LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 772
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 735
Момичета някоя от вас знае ли дали на това перде http://www.laredoute.fr/vente-voilage-a-galon-fronceur-base-plom … tegoryid=49993188 дължината е с набора?
Haze,без набора е.Аз взех това ,което дойде така

# 736
New Line, много ти благодаря!

# 737
  • София-Младост
Мисля да ползвам код с подарък тренч, ето този, ще помоля за размери на 38/40 или42/44. Не съм взимала връхни дрехи и се колебая. Може и на друг тренч, поне нещо ориентировъчно. Благодаря ви.  Simple Smile

# 738
  • Стара Загора
Всички тениски са невероятно, 102 размер ли са?

Да, всичко е размер 102! Наистина са много хубави - и като материи, и като цветове, и като всичко.

A размерите можеш ли да дадеш, че и аз сьм сабрала една кошница с летни дрешки номер 102 и се чудя дали няма да са му малки на моя синковец/той си е кльощичка, но все пак.../Praynig

П.П.Не е нужно да даваш на всяка тениска поотделно, по скоро като средно аритметично за номера.  Peace И дьлжината на рькавчето на оранжевата, ако може.   bouquet

# 739
Момичета някой поръчвал ли е това  мъжко яке .Интересува ме дали е хубаво като материя и дали си струва да го поръчам.
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7120320& … ue&ksource=-1

# 740
Всички тениски са невероятно, 102 размер ли са?

Да, всичко е размер 102! Наистина са много хубави - и като материи, и като цветове, и като всичко.

A размерите можеш ли да дадеш, че и аз сьм сабрала една кошница с летни дрешки номер 102 и се чудя дали няма да са му малки на моя синковец/той си е кльощичка, но все пак.../Praynig

П.П.Не е нужно да даваш на всяка тениска поотделно, по скоро като средно аритметично за номера.  Peace И дьлжината на рькавчето на оранжевата, ако може.   bouquet

Може, но по-късно днес, защото сега всичко е изпрано и проснато да съхне. Иначе тениските и блузките нямат такива фрапантни разлики в размера, както двете пуловерчета. Да варират до сантиметър - два, не повече.

# 741
Не знам какво става, но от един час не мога да влезна в нито един от акаунтите си.

# 742
Спомням си, че някой коментираше тази блузка и имаше снимки :
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-soft-grey.aspx?pr … tegoryid=23110696
Как е като материя, и дали не е умалена  newsm78 ?
Благодаря предварително smile3525

Аз имам 34/36. Много ми харесва и според мен не е умалена. Еластична е, плата е с намачкан ефект.  В сайта има и подобен потник, но с лоши отзиви.
Дължина на ръкава /от подмишницата/ - 50 см.
Дължина на самата блуза - 60 см.
Бюст - 37 см.

Ето реална снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256348&pid=7231264

На снимката изглежда по- светла.

# 743
Ето снимките на нещата от получената ми вчера поръчка - от ТУК до края на албума.
В описанието на всяка снимка е линкът към съотв.артикул в сайта.
Обърнете каква разлика могат да имат две дрешки от един размер - ТУК.
Иначе всичко е много добро като качество!

Страхотни неща, els  Peace
А можеш ли да ми кажеш това пуловерче http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3688852& … ue&ksource=-1 дали е умалено или другото което си дала за сравнение е уголемено  Rolling Eyes
Че вчера поръчах за подарък р.102, но детенцето е почти на 4 години и се чудя ако е умалено дали да не взема и едно по-голямо Thinking

И безпроблемно раждане  Hug

# 744
elmak, благодаря ти МНОГО  newsm51 . Само последно да ти досаждам- как е като материя? Аз си превеждам - вълна newsm78, боцка ли или нещо аз не съм в час с превода Tired .
А за това дали е умалена питам, че от моя р-р 34/36 няма от желания цвят и се чудя за по- голяма Simple Smile

# 745
  • София
Мисля да ползвам код с подарък тренч, ето този, ще помоля за размери на 38/40 или42/44. Не съм взимала връхни дрехи и се колебая. Може и на друг тренч, поне нещо ориентировъчно. Благодаря ви.  Simple Smile

Размери на тренч 38/40
от рамо до рамо 40см
ширина при бюст 47см
талия 45см
ханш 54см
цяла дължина 80 см

Някой ги беше пускал наскоро тук.И аз за него се чудя,дали няма да е много голям newsm78

# 746
  • Варна
Не знам какво става, но от един час не мога да влезна в нито един от акаунтите си.
И аз не мога и преди два дена пак имах същия проблем за няколко часа.Вече си мисля, че мъжо им плаща нещо да ми блокират акаунтите hahaha

# 747
  • София
Samimami,моя син е с няколко месеца по-малък от твоя и му взимам тениски 102,като мисля,че ще си ги носи без проблем и другото лято.

Ето ти размери на тази тениска,например:

102 номер
дължина-38,5
ширина под мишниците-32
ширина при раменете-27
дължина на ръкавчето-11

# 748
Samimami, моят син е доста по-малък от твоя, но му взимам 102 от пролетта още Simple Smile Ама той си е голям де..  (99см/17кг)..
Та тука не става въпрос за възраст, а за големина все пак ..
Само панталоните са му 94 и някои якета (ама пак си зависи от модела).. иначе блузите 102  Peace То много рядко има 94 де  Rolling Eyes А 86 са му мънички отдавна..

# 749
  • София-Младост

Размери на тренч 38/40
от рамо до рамо 40см
ширина при бюст 47см
талия 45см
ханш 54см
цяла дължина 80 см

Някой ги беше пускал наскоро тук.И аз за него се чудя,дали няма да е много голям newsm78

Това май ще ми е малко, поне в раменете ще ми е тясно. Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт