
Върнахме се от лекар и за сега Маги няма да пие АБ. За сметка на това пък, трябва да правим инхалации с вентолин, защото има леки хрипове. Иначе, от днес не е с температура и освен суха кашлица няма други признаци за болестно състояние. За съжаление ни казаха, че е вирус и да не я извеждам на вън. Как ще я караме в къщи, незнам. Тя е бясна, та бясна. Не се спира на едно място и не млъква. А времето е само за разходки  Cry
Кате, пускала съм снимки. Има ги в предишната тема на 7-ма страница, ама хайде и тук ще ги пусна. Паролата е, обичайната  Wink
Вали и Маги
Ава и Маги
Маги
Поздрави на всички и болничките да оздравяват бързо   bouquet

# 226
А, Чопарче, ама ти второ детенце чакаш, браво! Hug
браво, Феъри, колко си наблюдателна! Чопарче, честита бременност (макар и късно), леко раждане и здраво детенце!!!  Hug
Та такаче, както казва Миша  Laughing
И Марти казва така  Heart Eyes

Надето второ денонощие се пържи във висока Т, трудно спада под 39, стигна до 39.8  Shocked изкарах си акъла, увих я в мокра кърпа и спадна до само 38.6! Хомеопатката каза 2кътника наведнъж атакуват + зачервено гърло!!! Дано по-скоро мине, че е ужас!

всички болнички да оздравяват по-скоро  Praynig Чудя се дали ще пусне педката Марти на градина, при положение, че Надето е с Т?

Дианка, мерси за инфото за бурканите, купихме пълни, ще ги опразним и така се справихме  Crazy

# 227
Маги също е голяма красавица.
Ники сутринта пак рева ,ама като я взех беше щастлива.Каза ,че съм я взела първа.В наща детска градина ги вземат след 17:30.

# 228
Ей, Чопърче, честито и от мен! Ти даже си почти на финала Hug
Адри, разбира се, че съм ги гледала снимките, даже съм си ги свалила ooooh!
Мартеа, аз се надявам, че докторът е прав Peace
За кръщенето- през август с Ава бяхме на кръщенето на едно бебче и аз и казах, че попа му чете/разказва приказка. После тя ме попита защо попът взима бебето, аз и отговорих, че то трябва да участва в приказката и затова. Може да го завъртиш около това Peace

Ава продължава да е без сополи и температура, но имам леко подозрение, че може да развие лоша кашлица. Засега покашля, най-вече като си легне сякаш и дразни на гърлото. Няма сополи пък звучи малко като хремава Thinking
Утре съм на родителска. Нашият кмет забранил на градините да искат пари за помагала и хигиенни препарати. Само ако родителите имат желание и то с документ за дарение.
Малейна, дано спадне температурата на Надето. Много висока поддържа!

Цитат
..................и подмладената с около 15 години и изключително разхубавена Диана (много добре се отразявало да имаш породени деца!).
Ми как няма да и се отразяват добре децата, като и се паднаха най-кротките!Направо е невероятно! Подозирам, че им дава "винени попари" или нещо от сорта Все неща, които човек може да очаква от един пушач Mr. Green

Малко за мен- аз съм най-дъртото магаре в групата и се очертавам най-ентусиазираното Sunglasses

# 229
Аз виждала ли съм твоите снимки от Арапя newsm78
Ами аз, заради това ги пуснах пак. Или става въпрос за други  newsm78
Цитат
..................и подмладената с около 15 години и изключително разхубавена Диана (много добре се отразявало да имаш породени деца!).
Ми как няма да и се отразяват добре децата, като и се паднаха най-кротките!Направо е невероятно! Подозирам, че им дава "винени попари" или нещо от сорта Все неща, които човек може да очаква от един пушач Mr. Green
Ако така действат, да взема и аз да давам на Маги  Wink
Кате, това за най-дъртото го пропускам  Mr. Green.  Много се радвам на ентусиазма ти. Дано до края на следването  да те държи  Wink

# 230
Аз виждала ли съм твоите снимки от Арапя newsm78
Ами аз, заради това ги пуснах пак. Или става въпрос за други  newsm78
За тези става въпрос. Нали съм с къса памет, късно се сетих, че ги имам ooooh!Само работа ти създадох.

# 231
  • София
Привет, девойки закачливи  Grinning И аз това казвам- голяма късметлийка! Паднаха ми се кротки деца, възпитано куче, направо ми се паднаха  с обноските  Mr. Green
Няма спор- душички са ми...само не съм съгласна, че ми се отразява чак толкова добре  Laughing Малко инфантилясвам покрай тях, наистина  Crazy
Майтап...всичко се дължеше на черният панталон, който ме прави доста по-слабичка  Flutter

Чопарче  Wink Май ще разхождаме пак бебоци заедно, м?  Simple Smile

Тези дни нещо не мога да се организирам, ама хич! У нас е пълна каша...и хем все има работа по къщата, хем и детето не успявам да го разходя, както си трябва...нооооо ще се хващам в ръце.

Хубава седмица от мен   bouquet Дано временцето да се задържи такова приятно

# 232
ЗдравейтИпо вечерно време!  Laughing
Мартеа, освен да я заведеш в църквата и ей така, с небрежен тон да й кажеш тук ще има едно коритце, попа ще се помоли, за да бъдем здрави. На всички деца го правят и за пример споменаваш някое нейно приятелче. Без да влагаш много емоции, без да й обясняваш колко е важно това. Просто една бегла картинка на това, което ще я очаква. Но без да я караш да си представя чувствата, които изпитваш ти. Не знам дали ме разбираш. Важните за мен неща ги споменавам така...мимоходом на Наско, без да се впускам в подробности колко са ми важни наистина и ефекта е много добър. Това мога да ти дам като идея  Hug

Да ви питам - помня, че някой даваше Есберитокс като имунастимулатор. По колко давахте, колко време и доволни ли сте? Взех го на Наско, да се подсили малко, че все се мъчи да се сополяса и все не успява. Заради Умкалора.
И вижте нашия музикантко, този път като китарист  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7992703
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7992677

# 233
  • София
Ренката, не помня по колко съм давала, но по принцип имуностимулаторите се дават по-дълго време - месец-два-три. При Ема по-добър ефект има Цитросепта, слагам и го в млякото (за Есберитокса не съм сигурна, не помня дали можеше да се добавя към друга течност)

Много сладка муцунка е направил Наско на втората снимка  Heart Eyes

АЗ малко съм ядосана от вчера, че ми прекратиха част от един проект, мамка им клиентска  Laughing да са живи и здрави де, исках да кажа  Mr. Green

# 234
Биренка малкия е много хубаво дете.
Ники е добре,и аз давам Умкалор като видя ,че се хремосва.
Лек ден!

# 235
Привет,

Ренка, аз съм давала Есберитокс, но не съм видяла нещо невероятно от него. Вероятно помага. Спомням си, че всички го предписват 20 дена даваш, после почиваш 10, после пак така, но някъде бях чела, че Ехинацеята, която е основната му съставка, не бива да се дава повече от 4 дена последователно, защото имунната система се хиперакитивра, след което следва срив и де факто се постигал обратния ефект. Много тъпо го обясних, но това си спомням - дотолкова, че оттогава като давам Ехинацея, давам 4 дни, после почива още толкова - някаква моя си схема. Защо не опиташ с клеева тинктура.

А иначе, този Цитросепт и аз искам да го пробвам. Гуш, ще кажеш ли как се дава, а и колко приблизително струваше той? Спомням си, че имаше един имуностимулатор, който струваше към 100 лв, надявам се, не беше той.

Говорихме за кръщенето, да се надяваме, че няма да се стресира много. Вижда ми се малко по-отпусната на тази тема, но да видим.

Да ви кажа мойта щерка какво я вълнува. От известно време е полудяла да си правела ТИТИровки. Само ме издебва, свира се някъде с фулмастер/химикалка/молив в ръка и започва да се дращи по ръцете. Вчера отново я залових, седнах на пода до нея и казвам
- Теа, това няма махане!
- нищо, аз не искам да ги махам
- разбираш ли, че татко ти си ги е правил неговите татуировки, когато е бил млад и не е мислил много, сега вече не ги иска
- да, ама аз ги искам, защото ми харесват
- а защо ти харесват?
- защото искам да съм като татко ми

ами какво да кажа. Д**e да му е яко на мъжа ми Mr. Green Да е жива и здрава, като порасне нямаме смислен аргумент срещу правенето на ТИТИровки.

# 236
  • Mediterraneo
Ами да. Това с личния пример е много важно  Mr. Green И моята току се присети, че трябва вече да има рисувано по ръцете и краката  Crazy Казвам, че не бива даже да си го помисля, понеже боли, не се маха и т.н. А онова авторитетно ми заявява, че щом татко й не го боли вече, значи няма нищо страшно  #Crazy
Иначе дума не дава да продума да й пробиваме ушите, но за тату е много навита  Laughing

# 237
Здравейте!

Днес пак ще водя Ава на лекар, защото не мога да разбера развива ли се тая кашлица или отшумява. Снощи получи нещо като пристъп- легна в 21.00, но до 23.00 бофука, даже повърна от зор. Най- странното, е че  носът и се запушва, но нищо не изтича навън, т.е. сополи няма Shocked

Снощи бях на родителска, ми много разочарована се прибрах.Не съм много сигурна защо, стори ми се много несериозна цялата работа. Да не говорим за лекцията, която изнесе директорката, според мен, с доста назидателен тон. Оплаках се на мъжът ми (той е на санаториум), а той ме "успокои", че съм една фръцла с много претенции Confused Сега съм крива...

В момента аз давам на Ава Есберитокс на хапченца. Много ги харесва, дават се 20дни Peace
Само не знам дали не правя грешка, че давам и Умкалор едновременно Thinking Между другото Есберитокса е имуномодулатор, май има разлика с имуностимулатор. Някой компетентен по въпроса?
Мартеа, има детски татуси, купи й, сигурно бързо ще и омръзнат Peace
Ава вече няколко пъти ме подпитва дали може да говори като тати (сещате се Embarassed). Водим разговори по темата, защото моят мъж вече е сгазил лука.

# 238
Ава вече няколко пъти ме подпитва дали може да говори като тати (сещате се Embarassed). Водим разговори по темата, защото моят мъж вече е сгазил лука.

реплики от задръстванията ли имаш предвид Mr. Green

Димана, пък Теа сама си настояваше за обеците, голяма фръцла е, ей.

# 239
Здравейте майчета!
Маги вече е добре, няма хрипове, само кашля малко. Въпреки това ще си остане в къщи до края на седмицата, като намаляваме и инхалациите с вентолин. Да ви кажа направо се побърках тези дни в къщи. От вентолина диването става неконтролируемо диво. Преби се хиляда пъти, като забърса всички ръбове в нас, къде с глава, къде с друга част на тялото. Реве 1мин. и след това същите простотии. Така се превъзбужда, че не иска да спи, не иска да седне на едно място.... Вчера ми скъса нервите, хиляда пъти скочи върху мен изненадващо и още толкова ритника ми вкара. Ами няколко пъти и правих забележка, няколко пъти я набих и ефект никакъв. В момента крещи, търчи и се блъска от една стена в друга. Абе пълна лудница.
Дианка, много си скромна. Хич не е само от панталона  Heart Eyes
Ренка, голям сладур е Насето, а и китарата много му отива  Heart Eyes
мамка им клиентска  Laughing да са живи и здрави де, исках да кажа  Mr. Green
Гуш, ама то от твоята уста точно като хубаво пожелание звучи  Joy
Кате, питай за инхалации. Не, че налагам мнение, ама и Маги беше така. Едно денонощие ми поддържаше Т и след това започна със запушен нос, без сополи и суха кашлица. Дано все пак отшумява кашлицата на Авичка и да не се налага лечение  Wink
Довечера съм на родителска и я чакам с нетърпение, че то само игри в тази градина  Wink
Спирам, че тази мойта ще събори къщата или ще се осакати  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт