Къде в Бургас 11

• 48 524
  • 547
  •   1
Отговори
# 300
Да и като я отворят, ще си направим общофорумска излагация  Hug Hug
Като  нищо и аз ще дойда   но някоя  трябва да ме крепи  чее... Joy hahaha  ще съм  първата паднала ooooh!

# 301
Като  нищо и аз ще дойда   но някоя  трябва да ме крепи  чее... Joy hahaha  ще съм  първата паднала ooooh!
Моля,моля,на опашката ! Аз съм първата.  Flutter Тя КатКа ще ни държи,виждам,че има голям мерак  за ледената пързалка  Whistling

# 302
Моля,моля,на опашката ! Аз съм първата.  Flutter Тя КатКа ще ни държи,виждам,че има голям мерак  за ледената пързалка  Whistling
Незнам за пързалката ама помислете  за  Кинофестивала   все ме канят  вече две години   аз будалата се дърпам и не ходя  Whistling Whistling hahaha Та викам тая година  да  ги изгледам на голям  екран  Thinking А пък след  филма коктейлче туй онуй   hahaha Може да помислите  Wink
Да  направим една  групичка киноманите Grinning

# 303
Имам вьпрос кьм вас -кьде в Бургас си порьчвахте кухните,доволни ли сте от идеите които ви дадоха,от изработката?
Моля за компетентните ви отговори,че трябва да порьчам бьрзо.

# 304
Имам вьпрос кьм вас -кьде в Бургас си порьчвахте кухните,доволни ли сте от идеите които ви дадоха,от изработката?
Timberland  Peace

# 305
Casa Viva  от там е нашата  много  съм доволна нямам забележки ... Peace

# 306
Timberland  Peace

Скоро ли си поръчвала при тях? Защото на моя приятелка преди около месец правиха спалня и беше много разочарована.

# 307
Преди 1г 2-3м  Thinking

# 308
  • Бургас
Аз пак да питам - курсове за компютърна грамотност?

# 309
За кухните - има срок за изработка 1 месец след като уточните всички подробности и сте си избрали модел, цвят, материал
Финдизайн - на Сливница 54 им е офиса, качеството е наистина добро, цените са нормални.
Между другото излиза много изгодно, ако попаднете в момента на разпродажба на мостри - хем я виждаш как изглежда "на живо", вземаш си я веднага, дори може да се договорите да ви направят и допълнителен модул, шкафче в същия цвят, ако имате нужда, пък и цената е по-ниска, просто защото е стояла няколко месеца там, а иначе няма и драскотина по нея

# 310
За кухните - има срок за изработка 1 месец след като уточните всички подробности и сте си избрали модел, цвят, материал
Финдизайн - на Сливница 54 им е офиса, качеството е наистина добро, цените са нормални.
Между другото излиза много изгодно, ако попаднете в момента на разпродажба на мостри - хем я виждаш как изглежда "на живо", вземаш си я веднага, дори може да се договорите да ви направят и допълнителен модул, шкафче в същия цвят, ако имате нужда, пък и цената е по-ниска, просто защото е стояла няколко месеца там, а иначе няма и драскотина по нея
Само да добавя, че готовите кухни много рядко ти пасват на мястото , което имаш, и това допълнително модулче може да ти развали цялата линия на кухнята/разбира се ако се впише удачно, ок, но е много рядко да се получи така/.  По добре да се вземе размер и да се направи индивидуално и да имаш възможност да избириш от няколко варианта на модел и цвят.

# 311
     От къде мога да намеря очила и шапка за плуване за 8-9годишно дете?  Rolling Eyes

# 312
  • Бургас
Иве, от един спортен магазин на Ботева точно срещу хлебозавода и българската кухня. Ако е за басейн ще ти е нужна и щипка за нос, но те ще им кажат като се понаучат да плуват малко.

# 313
     Радост много благодаря   bouquet

# 314
Аз пак да питам - курсове за компютърна грамотност?
Миленика, ето тук има всякакви курсове -компютърни , фризьорски ( някой питаше)
http://jobs.bg/courses/job_search.php?first=1&location%5B%5D … yword=&view=0
Аз смятам да карам АutoCad във Фохел, ама нямам отзиви.
iveto_, шапки и очила съм виждала в магазини Компас . Този, за който казва Радост също е от тях.
Супер е това за пързалката.  Laughing Аз вчера тествах тази във Варна и е голям кеф.

Ето и номера на детегледачката, за която бях писала по-рано : 0878114563 - Таня. Вече си е в Бургас. Извинявам се на всички, на които  го бях  дала , а се оказаза , че жената е извън страната.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:24 от alabalaxx

Общи условия

Активация на акаунт