СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 100 078
  • 1 846
  •   1
Отговори
# 690
Защо? Протеста си е за тук. Нищо не спамиш в тая тема.

# 691
  • Sofia
Мацки, по повод строителството на новите детски градини, искам да помоля тези, които живеят в съответните райони на първите 6 градини (по план трябва да е започнало строителството им), да дадат малко повече инфо за местонахождението им и етапа на стоеж. По-конкретно ме интересуват тези в Разсадника и Оборище.
Доколкото знам в Люлин 10 наистина се строи, но нямам представа на какъв етап е.

# 692
                 Аз такава - "Красно село" м. "Кр.село - Плавателен канал"     6    140   -    дето ще започне строителство през май 2008 не знам  Embarassed Ако някой има инфо да каже къде точно е!           

# 693
За Слатина, кв. 92 - ако някой има идея какво означава и къде е точно в Слатина - ще мина да го погледна. Това исках да питам в общината и тотално съм го забравила.

# 694
Аз не разбрирам посочените години на започване на строителство ли ще бъде или завършване на строителството?  newsm78 Някъде е посочено кога, ама каква файда като не е стартирало.

За Младост-3 вече съм писала, че освен полето между Горубляне и Младост не виждам къде другаде би могло да се строи.

# 695
  • София
Eliona , мерси за линка! Старата клюкарка веднага провери  Mr. Green Тази ДГ в Оборище още не се строи, защото има пуснати жалби. Ще бъде няколко етажна сграда, не само ДГ. Оказа се, че познавам човек, чийто познат е спечелил конкурса за строителството и се надявам от време на време, като се засечем, да имам някакво инфо.

# 696
Аз мога да разпитам за тази в Оборище на ул.Победа. Не знаех, че там се строи, познавам бегло този район и не го харесвам, и откъм транспортна инфраструктура е зле. Но мога да поразпитам. Ако има някоя майка да живее до парка Заимов - да каже. diana_t какво друго ще има в сградата освен ДГ?

# 697
  • Sofia
jijip, аз доколкото разбирам, в таблицата е посочено кога стартира работа съответната градина и с колко групи.
На първите 3 строителството е трябвало да започне май 2008 и септевмри 2009 да приемат деца.
Но другите 3 - съответно септември 2008 и прием септември 2009.

# 698
Така излиза обаче, че първите три градини биха се построили по план няколко месеца по-бавно от следващите три  Thinking

За съжаление така или иначе не са в моя район.

# 699
  • София

Изобщо може и да не започнат строителство, ако/докато има жалби  Peace

Little wingels , не знам. Информаторът ми  Laughing каза само това- че знае, че на първите етажи ще е ДГ, а нагоре ще има още, но не се знае какво. В понеделник може да знам повече и ще пиша.

# 700
Ок, мерси. Пиши, ако разбереш нещо, аз също.

# 701
  • Sofia
При добро желание всичко може. Ако детските градини се строяха с темповете на хотелите в Слънчев бряг - е-е-е хей
Само да ви предупредя, не си губете времето да питате в ИСОДГ, защото те нямат информация (Нашият отговор:Цялата информация, която ни е предоставена от общината, е поместена на сайта на системата).
Имам запитване до СО от 22.12.2008, но още се обработва Cry

# 702
  • София
А градината в Овча Купел, която от 2010г. би трябвало да приема 6 нови групи и 140 деца - да не би да става въпрос за тази на военните?

# 703
  • Върху лъчите на Слънцето.
jijip, аз доколкото разбирам, в таблицата е посочено кога стартира работа съответната градина и с колко групи.
На първите 3 строителството е трябвало да започне май 2008 и септевмри 2009 да приемат деца.
Но другите 3 - съответно септември 2008 и прием септември 2009.
А при нас изобщо няма да строят, като гледам... а сме един от най-натоварените р-ни  #Cussing out

# 704
В район Възраждане до стария мост на Опълченска между Зона Б-5 и Руски паметник има огромно пространство.Там освен паркирани коли,бурени и мръсотия,няма друго.Защо там не построят една детска градина.Този район го няма никъде в плановете за строителство а е много натоварен.

Общи условия

Активация на акаунт