СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 103 125
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Досега при мен не са постъпвали сигнали, че някой родител не може да настани детето си в градина,  заяви Бончев.

Този от небето ли пада Thinking

# 197
  • София - Дианабад

След като освободихме помещенията, в които досега беше частното уличилище "Александър Дюма", препроектирането ще ни струва близо 20 000 лева, обясни районният кмет. Той добави, че там ще бъдат настанени четири групи, други две ще бъдат разкрити в 29 ОДЗ "Слънце", започва и разширението на 165-а детска градина, където ще има още две групи. Досега при мен не са постъпвали сигнали, че някой родител не може да настани детето си в градина,  заяви Бончев.

Напротив, достатъчно е да погледне списъците с ЧАКАЩИ  #Cussing out.  А и новите групи не виждам нито да са открити, нито да са обявени в системата. Нека да обявят коректно свободните места, за да знаят родителите дали и кога ще им прието детето.  Peace

# 198
Сега отговорих на въпросите в kg.sofiq.bg и мисля че пак ще избутат някои деца напред.Да ме извиняват ама не е честно това че не сме социално слаби децата ни да не могат да се класират.Е 5 години спонсорирах градината и сега за второто дете няма място  #Cussing out.В началото имаше 13 свободни места за яслата и на всяко следващо класиране има по 2 свободни  как става това.

# 199
  • София
Нас току що ни измести дете, класирано за втори път - нещо, което е недопустимо от системата!

# 200
  • Нови искър
а така и аз да се запиша интересно ми е как стана така че от 44 място сега сме на заветното 48, това се дължи на факта че моя съседка може би даде рушвет за да приемат детето й или може би на факта че друга майка е купила новият телевизор в яслата, но се надявам да не се дължи на факта, че срещу така нареченото " постоянно участие в дейностите на детската градина" и " спомагането на разнообразното развитие на децата" моето е станало 48 това е относно приема в небеизвестната 24 ОДЗ в кв. Надежда е от мен толкова както се казва "Успех" на "Чакащите".

# 201
  • софия
Досега при мен не са постъпвали сигнали, че някой родител не може да настани детето си в градина,  заяви Бончев.

Предлагам на родители те от "Изгрев" да засипат този Кмет със сигнали, за да  влезне  в час. #Crazy

# 202
  • Нови искър

Предлагам на родители те от "Изгрев" да засипат този Кмет със сигнали, за да  влезне  в час. #Crazy

в интерес на истината тои е прав при НЕГО не постъпват но при служителите му ела да видиш  #2gunfire newsm78 #Crazy

# 203
някой ще ми каже ли как става записването в градините...мойто е записано в сайта мин. год. още,но ми излиза че не е записано в нито една градина?! Confused newsm78Нещо , не мога да се оправя аз...моля за поомооощ!

# 204
някой ще ми каже ли как става записването в градините...мойто е записано в сайта мин. год. още,но ми излиза че не е записано в нито една градина?! Confused newsm78Нещо , не мога да се оправя аз...моля за поомооощ!
Е как миналата година?Кандидатстването беше тази година на 04.02.2008г.Влез в профила на детето ти с егн и парола и виж какво е положението.

# 205
  • София
а така и аз да се запиша интересно ми е как стана така че от 44 място сега сме на заветното 48, това се дължи на факта че моя съседка може би даде рушвет за да приемат детето й или може би на факта че друга майка е купила новият телевизор в яслата, но се надявам да не се дължи на факта, че срещу така нареченото " постоянно участие в дейностите на детската градина" и " спомагането на разнообразното развитие на децата" моето е станало 48 това е относно приема в небеизвестната 24 ОДЗ в кв. Надежда е от мен толкова както се казва "Успех" на "Чакащите".

Ние пък сме се преместили с едно място напред - не че има кой знае какво значение това. Много ми е интересно как директорката се е съгласила на рушвет, при положение, че ние пробвахме с връзки и предложение за спонсорство, но ни отказаха. И аз бих купила телевизор (не че смятам, че е правилно), но съм принудена от обстоятелствата да търся вариант за прием на детето ми.
Тази 24 ОДЗ има славата на много добра детска градина, всички искат да си запишат децата там.  Confused

# 206

Май трябва всички ние,  да засипем общинарите със сигнали, иначе че си чешем тук клавиатурите и се възмущаваме от нехайството им, на тях едва ли им стига до канцелариите и ушите.
Дори моето дете да е прието, още хиляди ще са извън държавните градини и броят им ще се увеличава, докато не започнат да строят нови градини. Това че моето дете е прието вълнува само мен, но това че хиляди деца са на опашките, би трябвало да е проблем на всички ни.

# 207
  • Нови искър
за 24 ОДЗ даването на рушвет е практика подхожда се откъм лелките и се стига до директорката но трябва да познаваш много добре лелката или най-малко да имаш позната стара спонсорка която я познават и ВСИЧКО си идва н амясто аз искам да запиша дъщерями там защото ми е на 2 преки от дома другите ОДЗ -та в  които съм  я записала ще трябва да ходим бая пеш или с гр. транспорт и така

# 208
  • София
Да споделя:

До преди две седмици дъщеря ми посещаваше ОДЗ Х, където беше в последните две години, но я отписах, за да я запиша в ОДЗ Y в друг район на столицата. Познайте дали освободеното от дъщеря ми място беше обявено, за да бъде прието следващото по ред дете!!!!!!!!!!!!!

# 209
  • Върху лъчите на Слънцето.
По-скоро щях да се изненадам, ако беше обявено!

Общи условия

Активация на акаунт