КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 547
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 285
Ами след като във Варна няма да има, аз мисля моя скромен принос да го дам в София, че мъжът ми често пътува до там. Другият вариант е Бургас, но там ходи доста по-рядко.
ок, записвам те за София, аз ще следя кой за къде ще с епише и ще пусна списък Hug
само да кажа - който има притеснения относно изпращането до София - ще поемем пощенските разходи Hug

# 286
момичета имам една молба, моля споделете кой къде ще праща от продукцията си, а ние след 4-ти ще обявим и датите и местата на събитията във градовете
В Горна Оряховица и Велико Търново.

# 287
Чут Чут, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и слънчеви усмивки  smile3525

момичета имам една молба, моля споделете кой къде ще праща от продукцията си, а ние след 4-ти ще обявим и датите и местата на събитията във градовете

София

# 288
  • гр.Добрич
Кalaza , играчките за елха са страхотни. Как ги направи?

# 289
Здравейте!момичета,големи smile3501 за всички.Страхотни произведения.А, аз това направих до моментаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=298392 имам още идеи но пусто не мога да намеря подходящи материали но, ще импровизирам   .Благодаря за предложението за помощ.

Търся червен и кафяв лен или плътна червена органза ,ако сте засичали по магазините за платове драснете едно ЛС.  Peace

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 11:55 от frants

# 290
  • In the jungle out there..
Кalaza , играчките за елха са страхотни. Как ги направи?

Ами...шити са на ръка с открит бод фестон (с изключение на червената елхичка, понеже плата много се нищи) и са напълнени с вата. Доста лесно стават Peace

# 291
  • зад кестените
  bouquetЧут-чут честит рожден ден и от мен ,моми4ета невероятни сте .Вси4ко моного, много ми харесва.С нетърпение 4акам какви нови красоти ще видя.Аз също полека напредвам с моите солени игра4ки,та искам да попитам има ли зна4ение колко като броика да направя.Замислила съм да направя елен4ета и,коледар4ета.Като ми се иска коледар4етата да са с народни носии.Ще помоля ако имате възмогност да ми посо4ите къде да намеря в нета снимки свързани с коледуването.Много ще съм ви благодарна.

# 292
цурето66,заповядай  http://images.google.bg/images?hl=bg&q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0 … 0%D0%B8&gbv=2
frants ,писах ти лично,ама и тук да кажа кажи от какво имаш нужда и ще го мислим newsm78Страхотни са бродериите,а звездите са ми фаворит Peace
kalaza,супер са,продължавай все така  bouquet
Джастич Heart Eyes
А щях да забравя за какво влязах CrazyЕто последните неща,които ми измъдри мозъка Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292917&pid=8453417 -от тук нататък

# 293
Чудни неща творите!  bouquet
Измъдрих нова играчка за базара в Русе- гъсеничка.

# 294
  • Русе
Еееееее,разтопихте ме от кеф момичета Heart EyesБезкрайно ме радват и насърчават похвалите и милите Ви думи,благодаря Ви  bouquet Hug  bouquet
kalaza ,много са хубави и оригинални играчките ти Peace
 Миналата година продавахме топки от разноцветни парчета плат,ръчно ушити и пълни с вата.Харесваха ги хората,вземаха ги предимно за бебета и кучета Laughing
frants ,чудесни неща,а пръстените за салфетки са страхотни  bouquet
Гудзи,не съм се и съмнявала във възможностите ти(особено количествените) Joy,комплектът с розите е чудесен.  Hands Clap

за шампанското..Мадлена, и аз съм сигурна,че интерес ще има ..,но малко ме притеснява факта с продажбата на алкохол на нерегламентирано място...,за вино и бира лиценз не се иска,а и бандерола ще е на бутилката,чини ми се че нямаме законови нарушения,освен мястото ....Русе е град с много високо ниво на проверки,при това постоянни,от всякакви инстанции.Търговците са вдигнали ръце вече.....Но така или иначе ще рискуваме,надявам се да няма проблеми Confused
Бихме могли да търсим добра цена,а самото шампанско изобщо не е скъпо-от 1.90 до 3.50лв се намират доста марки.Онзи ден купих някакво със син станиол на капачката и мноооого атрактивен външен вид,мисля,че ще изглежда чудесно като го спретна. Mr. Green

Иначе за протокола аз правя за Русенския базар.Малко сме тези,които работим,така че всичко което излезе от моята "работилница "ще е за нашия град.

П.п....Дидка,гъсеничката е стрОтна!!!!!

# 295
gudzy, или за тези дето правят шишетата,  от малките шишенца за детските храни знам че не могат да се използват повторно ама дали няма да станат за подправки. Лошото е че нямам никаква идея как се правят иначе мога да помагам! или за сега имам около 30 бурканчета.

# 296
Чудни,чудни неща сте направили   bouquetнямам време да ви изброявам подред,но всички се чуствайте поздравени от мен  bouquet
от мен още малко картички и имам картинки само за още около10-15 броя.за съжаление само 2 момичета/гудзи и дадуся-от декупажа/се отзоваха и ми изпратиха салфетки. Стара опак. хартия с новогодишни мотиви-също става,ако някой има желание да изпрати.
от тук до края

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294771&pid=8462929
успешен ден  bouquet

# 297
Чудни,чудни неща сте направили   bouquetнямам време да ви изброявам подред,но всички се чуствайте поздравени от мен  bouquet
от мен още малко картички и имам картинки само за още около10-15 броя.за съжаление само 2 момичета/гудзи и дадуся-от декупажа/се отзоваха и ми изпратиха салфетки. Стара опак. хартия с новогодишни мотиви-също става,ако някой има желание да изпрати.
от тук до края

успешен ден  bouquet
и аз търсих салфетки коледни ама нъцки, не намерих
кажи от къде и купувам и ти ги пращам, картичките са страхотни
Джаста......хм, как да те измоля, обещавам да направя магнитчета за Русе, ако пратиш 1-2 от твоето рисуваното стъкло Praynig Praynig Praynig Praynig

# 298
  • In the jungle out there..
от тук до края

успешен ден  bouquet

Аз имам някакви от миналата година, давай адрес на лични, че след малко ще ходя до пощата Peace

# 299
Невероятни и много оригиналнии неща сте направили ;o))

Дидка, направо съм влюбена в дребосъците, които плетеш. В нета има доста японски списания със схеми на такива, наричат се amigurumi  Grinning Ако проявявш интерес мога да ти пратя някой линк.

kalaza, супер са шитите топки ;o) От къде вземаш ватата? Аз купих от един магазин за дрехи втора употреба детско юрганче, като се надявах да е в памучен пълнеш, ама се оказа вълна ... и сега ги тъпча с това, но ми се ще да намеря памучна вата от някъде.

Общи условия

Активация на акаунт