Споделете 79

• 28 646
  • 992
  •   1
Отговори
# 270
Е, аз какво да споделя, освен пълен ден със сополи. Сестра ми(средната, на голямата съм й сърдита) доведе нейните деца, че имаше работа. Пепи и нейното голямо сами се гледаха, аз гледах 2 пикли, едната 10 месечна. Всички с течащи носове. Разбрах какво е да си с породени.
Не е леко, вЕрвайте ми Crazy
Изпратих ги и овършах къщата, нямаше място без бисквити. И пералня пуснах, абе номер едно съм. Милото не беше у дома да отбележа.

# 271
Дуци, вие колко сестри сте  Laughing Все си мислех, че имаш една или максимум две сестри, ама сега ми звучите повече. Всъщност ти ли си най-малката?

# 272
  • Бу-у-урга-а-ас
Дуци, ти си моята икона.

Аз освен да отида да се срамувам в ъгъла. Планираното чистене отпадна, защото бях много поканена да изляза с моите. Хич не се съпротивлявах. После си поспах здраво, а сега както си личи просто се помотвам. Усещането е невероятно.

Гаргамела, едва ли искаш все още да те телепортирам. Има опасност да не мога да те открия сред хаоса у дома. Но, нищо. Прогнозата е утре в Бургас, поне преди обед, да имаме слънце. Обади се.

# 273
Имам две сестри и един брат. Италианска работа малко. От сестрите аз съм най-малка, да. Брат ми е по-малък от мен, но той няма общо със сестрите ми Laughing

Логопетка, забравих да споделя че и изгладих(най-омразната ми работа) няколко дебели дрешки на Анна, че беше опикала всичко Laughing

Всички ли са пред телевизорите в тоя час, никой не казва "наздраве" Thinking

# 274
Тони, благодаря приятелю! Следващият гол ще посветя на теб! Simple Smile

Филмът за Марадона е на Кустурица. Евала! Сега го видях.

# 275
на голямата съм й сърдита
Да не е отишла на кино с децата, без да се сети за тебе?  Mr. Green

# 276
Имам две сестри и един брат. Италианска работа малко. От сестрите аз съм най-малка, да. Брат ми е по-малък от мен, но той няма общо със сестрите ми Laughing

Хаха, това звучи малко като онези логическите задачи, сега познайте на колко години е братът на сестрата, ако тя днес си е свършила цялата домакинска работа... Laughing

Пред никъв телевизор не съм аз, току що, ако трябва да съм честна, разбрах от домашните, че днес почвали денсинг старс и ББ 4. Нито едното не ме влече, а и съм затънала до ушите в една документация, кой каза, че днес било почивен ден...но не мога и не искам да я оставя, защото ако до одеве не разбирах хептен нищо, сега мисля, че поне почвам някак си хармонично и подредено да не разбирам...т.е. има светлина в тунела...
И наздраве, ама с какво...освен да си направя чай... Blush

# 277
Имам щастието да познавам един прекрасен човек! Голяма късметлийка съм!

# 278
Имам щастието да познавам един прекрасен човек! Голяма късметлийка съм!

Не съм толкова прекрасна, джей джей!  Mr. Green
шегувам се, лигавя се и т.н....простете!

# 279
Споделям настроение. Танцува ми се. Наздраве.  Grinning

Ходи ми се на клуб за откачалки, където да се позабавлявам както си знам.

# 280
Eто ти послание: стига сте седели на компа, отидете някъде, има 3 почивни дни!

Отидохме! Не бих казала, че бяха точно почивни дни. Знаете си- да не тръгвате с деца наникъде Simple Smile Освен туй  почнаха да окапват едно по едно. Баси  гадните вируси, да бях си останала вкъщи да уча!

# 281
Наздраве Rolling Eyes уж от любопитство хвърлихе дно око на ББ, то пък взех че се втрещих. Цъкнах на Бтв- тоя Жоро Костадинов и за чеп за буре не става, един валс не може да изиграе, какво толкова го спрягат за секси не знам. Телевизията ми е противопоказна явно днес.
И защо са само жени в самолета?

# 282

За да ходи Данчо надървен?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 22:30 от eta

# 283
  • под дъгата
Това ли е грандиозното нововъведение, което за пръв път се случвало в Бг?
Гледах Луи дьо Фи/ю/нес.

# 284
  • UK
Няма свестни риалитита тая година. Нито ББ смятам да гледам, нито танцуващите, нито Сървайвър, за изневярата да не говорим изобщо.

Иначе обещах на една приятелка да й намеря линка към една тема от ДиС, за изцепки на свекървите, ама не успях да я намеря, нямам идея как се казва, търсих, търсих, не успях. Ако някой случайно се сеща, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт