МАРТ е толкова далече, ах че не издържам вече

• 13 789
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро
Не съм се включвала вече няколко дни, ама ви следя като открадна малко свободно време Wink
Виждам последно за климатици си говорите, че да се включа и аз. Ние от 3 години сме с обикновен китайски климатик марка Мидеа. И се държи отлично. Тъй като мъжа ми също се занимаваше с климатици и е наясно какво се предлага на пазара, та за цена качество този излезе най-добре. Вярно инверторните са по икономични, но зависи от много неща. В малък град приятели си бяха сложили от скъпите марки инверторен и даваше много проблеми заради некачествено подаване от електрозахранването та някакви защити изключвали на климатика и т.н. Та цяла година се мъчиха, замерваха тоците, караха се с енергото докато накрая не му изгоря компресора а това развали ли се по добре нов. Купиха си и те обикновен и всичко е ОК. Та казвам че ако на някой не му се дават толкова много пари може и за по обикновен да помислят  Peace

А относно техниката и ние сме на квартира с една стая и кухня, та имаме страшно много техника навряна само в една стая и се чудя ако останем в тази квартира как ще се отрази на бебо  newsm78 И аз май ще помисля за йонизатор за въздух.

И друго да ви попитам момичета /не знам как се цитира от по предни страници във форума а не само от текущата/
Tony_st и Shushi 13 пишете че сте си записали часове за ФМ при Томова. Бихте ли ми казали къде преглежда. На мен ми казаха в клиника "Щерев" и като се обадих вчера ми отговориха че е рано още от сега да ми запишат час за края на Октомври. Пък и на 01.10 съм на преглед от ЖК и ще питам док. коя седмица е най-добре да отида и се надявам да успея все пак да си запиша час и да не съм закъсняла.
И момичета само добри новини на прегледите  Praynig Нали ще споделите как е минал и дали сте доволни  Praynig

Приятен ден на всички

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:13 от Janitsa

# 106
Леле мами,
два дни не съм влизала и наистина сте изписали доста  Hug.
Фийвър браво за темичката   bouquet
Сега ставам и още не съм се събудила... Wink
Като изчета всичко ще се включа, ако естествено не сте направили нова темичка... Laughing

Записах се и аз в новата тема и мога да ви пожелая лек   и слънчев ден на всички bouquet  bouquet

# 107
Малко трудно беше наваксването Simple Smile Ние бяхме за няколко дена в Лещен и набързо в Шопско. Много хубаво това селце, хванахме страхотно време, отядох си на домашно прясно мляко, домашно сладко, домашна юфка и сиренце, хубаво чайче. Опасах овошки и къпини де що видях, направихме си хубави разходки и до Ковачевица отидохме. Много път, ама си заслужаваше.
Преди да тръгнем пък бях най-накрая на записване на ЖК, мина страхотно, развиваме се чудесно, никакви оплаквания и проблеми. Май ще си имаме момченце, ама да видим ...има време до следващия път. Мериха ми и таза - чудесен бил, олекна ми Simple Smile Взеха ми кръв за изследвания, в петък казаха само да се обадя да чуя как са. А ако има проблем, какво става - викат ме?
Вече и малко коремче имам, много съм доволна. Все така ми се гади и ми е трудно да ям, най-вече сутрин, но като се усетя, че ми е добре, гледам да наваксвам. Започнах и един много интересен курс за бременни, малко скъпичък ми идва и е малко екстравагантен, но ми допада, та ще си ходя там. Освен това с мъжа ми май ще посетим и този център на Битоля за 2-те лекции по дишане и отглеждане на бебето, тази акушерка от лекциите на 9 месеца много ми хареса.
Още много мога да си разказвам, ама да не се оливам.

А, Есме, сигурна ли си, че не можеш следващите кафета да ги заместваш с безкофеинови? Наистина не се усеща разлика във вкуса, ако ти е просто до навика, или искаш нещо за събуждане? Иначе, ако толкова ти се пие и не можеш без, май е по-добре разредено с много мляко и някакво по-редичко.

# 108
Добро утро и от мен!

Докато ви изчета от  вчера.... #Crazy
Днес съм много ранобудна , бях да ми източат кръвта за токсоплазмоза.Значи който е в Тина Киркова и иска да си направи , трябва само да каже на док и той пуска бележка. В лабораторията ти взимат кръв и не ходиш в ХЕИ. Peace Само не знам за колко време стават готови резултатите, не питах. newsm78

Запознахме се с Любима  Grinning пред кабинета на док. (много готина мацка) newsm10  , трябва пак да си направиме среща , ама най-далече в Люлин.
Вчера голям шопинг направих ooooh!и на среща ходих, и много готини неща си купих!  Grinning
Имахме и гости снощи на цялата бъркотия с ремонта  ooooh!  и нищо не гледах от предаванията .Какво стана  нещо интересно да съм изпуснала ? newsm78
А довечера  ще гледате ли Сървайвър? Аз го харесвам много и го чакам с нетърпение. А от сериалите най-харесвам "Отчаяни съпруги"- даже и повторенията ги гледам сега ( имам изтеглени и новите серии , но без субтитри и нали съм толкова зле  ooooh! че не знам как да си гледам филма, та затова повторенията). Joy
Хайде лек ден , а аз отивам в кревата.  Док вчера ми каза само да лежа , че няма да ме зашие , но трябва да си лежа повече иначе Naughty
Есме Вихронрав- е хайде по едно кафенце  да изпием с теб де. Тъкмо аз не съм пила ама като каза ти и на мен ми се допи, така  че  Coffee  . Joy
И ние сме с климатици (Osaka)- инверторни и сме много доволни.  Особено тази зима,като съм си в къщи няма кой да пали през деня парното и камината, ще използвам само климатиците.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:33 от dianaknikolova

# 109
 Elg много е хубаво, че всичко си правиш сама според мен това е удоволствието от цялата подготовка ти да си в центъра на цялата организация и когато знаеш че си вложила толкова много труд, който ти доставя удоволствие това е наистина прекрасно. Нямам търпение да видя снимки, знам че ще си много хубава булка, защото по принцип си красива жена   bouquet

Зелено човече може и да не съм се изразила правилно там където ме цитираш, но няма да обяснявам сега какво ми е на главата. Просто исках да кажа, че може би ми се искаше да си направим нещо по така, докато на този етап ще се лишим от доста неща и ще баде съвсем скромно, дори и роклята която си направих е от стари парцалки, но както и да няма да коментирам повече.

Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 110
Анабел- благодаря ти за милите думи. А също нямам търпение да те видя. Знам, че ще си прекрасна. Не се притеснявай за нищо, точно ти ще си в центъра на вниманието и ще се чустваш като принцеса.  Hug

# 111
Добро утро и от мен!!!
Сега се връщам от Майчин дом - резултатите са повече от добри!!!Както се изрази жената - възможно най-добрия резултат, рискът е 1: 10000 .
Доста се поуспокоих, че ми беше притеснено. Тия дни вече ще се обадя за час за ФМ, но трябва да го наглася да е след заплата  Mr. Green
Аз за кафенцата не мога да ви правя компания, защото абсолютно ги спрях, ставаше ми лошо в началото, а сега отвикнах и просто не ми се пие, карам на чай сутрин, цедя си фрешове, сега пих и мляко с какао.
Сега се сещам един много полезен съвет за гърдите, бяха ми го казали още с 1-вата бременност - при всяко къпане да се разтриват зърната с кисе/ май не навсякъде така се казва/ или някаква по-грапава гъба, за да може да не са толкова чувствителни при кърмене и не знам дали е от това, но нямах никакви проблеми после, никакви болки.
Желая на всички мами хубави резултати!
Зелено човече, стискам палци за утре/ макар,че и днес сигурно са ти готови, нали и ти в сряда си била/.

# 112
  • Варна
Хайде и аз да се включа, че само ви чета от сутринта Simple Smile
Днес свекърва ми има рожден ден. Вчера й купих една блуза от Дафне, опаковаха я много красиво в червена кутия с панделка и сутринта й я оставих пред леглото докато спеше заедно с една роза, пак вързана с панделка. Много се изненада. Картинки за почерпка няма да ви пускам тоя път  Grinning
За климатиците да кажа - ние сме с Hitachi още от предишния собственик е и незнам какъв тип е, но да чукна на дърво работи безотказно, а сигурно е над 10 г. Дори отопляваме целия апартамент с него през зимата. Едната ни спалня е южна, и ако искате ми вярвайте, но зимата температурата не пада под 18-19 градуса дори без да се отоплява стаята. Естествено живот и здраве като се роди бебето сигурно ще сложим отделен климатик.
Elq аз също ти се кефя как всичко организираш сама, и аз за нашата сватба командвах парада  Grinning. И съм си много доволна.
Nagaina радвам се, че си била на хубаво място, ама тия домашни млека и сладки не трябваше да ги споменаваш  Mr. Green Wink. Да ти сложа ли едно синьо бебче до ника или след следващия преглед  Heart Eyes
А за предванията ББ и Денсинг старс, нещо май ми падна интереса.

# 113
Леле сега гледах снимките,  ама  много сте хубави всички  Hug , направо сте разкошни.
А нашата сватба беше толкова отдавна, че  ooooh!  ,  бяхме около 70 човека, а пък аз бях бременна в 4 месец . Голям купон беше ( аз на 18г. , а мъжа ми на 22г.) , но нямаме църковен брак,  защото аз не бях кръстена. Много си харесвах сватбата,  нищо че беше отдавна, а  първите 1-2 год. си обличах редовно  и роклята кагато я видех в гардероба. (много си я харесвах) След раждането не се бях въстановила  напълно  и роклята ми ставаше, е после пак се изфиних(защото като госпожица бях  47кг. , а в 9 месец преди да родя вече бях 73кг.) ooooh! Е какво сега не се смейте, почти не ядях , а пък дебелеех от  въздуха направо. doh
Значи ,  преди 13 год. имаше само фотоапарати с лента и видеокасети , е как сега да кача снимки от сватбата де ?  newsm78, hahaha
Така че, мили бъдещи булки,  каквато и да ви бъде сватбата , тя ще остане незабравима за вас и най-хубавата 
annabell- бъди щастлива на този ден и много късмет. newsm51

# 114
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Здравейте   bouquet
В София е доста студенко, май темата за топлото вече е много актуална. Ние от 2 години подменяме в къщи неща ... почна се с дограмата в едната стая, после в другата, после външна изолация, накрая и вътрешна ... страх ни беше да направим всичко на веднъж, защото има много противоречиви мнения за марка дограма и т.н., но миналата зима температурата не падна под 18 у дома, при това с минимално парно. Имам инсталация на парно, но локално само за моя апартамент и е на ток с малко котелче ... скъпичко е, но пък ни ми духа от климата, ни шум. Сега искам да сложа външни ролетни щори и още една входна врата Simple Smile
В спалнята нямам никаква техника, освен едно радио-будилниче.

# 115
  • София
Привет!
Безкофеиновото кафе е по-вредно от кофеиновото по принцип. Ако искате потърсете в Гугъл, никого няма да убеждавам и да споря. Проподавателя ни по гететика каза да го избягваме, също и Кока Кола лайт. В-вата, с които се извлича кофеина са канцерогенни. Относно пиенето на кафе - пия едно сутрин, а понякога и следобяд. По-опасно е ниското кръвно, отколкото кафето. Но както за всичко - всеки сам си решава.
Никита, браво за резултатите от БХС!  Hug
Ние също имаме климатик, но не в спалнята ни. Не разбирам от тях обаче.  досега се отоплявахме с парно, но сега блока ни е в списъка за спиране и не знам как ще я караме  newsm78
Nagaina , честито ви момченце!  Simple Smile
За сватбата - аз също исках да си избирам всичко сама и да си решавам Peace

# 116
Привет и от мен!
Имам малко време и сядам да попиша!

За сватби си говорите--Качих 2 снимки от нашата сватба!Беше много важен дан за мен и аз бях бременна в 5 месец!annabell--Това ще е най -прекрасния миг за вас /е разбира се ако не броя раждането на детенце/Затова се наслади максимално на момента и всичко ще е наред!

Кафе не пия и никога не съм го харесвала!Но обичам страшно много Кола-Кола!

В спалнята нямаме никакви уреди !Всичко е в хола!

За сега се отопляваме с духалка и чакам да пуснат парното !С него температурата не пада под 20 градуса!А сме с южно изложение и от сутринта напича слънчице!

fever ---Честит рожден ден на свеки!Да ти е жива и здрава и много да те слуша и помага!

За реалитите по ТВ-то нещо не ме кефат особенно!Нито ББ  ,нито танцуващите звезди! Ще видим днеска Сървайвър!

Е май това е засега и не се сещам за друго ,ама съм си в къщи и ако се сетя нещо пак ще пиша! Party Party Flutter Flutter
Хубав ден !  bouquet  bouquet

# 117
Здравейте

Фийвър, много хубава изненада си спретанала на свеки.  Peace

Ние също се замисляме за климатици. Засега в хола пускаме чат-пат една духалка, а в спалнята през нощта пускам маслен радиатор, но на най-ниската степен. Колкото само да отвърне въздуха.
Допълнително имаме йонизатор с овлажнител. Добра работа върши. Сега се замислям дали да не му слагам вътре някакви благовонни масла и да овлажнява на парфюм  Thinking

Аз не мисля да се връщам на работа. Още ме държи спомена как след 8-часов работен ден пред компютъра не можех да си обуя обувките. Глезените ми ставаха двойни. Сега , да чукан на дърво, нямам такива оплаквания.

А става ли ви все още лошо от някои храни? Аз щом хапна сладко и после се чувствам като болна. А толкова обичам тортички  Tired

Запознахме се с Любима  Grinning пред кабинета на док. (много готина мацка) newsm10  , трябва пак да си направиме среща , ама най-далече в Люлин.
Май сме доста народ в този район. И аз съм в Люлин. За среща съм навита  Peace

# 118
  • София
Фийвър, много хубава изненада си спретанала на свеки.  Peace

наистина  Peace , преди пропуснах да пиша  Simple Smile да е жива и здрава и все така да си заслужава хубавите изненади   bouquet
tedsan, ти в коя част на Люлин си? Аз съм във 2-ри. Много се радвам, че има доста мами от Люлин  Simple Smile За сладкото - преди можех да изкарам цял ден само на сладко, сега ми се яде солено и даже ми става гадно понякога от сладко.  Rolling Eyes

# 119
За отоплението - ние от миналата година се отопляваме с климатик и то само в хола, а в спалнята (и детската, която не се използва сега) сме с маслен радиатор, но незнам дали ще е достатъчно добра температурата с този радиатор   newsm78 , а пък и дали няма да изсушава много въздуха вие как мислите?

На мен проблема сега ми е как мога да си отопля банята защото ми е много студено като се къпим

Общи условия

Активация на акаунт