Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 1 185
Гледам новините тук са лоши... Sad . Или трябва човек добре да се подсигури или да няма какво да рискува. Внимавайте и не разчитайте само на късмет, че на вас няма да се случи. Peace
Аз само исках да кажа, че пратката ми от 29 дойде днес.

# 1 186
за вируситв незнам,но който има банкиране да си сменя по често паролата че повечето проблеми идват от там

# 1 187
 PeaceДа се включа и аз като препатила-за мен "сагата" свърши засега-получих си извлечението ивидях,чевсички оспорени суми са ми възтановени Praynig че направо си беше кошмарно  ooooh! за една нощ са към 1800 лв като предимно в ягодка са правени плащания за по 200-300$ Shocked и разни съвсем непознати за мен сайтове.
А и аз рискувах като там,както и във фрагрансекс  плащах директно,а не през ПП-хем ми е регистрирана картата и там.Сега си чакам новата,преиздадена,но посмъртно не може да ме накара някой да и напиша номера на екран Twisted Evil

# 1 188
  • Варна
Тео, браво за добрата развръзка!
За съжаление има места където не може да се плаща през пейпал. Скоро правих резервации за хотел, шатъл, самолетни билети и навсякъде директно, няма опция ПП.

# 1 189
Добре де, на мен нещо не ми е ясно с тоя Пейпал.  Thinking Нали като се регистрираш, пак си пишеш номера на картата ? Т.е. ако решат, пак могат да го научат гадовете. Или...???

# 1 190
Да, в пей пал пак си пишеш номера на картата  newsm78
Направи ми впечетление e-pay Супер са го измислили хората. Правиш си регистрация, но картата си я регистрираш на банкомат= на компютъра нищо не изписваш

# 1 191
  • Варна
В ПП си пишеш данните от картата само веднъж, докато я регистрираш. Когато плащаш нещо си влизаш в акаунта и не пишеш данни. То не че не могат да ти хакнат името и паролата за ПП, но да се надяваме, че тяхната система е относително по-сигурна. Поне до сега май никой не се е оплакал за източване през ПП.

# 1 192
Пристигат ли пратките от злополучната седмица???

Сещам се,че някой от вас преди чакаха една "пратка" от 27.10,която дойде късно.Сигурно сега е същия слушай Rolling Eyes

# 1 193
Продължавам да си чакам от 22.11.2008. Ще дойде знам.

# 1 194
Тео, поздравления за успешната развръзка! Аз да споделя, че току-що получих обаждане от банката по повод моя казус - казаха ми, че много точно са ми копирани данните, защото билинг адреса при съответното плащане бил моя собствен дословно изписан  Shocked Т.е. освен номера на картата ми е прихванат и адреса. Иначе доставката била на адрес в Македония  Shocked Само че аз последното пазаруване от Ла Редут, за което имах подозрения, че са ми прихванали данните, го направих от друг акаунт, на който адреса е друг, така че е изключено да е оттогава. Затова подозренията ми твърдо започнаха да се насочват към Фрейгранса - единствено там ми стои адреса в акаунта. 
В крайна сметка май съвсем трябва да ги отпиша тези пари - от банката ми казаха, че започвали процедура на второ ниво, каквото и да означава това, която щяла да се бави доста. Така че момичета, внимавайте наистина! Иначе за Пейпал - и на мен ми се струва, че ако могат да прихванат номера на картата, спокойно могат да прихванат и паролата за ПП. 

# 1 195
  • Sofia
Лалик, не се отказвай!
По телевизията гледах интервю с жена, кяото си е получила парите след 2 години упорито настояване!

# 1 196
  • Paris
Големи оптимистки сме Peace

# 1 197
Току що пуснах диспут за пратката от 10.11.2008. Днес стават 41 дни. Ако до 9.01.2009 не се получи пратката, ще се наложи да го ескалирам.

# 1 198
Големи оптимистки сме Peace

И аз съм оптимистка и вярвам,че моята от 21.11 ще дойде. Peace По Коледа стават чудеса. Laughing

# 1 199
  • Варна
Съжалявам, ако разводнявам темата, но защо не си направите подсметка на сметка и да си я вържете с карта и когато искате да си купите нещо само прехвърляте пари от едната с/ка в другата. Така няма опасност да ви източат парите или ако го направят ще е за някаква мин.сума (10 лв. май е минимума)

Общи условия

Активация на акаунт