КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 604
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Джаста супер свещници, би ли могла да кажеш от къде или как си набавяш компонентите им?
Вашите дати кога са? Аз декември вече ще съм добила приятно закръглена форма и ако има сняг мога да се търкулна до Русе, голям мерак имам  Joy Joy

# 421
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Това са нашите дати
 13 и 14 декември на центъра на Горна Оряховица
20 и 21 декември в МОЛ-В.Търново

......предвид това , че базарите реално са два всяка помощ, дори и повтарящи се неща , ще са от огромна полза  Hug ще ни трябва от всичко  ooooh! по много  , всяко си носи своята индивидуалност на този , който го е сътворил  Hug На всеки решил да ни помогне можем да изпратим своята виртуална прегръдка за безценната помощ  Hug

# 422
  • София
Аз бих направила пак плетените "дрешки" за топки за елха, въпреки че се притеснявам, че вече не биха били интересни за трети пореден базар...
Ще помисля и нещо ново и със сигурност ще се включа.
не говори така моля ти се, това са едни от най - харесваните сувенири. стягай сеи почвай, имаш ли нужда от нещо за тях newsm78

Не, ще си набавя материали и ще запрятам ръкави, радвам се, че са се продали.

Миналата година купих на моите деца много готини шапки с ушенца, разноцветни, цяла зима изкараха с тях и всеки ме питаше откъде съм ги взела, ако има тази година бих купила пак, че тези ги поизносихме...  Laughing

# 423
Eто и последната ми каничка:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31#9
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31#10
За съжаление в магазина вече няма, а не знаят дали ще докарат. Аз ще проверявам и много се надявам да има, за да направя поне още 4-5бр.

# 424
здравейте момичета,

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
благодаря ,че одобрявате моите чашки ,това е декупаж ,но в начална форма ,не смея и да мисля за висш пилотаж,
благодаря на Мира и Мери за желанието да ни помогнат на нас Северозападното  звено  на ДБМ
Мери попинс  bouquet   ,ако ти идва повече да ни изпратиш на нас ,не се притеснявай ,защото се включиха деца от Монтана в картичкоправенето
при новите артикули ще ви искам пак вашето мнение ! Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:59 от lorys

# 425
И аз ще се включа с някои неща за базара в Бургас и реших да ги покажа в тази тема, хем да ви следя вие какви неща правите, че да им се радвам от сърце  bouquet

# 426
И аз ще се включа с някои неща за базара в Бургас и реших да ги покажа в тази тема, хем да ви следя вие какви неща правите, че да им се радвам от сърце  bouquet

Много са хубави venividivince. Всичко ми хареса, не мога да реша кое най-много, но страхотни неща си сътворила.

# 427
  • Русе
Благодаря Ви момичета Hug

Mari^,лепя с едно монтажно лепило,само че не е купувано от бг,предполагам че подобно имат в големите маркети.Иначе съм пробвала с доста видове лепила и с никое не ставаше здраво.Двукомпонентните лепила също биха свършили работа.
        Дидка,портокаловите "купички"  са перфектно изсъхнали,няма накъде да се сбръчкават повече.Миналата година си бях нарязала фигурки от портокалови кори за декорация и все още са в чудесен вид,само оранжевото не е толкова свежо.Отвътре съм ги намазала за здравина с кит за дърво и след като изсъхна го боядисах.Доста е твърда формата и не би трябвало да има проблем Peace
            madlena ,матерялите са съвсееем  елементарни.Дърва за огрев нарязани на "филийки" и пънчета,орехчета,лешници,бадеми,шишарки,жълъди,шикълки...Последните се търкалят свободно из парковете и горите LaughingА сухите рози са от букети,които съм получавала...обикновено като видя че почват да увяхват и ги връзвам и окачвам надолу с цветовете някъде на проветриво място,така винаги имам под ръка красив цвят,който да накича някъде WinkПредполагам,че по пазарите можеш да намериш букети от сухи цветя,разни трудолюбиви бабки ги продават.
Чут Чут ,подвизавах се аз из Софето 3-4години....Още ми е на сърце Hug
 smile3501 за чашките на  lorys ,каничките на mimes и плетените нещица на enividivince ,както и за всички момичета с талантливи ръце и големи сърца Hug

п.п.  Нашите дати за Базара в Русе са 11-15декември!!!Поне за тогава се надяваме да ни отпусне общината едно от коледните павильончета на центъра.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 20:17 от DjastaPrasta

# 428
Хай,банда,бандитки Mr. Greenкакво сътворихте днес Hug
Аз искам да пусна предварително инфо за базарите,което се надявам другата седмица вече да е пълно и окончателно Peace
София -13 и 14 декември - МОЛ София, на бул.Стамболийски
Горна Оряховица -13 и 14 декември - на центъра
Велико Търново - 20 и 21 декември- МОЛ-В.Търново
Видин - 11 и 12 декември
Русе - 11,12,13,14 и 15 декември - площад Свобода 6
Пловдив - 20 и 21 декември
Бургас -13 и 14 декември-пл.Тройката

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 21:05 от gudzy

# 429
Колебаех се преди да пиша, но все пак се чувствам длъжна да го направя. Моля да ме извините ако ви се сторя зла или и аз не знам. ..
Прекрасно е това което правите.
Прекрасно е желанието да бъдем съпричастни, но...
Има едно НО.
Трябва да се правят продаваеми неща.
В това начинание целта не е да се упражняваме по "ръчен труд" а да направим нещо за децата.
Не визирам никого конкретно, но все пак нека бъдем по-самокритични.
Въпросът не е да натрупаме неща в кашони, а да направим неща които се продават.
Извинете ме моля ви. Не искам да обидя никой, но все пак нека не се упражняваме!
Пак моля да ме извините.
Дано да ме разберете правилно.

# 430
Бабилия не би трябвало да има обидени от думите ти, просто защото са много точни, а и искрени. Важното е да помогнем, а не да отбием номера. Аз например тази година не съм почвала нищо от нещата си от предходната, точно защото незнам кое се е харесало и дали има смисъл да го почвам. Сега по същата причина слагам снимка тук на всичко което направя и се надявам на мнението ви и препоръките ви - старая се да правя неща, които самата аз бих си купила, но това че се харесват на мен не значи че са хубави и подходящи за базара.
 Hug  bouquet

# 431
След много зор да кача снимките някъде най-накрая мога да ви представя моята дилема - направих едни неща от Фимо, сестра ми си ги хареса за обици, но мога и на друго да ги направя. Мислите ли, че ще се харчат като обици? Ето ги и снимките: http://valentinadb.multiply.com/photos/album/1#1
Дано да се виждат, че нерви не ми останаха  Crazy

# 432
  • Sofia
Защо не? Забавни са и тематични Laughing

# 433
Цитат
Мислите ли, че ще се харчат като обици?
Аз лично, не, но знам ли, свят шарен...
Биха могли да се ползват като украса на чаши за вино /закачени на столчето/, ако са с подходяща големина/ или като украшение за елха.

Да не се включвам без нищо, ето моите неща досега:  Коледен благотворителен базар

# 434
Бабуля права си, но пък и всички момичета питата - това ще върви ли
Годзилката например, се беше засилила да прави едно големи хартиени звезди, които обаче не вървяха много - ми казах и да не ги прави, обиден нямаше, то пък те си бяха много хубави, аз си купих, но просто не вървяха.
vst 80 имам спомен, че всичко което направи, се разпродаде, я ми пусни снимки от миналата година да си примоня и ще ти кажа
4 базара съм минала вече, и да ви кажа, много рядко нещо не върви. аи повечето момичета се включват в базара за н-ти път и знаят какво върви Hug
Дивиана имай милост, нещата ти са божествени Crazy
Валентина като обици знам ли, но нещо друго ако измислиш с тях са много забавни Peace

Общи условия

Активация на акаунт