LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 841
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 480
  • БГ
И аз си имам каталог Simple Smile)
и аз ,даже получих два, единия съм го спретнала подарък на пощаджийките, че нали все са любопитни Peace

# 481
нямам каталог на нито един от акаунтите си не ги е срам франсетата а само за един месец ми изпразниха карта с 1000 лв че и отгоре #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 482
  • София
Не мога да разгадая как по номера на артикула в каталога може да се намери в сайта същия артикул

# 483
  • До хладилника, който обичам
"И аз имам/още нямам каталог" ли е новото запис? Момичета, моля ви се... Rolling Eyes
Или ще ви дойде каталога, или не. Безумно е това пълнене на темата с щуротии.

# 484
  • София
Грийн Епъл,наистина страхотни неща! Peace Party
И мен ме интересуват размери на дънките Partyаз съм нисичка но точно 156 см Mr. Green но не знам дали няма да са ми къси и тесни Rolling Eyes

# 485
..............................
А тази блузка на Адидас http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5399254& … ue&ksource=-1 е разкошна и си заслужава парите. За нея гласувам 2 пъти  Peace
....................
Не си взимай черна от тазиNew line защото събира бели мъхчета .Материята е супер                      но от тизи дето всичко им се лепи. Close

# 486
Някой има ли тези дънки? Дали не са прекалено дълбоки?

# 487
някой поръчвал ли е тези найкове?отговарят ли си или да поръчам +1 и как са на живо  Hug мерси предварително

# 488
lina06,благодаря за предупреждението  bouquet.Аз нямаше да взема 34,защото определено ще ми е тясна,но пък си я добавих в наблюдавани за по-натам.Щом казваш,че като материя не струва-ще се въздържа.
Още веднъж-  bouquet

# 489
  • Sofia
някой поръчвал ли е тези найкове?отговарят ли си или да поръчам +1 и как са на живо  Hug мерси предварително
Кой найкове ?Joy Hug

# 490
Някой има ли тези дънки? Дали не са прекалено дълбоки?

И кои дънки?  Joy Hug

# 491
  • Враца
момичета някой има ли тези ботушки да сподели мнение...чудя им се като за пола, но не знам дали стават за зимата - набук или велур е нещо

# 492
  • Бургас
green apple , може ли размери на дънките за ръст 156,които си получила от тийн колекцията. Hug Стоят ти страхотно. Peace

Момичета имам липса в колета ,как сега да искам да ми пратят ваучер заради това?или въобще как да процедирам?? Embarassed EmbarassedПомощ !Ако може някой да ми помогне с текст ще съм му много благодарна. Praynig Може и на лични.Благодаря Ви!   bouquet

Ей...Алекс ,златна си намерих текст в сайта. Hug Peace

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 18:02 от kloie

# 493
  • In The Middle Of Nowhere
Аз също бих искала да попитам за дънките на green apple, но ако може снимка отпред, че не можах да разбера как точно стоят като видях отстрани.

И още нещо ако може да споделиш какви са твоите мерки(кг и ръст)!

Мерси   bouquet

# 494
Само да кажа, че си взех колета от митницата, поръчка от 05.09, пристигнал е вчера. Основно детски неща и за мен от евтините балеринки - еспадрилки и един панталон - първият ми, който на всичко отгоре ми залепна

Общи условия

Активация на акаунт