МАРТ е толкова далече, ах че не издържам вече

• 13 759
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Маруся Честито нова кола! Да си я карате със здраве и безаварийно. Сподели каква е марката Simple Smile
А на теб и Нефертити ви завиждам че си виждате през 2 седмици бебоците, голямо успокоение си е това Hug
Аз съм през 1 месец и направо полудявам от чакането, ама като чета за прегледите на мамитата и колко са пораснали бебетата много се радвам  Simple Smile
Нефертити ние с теб сме в един и същи ден на преглед. И аз другата сряда ще ходя и тогава ще ми пускат БХС. А ти получи ли вече твоите резултати?

# 151
Veselche,и аз живея до Търговска лига,бл.2,ние направо сме си съседки.
DIVENA,ще се радвам да се запозная и с теб.
Момичета само свирнете и срещата ни е организирана,разбира се ще се радвам и други момичета да се включат,колкото повече,толкова повече.хи-хи

# 152
dianaknikolova,заради това пътуване с градския транспорт и аз се присъединявам към твърдението ,че София е доста гадно местенце за живеене,особенно зимните месеци. Laughing

# 153
Някой да е наясно с упойките при зъбарите по време на бременност?
Няма проблеми,аз докато бях бременна 3 зъба ми правиха и нерв ми умъртвяваха!
Аз цяла нощ се въртях от болки,матката ми се разтяга и сигурно заради скорошното секцио ме болеше толкова,но от сутринта съм О.К.     
Иначе нищо ново при нас!
А за кафето-безкофеинивото е по-вредно! И 2 кафета на ден не са проблем! Първият път между 5 и 6 месец пиех и повече,заради ниско кръно по препоръка на лекар!

# 154
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Veselche,и аз живея до Търговска лига,бл.2,ние направо сме си съседки.
МММ, да имате страхотен паркинг, редовно се възползвам от него и всяка сутрин ви проверявам как сте  Joy

# 155
  • София
Маруся, честита кола! Безаварийно ползване!  Grinning Peace Нашата пък преди две нощи я откраднаха  Close  Confused , добре че е застрахована поне.  Rolling Eyes
 vihrogonche , аз съм от августинки 2006  Simple Smile Ние още си правим срещи, вие защо спряхте? Събираме се за коледни партита и правим общ рд на децата в някое клубче. Много е приятно. Предполагам и с мартенките може да го правим.  Simple Smile
Nagaina , аз скоро довърших витамини ХИП Натал, тези които ти пишеш не съм ги чувала. Ще портъся инфо за тях.

# 156
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
И аз съм с Пре-Натал, ама яко ми се гади от тях  #2gunfire  и ги пия рядко.

# 157
  • Варна
Току що лично проф. Кременски ми се обади за резултатите ми от БХС. Рискът от Даун е много нисък 1:15 000, а за другите заболявания 1:10 000. Каза ми, че най-добре към 15 г.с. се гледа за Спина бифида, а към 19 г.с. ФМ.

# 158
  • София
И аз съм с Пре-Натал, ама яко ми се гади от тях  #2gunfire  и ги пия рядко.
уф, това е гадно Rolling Eyes
аз миналата бременност едва си пиех Малтофера, много ми ставаше зле от него, добре че със Сорбифера не е така
Току що лично проф. Кременски ми се обади за резултатите ми от БХС. Рискът от Даун е много нисък 1:15 000, а за другите заболявания 1:10 000. Каза ми, че най-добре към 15 г.с. се гледа за Спина бифида, а към 19 г.с. ФМ.
браво  Hug
като ви чета - много добри рез. имате, аз предната бременност бях 1:3000 и го водеха добър рез.  Rolling Eyes

# 159
Здравейте и от мен всички бъдещи мартенски мамчета ! Много се радвам да се включа във форума /макар и малко късно/. За мен това е втора бременност, а терминът ни е на 25-ти март - не знам дали това се посочва някъде в профила. Ще се радвам да видя и други великотърновски мами във форума, защото това с организирането на срещите е много забавно.

# 160
  • София
Sissoni , добре дошла!  Grinning

# 161
Привет!
Аз най-после успях да си запиша час при докторката, при която ще съм на ЖК. До сега само два пъти са ме гледали на ехограф и нищо повече. Има ли изследвания, за които вече е късно да се направят? Утре ми е прегледа и доста се притеснявам  Tired .
Все още има сутрини, в които  Sick . Това нормално ли е?А като седя и се навеждам страшно ме заболява корема. И сутрин след ставане като се навеждам ми се гади. Единствената ли съм?
Да попитам - има ли и други като мен дето още не са казали на родителите си  Embarassed ?
И още един въпрос - какво мислите за червения конец на ръката  Blush ?

# 162
Искам да попитам мамите, които очакват второ бебче как се чувстват. По-лека ли е втората бременност от първата ? Аз очаквах да е така, но при мен се оказа обратното.
Относно зъболекаря - на мен също ми се наложи по време на първата бременност да ми правят няколко зъба и си спомням, че ми слагаха някаква упойка, специално за бременни.

# 163
  • София
Incognito , и аз се записах на ЖК някъде около твоята гс, тогава ми пуснаха и първите изследвания - кръв и урина. Не е късно, не се притеснявай.  Peace Червен конец при предишната ми бременност бях вързала по едно време  Blush , но по принцип не съм суеверна. И аз не знам защо тогава го направих  Rolling Eyes
Sissoni , и на мен втората бременност ми тръгна по-тежко - повече ми се повдигаше и повръщаше, докато преди - не.

# 164
  • Sofia

Щастлива съм за теб!!!  Heart Eyes И силно, силно те прегръщам, миличка!!!  Hug   bouquet

За всички ви скромна почерпчица от мен:

Общи условия

Активация на акаунт