Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 539
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Верги, аз лично, не бих оставила и със списък друг да пазарува и бих си купила и нагласила всичко предварително /както и направих, вкл. дрехите: купени, изпрани и огладени/. Иначе съм много доволна от м-н "Щастливото бебе" (с/щу механа "Страндажата", в уличката посока американското пазарче). Уж малък магазин, обаче има страхотен избор от памперси, козметика, шишета и всякакви аксесоари, включително играчки, колички, вани, дрехи /български производител/ и много други и за по-големи бебета. И цените са много по-добри от другите магазини. Сравнено с Кауфланд напр. АМ и пюретата с по-евтини, че и памперсите, само мокрите кърпи от Кауф. ги купувам по-евтино.

# 166
Аз купих всичко необходимо за първите дни на бебо у нас предварително. Не разчитах на никого. Само количка купихме след раждането. В "Щастливото бебе" наистина цените са доста добри и има качествени стоки. Аз от там си снабдявах всичко.

# 167
Вергилия аз бих ти препоръчала Ян Бибиян преди да родя ходих там избрах си почти всичко говорих с управителката и оставих капаро когато родих мъжът ми отиди доплати и взе нещата.Аз лично не бих го оставила да пазарува сам па макар и да има списък Laughing

# 168
  • На брега на реката
Като знам, че и аз щях да се подлъжа така. Обаче моичкия склони, че по-добрия вариант е аз да си напазарувам всичко. И без това оглеждам от край време, ще вземе да купи нещо, което не ми харесва и ще яде бой  Joy

# 169
Аз честно казано, като оставим настрана това, че съм много суеверна и предварително нищо не подготвям  Naughty, явно и защото е второ дете, ама хич не ми се занимава.  Embarassed
Да изляза да избирам шишета, биберони, пудри и памперси и да дам една камара пари - изобщо не ме влече, предпочитам да се отдам на други дейности - да си почивам и да се подготвям за ужаса, наречен 'секцио'. Пък и като има кой да свърши всичко.  Embarassed Ужасна майка.
Пък и от баткото имаме почти всичко - дрехи, легло, кошари, шезлонги, корито, люлки, пързалки ...

Явно бебешорестите истории не са за мен, защото и първия път бях така, отидох да раждам носейки само 1 памперс. И в нас имаше още един.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 09:27 от Вергилия

# 170
Вего, стига ма! поне малко майчинско чувство вкарай. то е ясно , че пак бабите ще си гледат внучката

# 171
ЗДРАСТИ  Grinning  Аз съм от варненските мами,дъщеричката ми се роди 15май 2008г, но понеже татито ни ще заминава да плава за известно време и ще гостуваме цяла зима на бабите в Русе   Grinning Има ли мами близо до 3-та поликлиника в Здравец-Изток,че съм решила в сговорна дружинка и сладки приказки за малчугани да прекарам това време и да не мисля много за липсата на Скъпичкото,че иначе  cry  cry  cry

# 172
Има ли мами близо до 3-та поликлиника в Здравец-Изток
Аз съм близо,обаче ходя на работа Rolling Eyes

# 173
ЗДРАСТИ  Grinning  Аз съм от варненските мами,дъщеричката ми се роди 15май 2008г, но понеже татито ни ще заминава да плава за известно време и ще гостуваме цяла зима на бабите в Русе   Grinning Има ли мами близо до 3-та поликлиника в Здравец-Изток,че съм решила в сговорна дружинка и сладки приказки за малчугани да прекарам това време и да не мисля много за липсата на Скъпичкото,че иначе  cry  cry  cry

Привет  bouquet
Аз живея близо, в стария Здравец съм!И аз имам дъщеричка родена на 5 май 2008! Обади се, като наближи идването ви!  Peace

# 174
И аз съм наблизо в стария Здравец.  Wink Моят юнак е батко на вашите сладуранки, но това едва ли ще пречи да се виждаме.  Peace

# 175
 Hands Clap Супер   Hands Clap Ние другата седмица ще си пътуваме и като изпратя мъжо ще пиша да се видим и да си запознаем хубавите гарджета  moresmile

# 176
и аз съм в Здравец изток, пиши като дойдеш...
аааа ето ви на...показахте се, ние всеки ден се разхождаме в Стария Здравец... и да не знам че имало толкова мами оттам. Скрити лимонки сте  Whistling

# 177
Здравейте русенски мами.Имам нужда от вашата помощ.Издирвам една приятелка. Знам че Русе е голям град но знае ли човек- света е малък .Казва се Ружена-рядко срещано име.78набор е и трябва да има дете на около 2г.Преди години живееше в Чародейка но после продадоха апартамента и родителите и сега живеят в Басарбово.Няколко години работеше по корабите и от тогава вече нищо не зная за нея само че се е омъжила и има дете.Ако случайно някоя от вас я познава нека да ми даде координати.Благодаря ви предварително.чао и спорен ден.

# 178
аааа ето ви на...показахте се, ние всеки ден се разхождаме в Стария Здравец... и да не знам че имало толкова мами оттам. Скрити лимонки сте  Whistling
Майче, къде из нашия вилает се разхождаш.   Wink Оглеждай се за мен и Сашо по плошадките.  hahaha

# 179
Майче, къде из нашия вилает се разхождаш.   Wink Оглеждай се за мен и Сашо по плошадките.  hahaha

е, ние като сме в Родина, не може ли да се присламчим към вас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт