LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 866
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Една приятелка не е пускала поръчка от 3 месеца, а вече получи каталог.

# 661
  • The point of no return
Тези сандали бяха доста обсъждани по време на лятното намаление - моля, тези които ги имат да споделят за тесен или широк крак са, удобни ли са и дали си отговарят на номерата   bouquet

# 662
блазе и  Laughing аз едвам се сдържам няколко дни  Crazy

# 663
блазе и  Laughing аз едвам се сдържам няколко дни  Crazy
значи мога и аз да се надявам Flutter Дано ми пратят. Първата поръчка пуснах на 12.08, а последната на 22.08

# 664
  • Варна
Tedulina ,може ли размери на гръдната,ръкав и дължината  на пуловера Praynig
...
ГО - 38, ръкав - 72(от врата)/ 44(от подмишницата), дължина на пуловера - 60см.

# 665
  • Пловдив

и също тази блузка 156 има ли някой да даде размери че само този размер е наличен

Rolling Eyes

Днес имам известие за колет, в който е тази блуза, размер 156, но ще го взема утре и ако не ти е късно, ще напиша размерите.

# 666
Аз пък не съм съгласна с мненията на red shoe и dibijo  Naughty за пуловера .Пуловера си е готин,за мен си заслужава всеки евроцент Peace,става за студени зимни дни,за ежедневно облекло-с дънки,спортен панталон.В офис не бих отишла с него,ама пък то и трябва да си разноглед за да го поръчаш с тази цел Crazy.Ето 2 снимки облечен и пак на дневна светлина.Изчистен пуловер за спортни натури running

# 667
Здравейте,някои да е поръчвал това:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4387651& … ue&ksource=-1

или това:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3607755& … ue&ksource=-1

Интересувам се дали е ватирано,дали става за зимата,като порт-бебе за количка?
Благодаря

Първото съм го поръчала и го очаквам всеки момент да пристигне, тогава ще дам отзиви  Peace
Второто днес го поръчах за сестра ми, така че евентуално след 2 седмици ще мога да дам отзиви за него  Stop

# 668
Получих поръчката си от 28.08  Party
Всичко е за сина ми. Много съм доволна, макар че тениските ще останат да догодина!
Снимки - утре.

За каталозите, както казах и преди - идват без всякаква логика. На мен ми дойде на името на акаунта, от който не съм поръчвала от месеци, а го чаках на другия, защото там сега ползвах кода за сакчето Лафума.

# 669

Много благодаря  bouquet

# 670
  • Варна
значи мога и аз да се надявам Flutter Дано ми пратят. Първата поръчка пуснах на 12.08, а последната на 22.08

Аз днес получих известие за каталог, а последните ми поръчки за по време на летните намаления - 17 и 23.07...
Така, че надежда има все пак... Laughing

И да попитам, някой да има това момчешко яке?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4814100& … ue&ksource=-1
или това
http://www.laredoute.fr/vente-parka-enfant-garcon.aspx?productid … tegoryid=22920834
Интересува ме достъчно дбело ли е? Как е като цвят и отговаря ли си на номера? Ако има и реални снимки... baby_neutral

# 671
  • София
Eдно въпросче от мен...
До сега по различни причини не съм получавала известия в пощенската кутия. Днес имам такова, но ако е за поръчка от Laredoute, а не за нещо друго, по мои сметки трябва да е за митница (с кода за дюшека е - освен ако не са ми го "спестили").Но по самото известие личи ли си дали трябва да се ходи до митницата или до районния клон. Понеже на бележката пише клона, няма изпращач, няма друго нищо.... Дали трябва да отида до пощата, че от там да ме препратят към митницата... Малко объркано стана, ама дано някой да ме е разбрал и да ми отговори  Hug

# 672
  • Пловдив
Размери на маратонките Адидас

24 номер - 15.5 стелка вътре, отвън подметка 17 см  Peace
Заблудила съм се, че са 25-ти нашите  Embarassed

# 673
  • sofia
Eдно въпросче от мен...
До сега по различни причини не съм получавала известия в пощенската кутия. Днес имам такова, но ако е за поръчка от Laredoute, а не за нещо друго, по мои сметки трябва да е за митница (с кода за дюшека е - освен ако не са ми го "спестили").Но по самото известие личи ли си дали трябва да се ходи до митницата или до районния клон. Понеже на бележката пише клона, няма изпращач, няма друго нищо.... Дали трябва да отида до пощата, че от там да ме препратят към митницата... Малко объркано стана, ама дано някой да ме е разбрал и да ми отговори  Hug
Ако пише МИ е митническо известие,ако е МП (0,110кг например)е малка пратка

# 674
  • Варна
Eдно въпросче от мен...
Ако пише МИ е митническо известие,ако е МП (0,110кг например)е малка пратка

Най-вероятно е за каталог от районната поща, на моето не пишеше МИ или МП само обикн.поща чужбина и се оказа каталог.

Общи условия

Активация на акаунт