Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 964
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 330
Тази вечер си намерих известие за поръчката, направена на 29.08 и шипната на 5.09!!!
Все пак не е загубена, утре ще видя дали е цяла, направо се бях отказала вече.  Praynig
Това си е направо чудо  Grinning

# 331
  • Варна
Пак удължиха безплатната доставка.
До 31.10.  Peace

Ей това вече не трябваше да го правят  Mr. Green. Никаква милост нямат тези бирници  Mr. Green

# 332
Днес получих поръчка от 02.10.2008 г.

# 333
  • на пистата
Днес получих поръчка от 02.10.2008 г.
браво,а колко неща ти бяха Rolling Eyes
значи и за моята от 03.10 има шанс тези дни

# 334
  • Варна
Аз да се оплача...една поръчка с 2 парфюма ми е отишла на митницата...и днес ми се обадиха да ми кажат, че е там и че единият парфюм липсвал... Tired

# 335
  • Ямбол
На някой дойде ли му поръчка, шипната на 12. 09.? Моята още я няма  Cry
Току-що си я взех от пощата  Party
Браво   bouquet
аз още чакам поръчка шипната на 11.09 и май няма да я дочакам  Sad
Какво правите в такъв случай? Примирявате ли се или пишете гневни писма? И има ли ефект от писмата?  newsm78

# 336
Аз да се оплача...една поръчка с 2 парфюма ми е отишла на митницата...и днес ми се обадиха да ми кажат, че е там и че единият парфюм липсвал... Tired

E, това е много кофти. Поискай да ти направят Констативен протокол (или нещо подобно) за липси . След това го сканирай и пиши на Фрагр....

# 337
  • Варна
E, това е много кофти. Поискай да ти направят Констативен протокол (или нещо подобно) за липси . След това го сканирай и пиши на Фрагр....

На мен ми изпратиха сега една молба, която да попълня до шефа на митниците в София...да направят от там още предварителен оглед...а тези от Fragrancex дали ще ми изпратят липсващият парфюм ... Thinking

... продавам Caleche на Hermes...някой, ако иска да ми пише лс

# 338
Цитат
На мен ми изпратиха сега една молба, която да попълня до шефа на митниците в София...да направят от там още предварителен оглед...а тези от Fragrancex дали ще ми изпратят липсващият парфюм ...

Ти си длъжна да направиш  каквото трябва! Остава и те да са коректни .
Успех ти желая. Hug

# 339
  • Варна
Ти си длъжна да направиш  каквото трябва! Остава и те да са коректни .
Успех ти желая. Hug

Благодаря ти... Hug

# 340
получих чак днес поръчка от 20 септември........

# 341
jorjeta, а от кога е тази поръчка, която е на митница? Желая ти успех, имаш всякакви основания да си получиш и втория парфюм.
mimiblanco, супер:) сподели после дали има нещо на пакета, където да пише, че се  е връщала до Щатите.

# 342
  • Варна
jorjeta, а от кога е тази поръчка, която е на митница? Желая ти успех, имаш всякакви основания да си получиш и втория парфюм.

пратена е на 24.09...човекът от митницата каза, че е от 30ти при тях...но ми нямали телефона и се свързвали с Fragrancex, за да ги питат,а те не искали да им го дават...но склонили най-накрая и затова ми се обаждал чак днес  ooooh!

# 343
А те как знаят, че единия парфюм липсва?  #Crazy  Имат ли право в твое отсъствие да отварят и да гледат?  ooooh!

# 344
  • Варна
А те как знаят, че единия парфюм липсва?  #Crazy  Имат ли право в твое отсъствие да отварят и да гледат?  ooooh!

Човекът каза, че е като е пристигнала е била 1 кг и 200 гр...а сега е 600 гр (не бяха точно такива цифрите, но грубо казвам) и е с нарушена опаковка...и аз даже исках да знам кой парфюм са ми взели и кой е останал Blush, но той каза, че не може да ми каже, защото няма право да види  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт