БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 074
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
какво му има на мъника ?

# 166

Аз...
Пламен е болен и не е на ясла днес...

Rolling Eyes бързо да оздравява. Аз Николай го закрепих трите почивни дни. Нищо му нямаше, е да ама ходи два дена и от вчера пак е сополив. Еми... без коментар, добре ги гледат да  ooooh!
          Днес съм на родителска среща, колко ли пари ще поискат  Rolling Eyes  Mr. Green
       Това за кражбите е гадно наистина, аз нали ви разказвах как ме събори един до банкомат, дръпна парите и офейка посред бял ден пред 1000 човека  Confused Само че аз не можах и да го видя даже.

# 167
  • На морето!
И аз съм тук- днес почивам, Ренито е на работа.
Уиш, бързо да оздравява Пламъка, какво му има? Не съм го виждала от мн време  и сигурно вече е станал голямо момче  Heart Eyes
Ивето, дано са по-скромни днес на срещата.
Ками, в нашата ясла няма ли нещо като родителски срещи  newsm78 Всъщност организират ли се такива в яслите?
Ренито, пращам ти  Coffee и лека работа!
Аз чакам да понамалее малко дъжда и да простирам, но май няма да стане скоро. Tired

# 168
Пламъка е с два реда сополи до брадата и кашлица. Днес след обяд ще ходим на лекар и ще видим за какво става дума. Хич не ми се искаше да спираме яслата, че тъкмо свикна детето ...
Menina, не схванах частта с Ренито... Simple Smile
Пропускам ли нещо?

# 169
  • На морето!
Без бой не казвам  Mr. Green
Колежки сме, когато тя е на работа аз почивам и обратното.  Wink

# 170
Здравейте, искам първо да се извиня ако е имало такава тема някъде,но нямам време да търся.Искам да попитам за някои интересни и забавни клоуни за рожден ден от Бургас.Канила съм Смарти парти и едни други мисля че бяха Шпунг или нещо подобно,но не ми харесаха.Моля ако някой знае за други да сподели. 

# 171
Аааааа...
Супер!
Оф и аз трябва вече да се ориентирам към работа!

# 172
Я да питам аз майките на ученици, на какви столчета седят у вас децата като си пишат домашните, на въртящи се или на стационарни.Защото трябва да купуваме, а се чудим какъв ще му е по-удобен. newsm78

# 173
# 174
Я да питам аз майките на ученици, на какви столчета седят у вас децата като си пишат домашните, на въртящи се или на стационарни.Защото трябва да купуваме, а се чудим какъв ще му е по-удобен. newsm78

Джи, ССФ ли ще ставаш? Ти едно време къде и как ти беше удобно да учиш? Аз завърших миналата година,домашни съм писала и на крак в коридора пред класната стая,пак имам успех 5-ца.  Laughing

# 175
 Дарче, говорим за дете в първи клас, което сега се учи да пише. LaughingМисля, че е важно да му е удобно.

# 176
Жи нямам ученик засега но според мен невъртящ  Thinking После не пречи да го смените след време като посвикне.

Менина   love001

Какво е ССФ  Confused

# 177
Средно Статистическа Форумка ... Wink

# 178

Мисля, че е средно статистическа форумка  Rolling Eyes

Джи и аз мисля НЕвъртящ, че иначе пада голяма игра със стола и никакви домашни  Wink /поне аз навремето така правех  Mr. Green

# 179
 Абе и ние до такъв извод стигнахме сутринта, ама викам пак да питам.А има ли детски невъртящи се, да не е някой огромен стол. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт