Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 587
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
Мили Пловдивски мами какво правите в това лошо време?Аз и моите палавници полудяваме предложете някоя забавна игра че се изчерпах на какво ли не играхме
И аз се изчерпах  TiredКато стана въпрос знаете ли детският център във Форума има ли ограничение за възрастта(на 1и6м.сме).

Няма ограничение,искат само да могат да ходят стабилно  Laughing

# 91
 miss_74   bouquet

# 92
  • Пловдив
Мили Пловдивски мами какво правите в това лошо време?Аз и моите палавници полудяваме предложете някоя забавна игра че се изчерпах на какво ли не играхме
И аз се изчерпах  TiredКато стана въпрос знаете ли детският център във Форума има ли ограничение за възрастта(на 1и6м.сме).

ние като бяхме една неделя имаше много деца,а нямаме още 2г,при това си ходим много стабилно даже ,не искаха да ни пуснат ,само с придружител.Е какъв е смисъла да го пускам вътре,като трябва и аз да съм до него  newsm78 Sick предполагам ,че ако няма много деца вътре не прават проблем за възраста.

# 93

Роси ,ми кафе по комшийски може да пием,па дечурлигата да играят Hug Не сме ви виждаи от лятото.

# 94
С най-голямо удоволствие...само казвате кога и къде  Hug

# 95

ние като бяхме една неделя имаше много деца,а нямаме още 2г,при това си ходим много стабилно даже ,не искаха да ни пуснат ,само с придружител.Е какъв е смисъла да го пускам вътре,като трябва и аз да съм до него  newsm78 Sick предполагам ,че ако няма много деца вътре не прават проблем за възраста.
Незнам защо при вас така се е получило  Rolling Eyes
Аз съм я оставяла 2 пъти беше под 2 години и я гледаха без никакъв проблем,мен изобщо не ме искаха  Wink,даже ми казаха пак да заповядаме  Laughing

# 96
  • Пловдив
Ние винаги като отидем във Форума, винаги има рождени дни и не пускат други деца Sad

# 97
Здравейте, мили мами.
Искам и аз да се запиша при вас.Аз съм в очакване на своето съкровище февруари месец.
Казвам се Веси и живея в Тракия, до Мебелна къща.

Приятен ден.  bouquet

# 98
  • Асеновград
Здравейте мамчета.Искам само да питам знаете ли за Цирк Балкански, от кога ще има представление, и някоя от вас ако знае цената на билета.Ще съм ви много благодарна.

# 99
здравей Минимо, къде се губиш.  bouquet

Здравей Мюрвет,

Ти как си ? Колко време остана още....
МИ тук сьм си , ама покрай децата не ми остава време да се добера до компа. Ще видиш и ти след време как ще е... Laughing
Може да се видим някоя сьбота или неделя. На "баба яга" ( Юнивьрса) отвориха ли го кафето вече....

# 100
Мони, отвориха Универса ама стана едно солено заведение....Но от един път нищо няма да ни стане. Аз съм си в къщи, обади ми се като свободна.

# 101
Здравейте, мили мами.
Искам и аз да се запиша при вас.Аз съм в очакване на своето съкровище февруари месец.
Казвам се Веси и живея в Тракия, до Мебелна къща.

Приятен ден.  bouquet
Лека бременност и безпроблемно раждане  Peace

# 102
  • густо майна Филибето
Привет от мен, записвам се да ви следя Peace

# 103
Момичета какво мислите за една среща обща? Последната кога е била?

# 104
  • София
Здравейте, момичета! Бих искала да ви помоля да споделите впечатления от ясла 35 /в Кючука/, ако има мами сред вас, чиито дечица са там.
Благодаря Ви предварително!

Успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт