LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 853
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Стенли,защо се притесняваш толкова рано,не разбирам newsm78
На мен ми се е случвало да си получвам поръчките и след 35-40 дена.В реда на нещата си е.
Ако минат повече от 45 дни,тогава можеш да се тревожиш Mr. Green
Притесни ме това, че следващата поръчка пристигна.  EmbarassedА първата е на голяма (за мен) стойност. И кода за прахосмукачката не ми е пращан лично.

# 616
чудя се кой размер да поръчам тези
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-body-bebe-garcon-prix-m … 6&prodcolor=1
мислех 81 заради бодито че ми трябва за сега обаче пък блузката няма да става на лято.
какво ще кажете да не би пък да са умалени че и бодито 81 да не ни става и за сега

# 617
Може ли все пак някой, който има маратонки на Найк да измери стелката. Аз нося 38-39 и се колебая кой номер да взема -  39 и 40. Благодаря Ви предварително  Hug
Аз имам маратонки Найк от серията WMNS STEADY LEATHER-СТЕЛКАТА Е 25,5СМ,А НОМЕРА Е 40.Нося номерация 38,5 и съвсем мъничко са ми свободни отпред.

# 618
  • БГ
http://www.laredoute.fr/vente-pull-ado-garcon-prix-mini.aspx?pro … tegoryid=41810694 в синьо 180, не е лоша, но май ще е тясна за мъж ми.
[/quote]
би ли дала размери Praynig ,мерси Peace

# 619
............................

да то си пише отдолу да се поръчва един номер по-големи ( на френски)

Благодаря ти!   bouquet Прочетох го аз, но прочетох и всички коментари тук за Найковете - някой казват отговарят, други +1, обърках се вече. Затова те питах конкретно за модела.  Grinning
няма проблем....да ти кажа, аз вчера ги пуснах....така,че не знам какво ще излезе   Laughing

# 620
  • София
Може ли все пак някой, който има маратонки на Найк да измери стелката. Аз нося 38-39 и се колебая кой номер да взема -  39 и 40. Благодаря Ви предварително  Hug
Аз имам маратонки Найк от серията WMNS STEADY LEATHER-СТЕЛКАТА Е 25,5СМ,А НОМЕРА Е 40.Нося номерация 38,5 и съвсем мъничко са ми свободни отпред.

desidani
, много ти благодаря  smile3525

# 621
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4379292& … ue&ksource=-1
Отзиви за това има ли някакви?   bouquet Благодаря предварително.

# 622
  • Варна
има и някой този пуловер,че искам да взема 168 номер за мъж и незнам дали ще има шанс да му стане

Взех този пуловер за себе си и мисля, че не е подходящ за мъж. По-късно мога да пусна реални снимки. Ръкава е подгънат и пришит от едната страна. Леко боцка, моя е р-р 156, мога да ти дам мерки ако имаш интерес.

# 623
  • Варна
Момичета и аз получих 2 каталога.
Интересува ме, как намирате нещата от каталога в интернет страницата, по реф.номер ли? И ако е така къде го въвеждате точно, че нещо не успях да се оправя.
  bouquet

# 624
  • София
Да попитам някой който плаща с Amex дали в сиувито на Ma livraison му пише A l'adresse de livraison choisie.
Аз снощи реших,че заради поръчка от 14 евро ще ми я откажат  и нафрасках още една по-голяма заради надуваемия дюшек.Сега нещо ми се върти,че заради картата ми е A l'adresse de livraison choisie.

# 625
Здравейте,искам да попитам размер 86 яке за дете ,дали си отговаря?Става въпрос за 2 год. дете.И размер 162 за дамски модел яке на какво отговаря?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 626
Обувки Пума -отговарят. Маратонки Пума, Найк - +1 Peace
На последното намаление на ПУМА си поръчах обувки +1 и несгреших.Точно са ми Peace

# 627
Да попитам някой който плаща с Amex дали в сиувито на Ma livraison му пише A l'adresse de livraison choisie.
Аз снощи реших,че заради поръчка от 14 евро ще ми я откажат  и нафрасках още една по-голяма заради надуваемия дюшек.Сега нещо ми се върти,че заради картата ми е A l'adresse de livraison choisie.

Не е заради картата. Пише, че поръчката ще отиде на избрания адрес. Което ме навежда на мисълта, че си я пуснала на друг адрес или в графата, където се пише адрес, си написала твоя отново.

Момичета и аз получих 2 каталога.
Интересува ме, как намирате нещата от каталога в интернет страницата, по реф.номер ли? И ако е така къде го въвеждате точно, че нещо не успях да се оправя.
  bouquet

С референтния номер от каталога се поръчва. Като влезеш в сайта, горе вдясно избираш Commander avec les références catalogues .

# 628
  • Варна
Дъщеря ми има червеното - дебело е, че става за зимата, цвета обаче е доста по-различен от този в сайта (по-тъмен) имай го предвид

# 629
  • Варна
Дъщеря ми има червеното - дебело е, че става за зимата, цвета обаче е доста по-различен от този в сайта (по-тъмен) имай го предвид.
Не знам защо два пъти излезе отговора ми Embarassed - извинявам се, не дава да го изтрия

Общи условия

Активация на акаунт