чешмяна или минерална

• 4 856
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
От шест години не съм пила чешмяна вода - редувам минерални, изворни, пречистени и какви ли още не, но повече тази гадост от чешмата няма да я пия. Вече нямам песъчинки в бъбреците като преди..  Wink

# 61
И да искам немога да пия чешмяна вода.Много ми е неприятна.
Редувам минералните води д изворни. Grinning

# 62
Само чешмяна Peace   Не смятам да робувам и да мъкна от магазина тубите с вода. В заведенията си поръчвам само сода, никога минерална.

# 63
За детето ми купувам изворна и по край него пия и аз,но редувам с чешмяна

# 64
  • София
На работа пия минерална вода- по около 1.5-2 литра, гледам да ги сменям, но май най-вече редувам два вида. В къщи обаче пия повече от чешмяната, защото не винаги се сещам да купувам и за там минерална, така че при мен се получава компилация и от двата вида.

# 65
Пия минерална вода най-вече, изключително рядко - чешмяна.

# 66
Само минерална - редуваме ги. В София водата не е от най-чистите, а за вкусовете й да не споменавам.

# 67
Пия изворна вода, нито чешмяна нито минерална, пълним си я от един извор наблизо. Понякога купувам и изворна на Девин с розовия етикет. Доста мръсничка тече от чешмата, бих пила, но нямам от тези пречистващите филтри или кани.

# 68
Пия само Девин изворна.Ако съм навън и се налага да пия и минерална,правя го,но знам че не е полезно всекидневно да е минерална.А и изворната ми харесва най-много.

# 69
Само минерална - редуваме ги. В София водата не е от най-чистите, а за вкусовете й да не споменавам.
Нискоминерализираните са подходящи за ежедневна употреба, но все пак е добре да се редуват, а чешмяната вода, особено в София е перфектна, стига да не минаваше през тези ръждиви тръби newsm12

# 70
Откакто се помня пия само минерална вода. От Хисаря. Чешмяна пия в изключителни случаи, мн мн рядко. Пия и Девин, но нея си я купувам.

# 71
Минерална,изворна Peace

# 72
И двете. Не мога без вода, пия около литър и половина дневно. За мен е без значение каква е, стига да може да се пие.

# 73
Водата трябва да се сменя, понеже организмът се пренасища с минерали.

Аз редувам изворна и минерална. Peace
Чешмяна не пия.

# 74
  • У дома... някъде
Чешмяна пия,по-рядко минерална.

Общи условия

Активация на акаунт