73 начина за оцеляване в Американска икономическа буря

• 25 415
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Всяко време е перфектно за покупка на обувки  Sunglasses дори и насред икономическа буря Grinning

Simple Smile дрес кодът ме изкефи максимално Wink А понеже иде и Хелоуин аз ще се направя на бостанско плашило и ще съм страшно актуална!

Смеете се вие, но аз съм си заплюла едни изкуствени мигли с "диаманти" и много, много ми се иска някой да ни покани с бебина на фул блоун Хелоуин парти ииииии.... за разлика от Вики на мен ми е в кръвта да подрамакуинствам... в изблик на вживяване в подобна роля съм обещала да купя на любимия ми мъж телевизор  #Crazy за РД-то му и сега той си избира, а аз уж се разсейвам  ooooh!

# 76
Tandoori, поводът оправдава покупка на такива ботуши. Аз като жаба-адиктед, гласувам "на жабки".

Agent, аре де, ти за един телевизор ли си?!  Mr. Green

изкуствени мигли с "диаманти" - това чак страшно ми прозвуча. Аз днес гледах хелоуински костюми и се отказах направо - или трябва да съм "кака" или вещица. Второто по-ми отива тия дни...  Rolling Eyes

# 77
...да подрамакуинствам...
    Иу-иу-иууу...Тинаплагиатпатрул, лейди...дължите $5...чи чинннн... Mr. Green

# 78
А, за постоянно, другия път за постоянно - бизнес трип за 10 дена, с включена ваканция, защото неговорещия инглиш наш син, няма кой да стои с него. И така - ще го мъкна на работа и ще работя от в къщи. Ей сега дадохме $50 за Лего дано се занимава, докато аз се опитвам да работя  Crazy.

И аз се разсмях за ботушите в Калифорния  Laughing.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 22:52 от Biz

# 79
...да подрамакуинствам...
    Иу-иу-иууу...Тинаплагиатпатрул, лейди...дължите $5...чи чинннн... Mr. Green

Е, па като си го казала толкова убаво как искаш да не поплагиатствам Simple Smile Дръж 50 /абонаментът за годината с дискаунта Wink/

Аз не издребнявам много де, ама той го искал ГОЛЯМ и нали съм хокей мом, всичко ми се вижда скъпо  Rolling Eyes

Мацки, свекървата иска UGG ботушки, че да не и стягали, я ме научете дали има някакви адаптации и имитации, чееее...... да се повторя ли пак  Mr. Green

MrsG - вечни са, вечнииии, гумените ботуши, като лошото време .... пардон, за вас важи лафа 'тайфуни с нежни имена'  Grinning

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 06:28 от Agent Provocateur

# 80
Бистре, голяма изненада ми беше твоя пост.

С риск да се изложа  Grinning гледахте ли Juno и какво мислите..? Свободното ми време е недостатъчно и искам да го инвестирам в проверена кауза.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 08:02 от Зора

# 81
Леле момичета вие бая сте се развихрили...нетипично за неделя вечер  Thinking
За срещата с гумени ботушки ме пишете и мен, отдавна съм си харесала едни с калинки, ама тук няма как да ги приложа  Cry
Тандури, как може да се чудиш, взимай тези с калинките...какви са тези жаби дето Кюбит те агитира за тях  Naughty

Note to self - тоя пост ще си го препрочета след няколко години.
Биз, май още след няколко седмици ще си го препрочетеш, като се върнеш в Родината и всичко започне да те дразни там  Wink

Хиър за тортата, не се притеснявай-изяде се вече, а и не беше чак толкова голяма  Wink
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Зора какъв е този Личен текст 11 под броя на мненията ти  newsm78 ...за първи път виждам такова чудо  Thinking

# 82
Juno, много ми хареса, гледай го. Смешен-тъжен е. От там философския ми въпрос - как се възпитават момичета, че самочувствието им да не зависи от това, колко ги харесват момчетата и да могат винаги да искат да ползват презерватив и ако им откажат и те да откажат?....

Клер, честит ви РД, много напредваш в тортите и ми харесва стилът ти, един такъв хумористичен.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 22:29 от Biz

# 83
  • Чикаго / София
Добро утро!

Честит ни ден на независимостта! bg

Нямам време да ви чета сега, но ще се опитам да наваксам довечера. Лек и успешен ден на всички!

# 84
Биз,дай си малко време и търси позитивите.Добре дошла!
*
Нямам ботуши,сняг вали ,но от колата до офиса и после до магазина не ми трябват. Споменатите цени ме впечатлиха,моите всички катове обувки май са малко над тая сума newsm78 . Пазаруването в сезон е безумие за мен,та не практикувам освен по спешност.
*
Твърдо НЕ на пейлес,освен за балетни за моми,к стават за г..и омляват за 1 сезон
*
Някой има ли добра идея за имитация на прозорец?Плакат,картинка,нещо?  За офис,семпло,голямо!! и убедително??

# 85
Много ми хареса Джуно. Чудесен диалог, Елън Пейдж е разкошна, има и момент да си поревеш.

Само аз ли виждам, че ботушите на Агента са били shipped at 8:50amLaughing

На мен това ще са ми първи ботуши от много време. След като взех, че си купих едно фръцнато палто, трябват и ботуши за него. Иначе единствените зимни обувки, които имам, са двегодишни спортни на Кийн, с гума отгоре, най-удобното нещо на света.

Не знам как се възпитават момичета, та да не зависят от одобрението на момчетата. Много бих искала, ако имам дъщери, те да не мислят, че само външността и сексапила им носят точки.

# 86
Едно си баба знае, едно си баба бае! Ботуши...  Mr. Green
Добре де, щом не купувате от Пейлес примерно, как успявате да купите евтини чепици? Аз не обичам да ходя по магазините, особено пък като има по-големи сейлове, тук е направо отвратително.  ooooh!
Кажете стратегия, сигурна съм, че мъжа ми ще ви се отблагодари подобаващо.  Mr. Green

Джуно не ме изхвърли мен.  Rolling Eyes Готин филм, но смятам, че малко повече шумяха около него, отколкото е необходимо.  Flutter

Обява Търся си компания за кино (Вики Кристина Барселона на Уди Алън) в Ню Йорк. Киното е без значение. Евентуално с посещение на сладкарница преди или след филма. Необвързващо и еднократно. Моля, заинтересуваните да се обадят на лична.
Приемете ми обявата сериозно плийз, от 2 седмици се опитвам да намеря някой, който иска и може да дойде с мен.  Party

# 87
Зора, отивай да го гледаш в женска компания... много приятно филмче се оказа Джуно /аз го гледах онлайн м/у нощни кърмения/ Wink

Анет, глей с'а - не всички имаме твоята самодисциплина Grinning Та като се поизхвърля малко, после си ги поносвам повече... това си е моя стратегия - купувай на горния лимит на парите и качеството, които можеш да си позволиш. Имах периоди в които купувах по-еднократни, но ми излезе през носа, щот аз си мисля, че имам обукви за даден сезон/тоалет, но те сдават за 2-3 носения и като допълнителна екстра ми разказват играта на краката, защото ходя като кон - по много, често, и на ток...

Което ме връща към Кюбит и разпродажбите, мдам - на жива разпродажба още не съм била, цени се следят онлайн, а и от време на време се навестяват вериги магазини, от типа, който се гледа с пренебрежение от бг публиката /ауууу, 2-ри сезон никога не нося! ама ти сериозно ли си си купила преоценена дреха, това да не е 2-ра ръка! божкееее, никога не сих си купила нещо от ибей!/

За моя мъка наистина скъпите обувки много рядко стават по 20-30 долара, но ако не се изхвърлям по разни модни писъци, които са адски демоде за 1 сезон стратегията работи. Още нося едни италиански боти отпреди 5 год , закупени за 90% от заплатата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS Имам силното подозрение, че Ангелинчето ще нанесе корективи по всичките ми изпитани тактики и стратегии, ама вие няма да ми се смеете много, нали!?!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 16:49 от Agent Provocateur

# 88
Тази пролет в България си купих обувки за 300 лв и не ги свалих цяло лято! Ни мазол, ни нищо, удобни и на десетия час шляпане, изящни и здрави и се връзваха с всичко, което имам. Въобще не се чувствам виновна, това са най-хубавите обувки на живота ми.

# 89
Зора,  Juno--отдавна беше, но това, което мене ме подразни беше, че филми като тези предизвикват  романтизиране на ранна бременност.   Това, което се случи в Gloucester High, където даже бяха открили дей кеър за тийнейджърките за да си ходят и на училище с бебета може и да не е директно свързано с филми като Джуно, но показва една тенденция в обществото, която като майка на момиче ме притеснява.

Искам да добавя, че румънският филм 4 Months, 3 Weeks, and 2 Days  (който взе доста награди) на тази тема ми хареса повече, може би точно защото беше с по-sharp edges и нотките на наивност липсваха.

Съчуствия на всички пазаруващи. Къбит, аз нямам добри стратегии. Отивам в няколко магазини, които си ги знам, поглеждам първите редове, и грабвам. За обувки има един магазин Naturalizer, от който няколко пъти съм купувала. Обувките не са Маноло Бланик, но са удобни (важно за мене!), и обслужването е добро. Ако нямат номера който искам, шипват обувките от централния локейшън за около 7 дни и шипинг-а е фрий.   Ботушите са само аксесоар за мене, не необходимост, защото сме все в коли.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 18:35 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт