Къде в Бургас 11

• 48 538
  • 547
  •   1
Отговори
# 270
Да сте чули нещо за ледена пързалка на Младост?

Да си чувала,че аватарът ти е меееееееега як.   Party

# 271
# 272
  • у нас
Да сте чули нещо за ледена пързалка на Младост?

Да си чувала,че аватарът ти е меееееееега як.   Party

не бях чувала, но вчера я видях  Laughing

# 273
  • Paris
Sinara, нещо повече можеш ли да кажеш?

# 274
  • у нас
 да ти кажа, казаха ми, че не е за малки деца, но незнам каква е възрастовата граница. Точно пред залата е, където беше изложението, махнали са сглобяемите магазини и там са я тапосали.  Аз бързах да хвана в последната секунда един магазин на Младост и затова я видях. Засега повече подробности незнам, но ако днес или утре ида пак към Славейков ще питам и ще пиша. Иска ми се и за се попързалям

# 275
  • Paris
  bouquet  bouquet Ще я посетим Peace

# 276
  • Бургас
Ейй супер! мНого се радвам за ледената пързалка. Най-после и в Бургас. Ако някой разбере и цени да свирка. Сега и кънки ще си потърся даже, че ми е гадно да ползвам под наем.  Laughing
Синара, Кокодрило някой каза, че имало в един базар на Александровска, близо до една игрална зала и Ултрата(съжалявам, но не се сещам за името на базара - една нова кооперация е). Имаше табела Кокодрило отвън. Абе зле го обясних, ама ... толкова мога  Embarassed

# 277
Simple Smile  Ще се пробва    ще падне   едно голямо падане и ставане на тази пързалка  hahaha hahaha

# 278
  • у нас

Синара, Кокодрило някой каза, че имало в един базар на Александровска, близо до една игрална зала и Ултрата(съжалявам, но не се сещам за името на базара - една нова кооперация е). Имаше табела Кокодрило отвън. Абе зле го обясних, ама ... толкова мога  Embarassed

предполагам за къде става дума. Онзи ден бях в съседния - ТЦ Бургас, но в този не съм влизала, даже не съм обърнала внимание има ли вече магазини там  Crazy Ще го проверим Peace Мерси за инфото  Peace

# 279
Йеее,това за пързалката сега го чувам  Joy Голям кеф  newsm44

# 280
Някой може ли да ми каже къде има Ловни магазини в Славейков?

# 281
О, Лина, как сте?

Досега никой не каза къде се е преместил Кокодрило и изобщо има ли го или го закриха?

Ще излъжа, ако кажа, че сме добре, малкият беше болен и май не се е оправил.

И аз за Кокодрило бях видяла табела /невзрачна/ на Александровска, точно пред един базар в посока от паметника към Стаматологията от дясно. Стана ми интересно, защото за стария продавачките казаха, че се закрива.

# 282
  • у нас
Аз да ти кажа, днес мислех да ходя натам, но ми се видя доста хладно да излизаме с децата, а и големия още е със сополи. Ех, тези градини...........

Може някой да се включи с инфо, ако мине и види табелата. Peace

Оздравявайте бързо, Лина.   bouquet

# 283
Извинете ме ако се повтаря питанката,но моля ви насочете ме към магазин,в който има голямо разнообразие от колички,освен в този до Механото  Rolling Eyes
Благодаря

# 284
Някой може ли да ми каже къде има Ловни магазини в Славейков?
Сещам се за един на пазара на "Младост" и друг в бл.55.

Общи условия

Активация на акаунт