Споделете 79

• 28 608
  • 992
  •   1
Отговори
# 60
За сега пия фанта, но то е поради нелепия факт, че нямам мерло. Утре ще ходим на голям пазар и ще си набавя, че без него зимата е ужасна!

# 61
Още нищо не пия, но Перфектният има бутилка ром. Благоприлично ще изчакам още час. А после филм с ромче.
Мъжете ми днес не пожелаха разходка. Яд ме е малко. Бях се настроила да подритвам есенни листа в парка, загърната в красивия си червен шал. Някак романтично ми изглеждаше. Марио предпочете тайфата пред блока, татко му още обядва.

# 62
Споделям омаломощаваща есенна разходка. Събрахме си листа и кестени, и си украсихме къщата. Мисля, че мярнах VG в морската.
Нямам търпение да мине 27 Септември, че да си обуя босите крака. Приемам предложения за аватар. Вече замръзнах.
П.П. И аз нямам нищо за пиене, но за Понеделник съм си замислила вакханалия с бяло вино и сирена.

# 63
Аз си пийвам биричка и си чопля семки .Искам обаче сама да си опека слънчоглед , по ми е вкусно мое производство .

# 64
Аз отивам да пия хапче.

# 65
Някой ще сподели ли кога мога да мятам зелето в кацата , че така ми се хапват зелеви сърми на фурна с червено винце ????

# 66
Дуци, веднага ти пролича, че си аматьор, как уиски с кола, бе...Никога концентрат със сладък разредител. Вода, сода, лед, ред бул дори, ама кола-никога! А може би тва е причината да не пиеш често, замисли се, подходът ти е грешен. Но добре, че е форумът, че да се осъзнаеш. Споделял ли съм с вас, че няма нищо по-противно, от това да попадна в една компания със преобладаващо пияни, а аз трезвен? И познайте как се противопостваям на тази несправедливост, а?

Маркрит, попитай в Хоби.

# 67
Напиваш се като гъз? И надминаваш всички от компанията.

# 68
Тони, на мен ми харесва, та ако случайно някога ми се припие нещо това пия Blush Засрами ме сега.
Иначе ми люти Laughing
Другите алкохоли са ми противно гадни, еле пък бира и вино.
От сладките пък ме боли стомах.
Кажи сега за какво ми е да пия, само си затормозявам живота.

# 69
Напиваш се ... ? И надминаваш всички от компанията.

Това ми напомни случка от студентските години. Отидох последна на купон, порядъчно закъсняла. Скоро обаче ми дишаха пушека.
Но аз съм аматьор.

Дуци, мастика Simple Smile

# 70
Напиваш се като гъз? И надминаваш всички от компанията.

Бинго! Прекрасно е да заговориш на един език с всички и рязко да ти станат симпатични и мили, а не онези изкривени странни същества от преди малко, които боботят и имат неадекватни движения.

Кажи сега за какво ми е да пия, само си затормозявам живота.

Виж какво, Дуци. В животът ни ние не правим само нещата, които ни харесват. Освен тва има неща, които преди са ни харесвали, а сега не и обратното. Никога не е късно да се съвземеш и да се пропиеш. Стискам ти палци и ти желая успех, с теб съм!

Браво, мъдра Анджи!

# 71
Ама че сте магарици и магаре Crossing Arms Сега ще ме карате да ходя за вино.

Много куц беше днешния ден, тая кухня или ще ни разведе или ще се изтрепем. Нищо не върви като хората, имаме принципни различия с Милото, което е иди-дойди, ако мебелите не бяха поръчани. Но когато се струпани в хола и почти монтирани, да се установи че оня шкаф не пасва за тук е как да кажа, спичащо. Отделно дето прословутата тръба 125 мм се оказа утопия, та днес леля ви Рокси с едно трионче и термолепенка ряза и майстори тръби, колена и прочие системи за вентилация.

Ромът концентрат ли е, че го обичам с кола?

# 72
Markrit, Тони те реже, както мен в КМ.
Ако много ти се яде кисело зеле, най бързо ще стане в малко бидонче на южната тераса, зелките разрязане на 2. Сложи хрян, чубрица, глава лук, царевичка. На пълния обем се смята 2.25% морска сол п редварително разтворена във водата. С пилешко е добре.

# 73
  • Бу-у-урга-а-ас
Отново дежа вю. Вие говорите за пиене, на мен ми потичат лигите и отивам да си забъркам едно нес кафе с мляко, не че то не ми е забранено. Каква несправедливост. Не съм сигурна обаче, че бих пила концентрат напук на чернодробните ми ензими. Не мога. Страх ме е да не се похабя повече от това.
Споделям чаша горещо кафе, обаче.

# 74
Хаха, Тони, мерси.

Анджи, мирише гадно Mr. Green

Рокси, не съм очаквала от теб да хабиш точно ром за неготварски нужди!

Общи условия

Активация на акаунт