Споделете 79

• 28 576
  • 992
  •   1
Отговори
# 450
О, Естер, трудно ще ме уязвиш. След определени случки в живота ми много трудно се трогвам от чуждото нещастие.

# 451
Просто исках да кажа, че всеки изживява собственото си нещастие като най-голямото, и може би в очите на едни съм лигла, в очите на други - не, просто имам нужда да изкравам от себе си, но не искам да наранявам никого и никой да не се чувства зле заради моите излияния...това е

# 452
Важното е да разбереш, че вредиш на себе си най-вече. И Ужасната Флор го е казала вече, да не повтарям.

# 453
ester, ако обичаш да се самозакопаваш- ок. Всеки понякога обича болката си. Но ако не е това, спри да се лигавиш и вземи живота си в ръце. Твърде млада си, за да звучиш като пенсионер без бъдеще.

Ужасна си, Флор... даже много си ужасна... плюс това тук не се учат житейски истини... с писане няма как да стане това... не се учат и поведение, настроение... вкусът на кафето дето пием в къщи даже не можем да го споделим...
... просто всеки си мрънка, обещава любов, понякога може би е малко съпричастен и... и... и аз не знам какво и...
... иначе  Hug

Марадона... хич не съм и чел, че си споделяте за метъл... Keane са готина банда ... повярвай ми знам какво означават стиловите течения в рока...  Whistling

# 454
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ester, отпусни се и изживей болката си, така човек научава много за себе си, това си е твоята болка, нали знаеш, никой не ти я причинява, твоята болка си е и всеки си заслужава болката, в хубавия смисъл, тя е хубаво нещо ... после ще можеш да се обичаш повече

# 455
Споделям онази руската песен, за която споменах по-рано. Лигнява е, но днес ме изпълва ларж и хармония.
http://vbox7.com/play:c5acbcfe

Относно Металика - единственият недостатък на албума е, че инструменталът е по-добър от вокалната част. Всъщност, върнаха ми спомени и за една банда от моите младини, която правеше опити да имитира стила им.... Ха, невероятно - има ги в нета!

# 456
Просто исках да кажа, че всеки изживява собственото си нещастие като най-голямото, и може би в очите на едни съм лигла, в очите на други - не, просто имам нужда да изкравам от себе си, но не искам да наранявам никого и никой да не се чувства зле заради моите излияния...това е
   Каквото и да ми се е случвало, никога не съм си въобразявала, че съм нещастна, придържам се към реалността, нищо че е по-трудно.
 Прекалено голяма си вече за да говориш пубертетски глупости от рода "всеки изживява собственото си нещастие като най-голямото".
  Замисли се наистина ли искаш на тая възраст да звучиш като едно обикновено ЕМО.

# 457
не мисля, че има възраст за тези неща... но няма да споря сега с авторитетите по тези въпроси  Hug ... аз обичам тези болки, карат ме да се превръщам в беззащитно бебе, после да пораствам наново ... кофти е да не изпитваш болка или да се правиш на железен ... 

http://www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg   

# 458
тази песен е  ... .. много яка :
 http://www.youtube.com/watch?v=6CHbILSLgj0&feature=related

# 459
  • UK
Аз слушам това и се опитвам да проумея едни несъответствия и как може някой да е едновременно на няколко места, ама в крайна сметка не е важно. Важното в момента не е приоритет, защото не е проблем. Затова седя и си слушам музика.

Много ми се иска на Естер да не й е тъжно.

# 460
НМНП...стига с тези многоточия бе човек. Изкажи си се спокойно. Wink Най-много за правопис да ти придиря Флорчик. Laughing

# 461
Споделям, че разбирам Естер. И че всеки си изживява болките, както може. Не намирам за лигаво човек да се държи като нея. Това е тя и така преживява нещата.
На мен ми трябваха две години за такова преодоляване и сега като си чета писанията от тогава си се чудя на депресарското настроение и поведение от онези дни.

Естер, прави каквото ти се прави, звучи си както се чувстваш в момента, пък дори и да е като обикновено ЕМО и се опитай да изплуваш по-скоро.

# 462
Ето на това не съм се научила май, да си признвам, че не съм желязна, сигурно няма да ми повярвате, но винаги преди да пиша тук за нещо такова съм пред огромна дилема, ама как един вид ще призная пред света и пред себе си най-вече колко съм слаба, уязвима и т.н. Все искам да съм по-силната и т.н. но това е бягство, а не изживяване...то сигурно и затова ме преследва като дявол. Защото не мога да се изправя и да кажа - да, така е, слаба съм, сгреших, понесох си последствията, боли от това, но сигурно ще мине, ако го оставиш да стигне до кулминацията си...не знам...Знам каква е реалността, но реалността за мен е такава, каквато я усещам.

Все по-объркано май звуча, стига толкова. Понякога усещам колко жадна е душата ми за неща и предвкусвам удоволствието, когато животът все пак ми поднесе нова пълна догоре чаша, а този път ако съм си научила урока, аз няма да я разлея от глупост...

Благодаря ви много на всички и се извинявам ако съм досадила с мрънканията си...просто не мога, не и пред такава незнайна и знайна аудитория да споделя конкретната причина....ще чуя песните ви по-късно....сега работата ме зове...

# 463
  • UK
Естер, всеки се чувства точно като теб в твоята ситуация, просто когато момента мине - забравят и им е много лесно да те обявяват за "обикновено емо". Който не иска - няма да ти чете постовете, ако ти се чувстваш по добре от това пиши каквото си искаш.

# 464
Не намирам Естер за лигла. разбирам я, или поне полагам усилие.
Не ми пречи. По-добре да се чувстваш кофти, отколкото нищо да не чувстваш.
За безчувствените мама има приказка - сърцето му в еди какво си увито.

Общи условия

Активация на акаунт