Общонационална среща на януарчета 2008!

• 47 828
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Яяяяя какво става тук....  Shocked
Джули, да не съм те чула да приказваш така. Всеки си решава сам за себе си. Ти каквото можа направи. Hug Браво, все пак среща ще има, това е важното. Може някоя майка да пожелае да дойде пък в последствие. Затова според мен без обаждания а всичко, както казва Алекс там на място когато се види кой дошъл, кой не.

# 1 276
значи да доуточня: не смятам да се обаждам на управителката и да си искам капарото, нито пък да карам някой друг да се обажда. съгласна съм с мненията за същността на капарото. споменах го, защото има месец и половина до датата на срещата, което не е малко време и стаята може да бъде дадена на друг. принципно има вариант да се върне процент от капарото, когато човек се отказва достатъчно време по-рано, така, че стаята да може да се продаде, особено като се има предвид, че това капаро е над 50%, и то си беше по наше желание, а не по настояване на управителката. НО не смятам да звъня и да се разправям с никого за това.

не че 50 лв. са малко, но ми е много неприятно да се разправям за пари... още в началото казах, ако има някаква възможност да го имате предвид, не настоявам.

Габи,  Hug

# 1 277
Понеже и тук, и в другата тема има доста чувствителни, за това казвам, че ще има още отказали се Grinning
Все пак не смятам да си тегля въжето Mr. Green
Колкото и да останем, все приятно ще бъде.

# 1 278
  • София
Все пак не смятам да си тегля въжето Mr. Green
Ти ме уби.  hahaha  Joy  hahaha
Иначе си абсолютно права. Peace

# 1 279
Понеже и тук, и в другата тема има доста чувствителни, за това казвам, че ще има още отказали се Grinning
Все пак не смятам да си тегля въжето :mrgreen:
Колкото и да останем, все приятно ще бъде.

Това много ми хареса .  Peace
 Не виждам какво има толкова да се разчувстваме ...  newsm78
 Аз специално за себе си мога да кажа, че е много по- важно да бъда със съпруга си , при положение, че предстои  толкова сложна операция на главата , отколкото да дойда на купон - като се има предвид колко притеснена ще бъда в този момент .
 И мисля, че повечето от Вас в моята ситуация биха постъпили точно по този начин .

# 1 280
Усмивка, аз пък не смятам, че който се отказва дължи някакво обяснение на останалите.
Щом няма да идва значи има основателна за себе си причина.
Особено пък вие с тази операция...аз на твое място дори нямаше да се занимавам със събиране на пари, нито щях да капарирам, ако се "печах" на такъв огън.

# 1 281
Лейди ФиЛ   много си права и аз съм напълно съгласна с теб . Hug
Но именно защото аз се опитвах да помогна с тази организация, въпреки че още тогава имаше вероятност да не мога да дойда и сега ми става неприятно когато се получава така , т.е. когато има хора, който не могат да се поставят в ситуацията на другия .

Не виждам и аз защо трябва да се драматизира това кой и защо няма да може да дойде ?!
И то при положение, че всеки е направил необходимото .

# 1 282
  • София
Аз не мисля, че има някой,който тук да не те разбира. Hug
Просто и аз съм малко разочарована, че няма да се видим с теб, с някой други. Това не означава, че не те разбирам или другите. Все пак пък семейството е на първо място.  Peace

# 1 283
Да, така е dama  Hug
аз от много време очаквах тази среща и сега ми е супер криво , че няма да можем да се запозная с всички ви .
кой знае кога пак ще има такава среща ...

# 1 284
Догодина, предполагам.Евентуално Grinning

# 1 285
  • София
Хехеее и аз това си мисля, че ще ни стане традиция. Може накрая и в камерен състав да сме но вярвам, че ще има още такива срещи. Laughing

# 1 286
  • София
Усмивка, аз пък не смятам, че който се отказва дължи някакво обяснение на останалите.
Щом няма да идва значи има основателна за себе си причина.
Особено пък вие с тази операция...аз на твое място дори нямаше да се занимавам със събиране на пари, нито щях да капарирам, ако се "печах" на такъв огън.
Хм, Лейди, казала си ми мислите  Thinking.
Съжалявам, единствено, че няма да се запознаем на живо.
Ноооо, все пак семейството, за мен лично, е приоритет!
Усмивчице, стискам палци, всичко да е наред и операцията да мине безпроблемно.
Пък колкото останем - толкова. Не мисля, че няма да се забавляваме!

# 1 287
  • Карлово
Алооо, а вие за тениски записахте ли се  Mr. Green

# 1 288
Аз трябва ли да се запиша специално или вече съм в списъка с желаещи ?   newsm78

# 1 289
  • Карлово
Джул, ти винаги си в списъка Heart Eyesно кой размер ще искаш-80,86,92

Общи условия

Активация на акаунт